Dodaj firmu

Dečije igraonice Dorćol

Dečije igraonice Dorćol

Slobodno možemo reći da deca mlađeg uzrasta, koja stanuju u centru grada imaju "problem" gde da se igraju, a posebno u toku jeseni i zime. Naravno, postoji određeni broj zelenih površina na teritoriji beogradske opštine Stari grad, ali u većini parkova je velika gužva, pošto brojni turisti koji posećuju prestonicu naše zemlje hrle da vide znamenitosti Kalemegdana, recimo, a neretko prošetaju i do Studentskog parka. Upravo u njemu ima posebno uređen deo za decu, pa im je to jedna od opcija za igranje, ali samo kada je napolju lepo vreme.

Zato se roditelji dece sa Starog grada, ne bez razloga pitaju šta da rade sa svojim mališanima u toku jeseni i zime, naročito, ali i u ostalim periodima godine, te na koji naačin da im dane učine zanimljivijim.

Naravno da postoje brojna rešenja, a sasvim je sigurno da je deci najineteresantnije da slobodno vreme provedu u nekoj od igraonica, kojih na teritoriji cele ove beogradske opštine ima sasvim dovoljno za sve.

Dečije igraonice Dorćol

Stanovnici glavnog grada naše zemlje će svakome, gotovo sigurno reći da se pravi duh Beograda može još uvek osetiti samo na Dorćolu i ne bez skrivenog ponosa će govoriti o ovom, najstarijem delu Beograda.

Pored toga što je izuzetno bogat u arhitekstonskom smislu, jer se upravo u ovom području nalazi najveći broj gradskih znamenitosti, Dorćol se može pohvaliti i brojnim vrtićima, ali i igraonicama, te sadržajima koji su posebno namenjeni njegovim najmlađim stanovnicima.

Ko god želi da sazna kako da njegovo dete bude zadovoljno i srećno, najbolje je da se informiše o tome kako funkcionišu dečije igraonice Dorćol i šta mogu da ponude, ne samo mališanima, nego i njihovim roditeljima. Svakako u većini njih postoji prostor u kome mogu roditelji da sačekaju svoje mališane, a da istovremeno uživaju dok ispijaju omiljeni napitak u kafiću, koji se u sklopu skoro svake igraonice u ovom delu grada nalazi.

Posebno je dobro što se na, gotovo idealnoj lokaciji nalaze brojne dečije igraonice Dorćol, pa tako u njima mogu da borave i mališani iz drugih krajeva grada, zato što jer taj deo Beograda odlično saobraćajno povezan sa ostalima.

Iako su primarno namenjene za boravak dece različitog uzrasta, tokom koga mogu da se igraju u bazenčićima sa lopticama, u lavirintu ili da koriste druge atrakcije, dečije igraonice Dorćol u ponudi imaju i proslavu rođendana, a ponuda je primarno prilagođena uzrastu slavljenika.

Osim osnovne varijante, a koja uključuje obično zakup prostora, usluge animatora i konobara, u mnogim igraonicama su kreirani i namenski paketi, a u koje može da bude uključeno i posluženje, torta i određena količina pića za goste, ali i svećice, vatromet, tanjirići i ostale potrepštine. Roditelji dece, koji se odluče za proslavu rođendana na taj način bi svakako trebalo prvo da se upoznaju sa celokupnom ponudom, a posle toga da odaberu onu koja može da odgovori na njihove zahteve.

Budući da su brojne dečije igraonice Dorćol, to će sasvim sigurno svako pronaći onu u kojoj će njegovo dete proslaviti taj dan baš onako kako zamisli.

Firme povezane sa tekstom

Dečija igraonica Tigar

Igraonica Tigar se nalazi na Kalemegdanu u srcu Beo Zoo vrta ispod Slonice Tvigi.
Pročitaj više

Mali Kalemegdan 8
Stari grad, Beograd
Idi na vrh strane