O nama - DEČIJA IGRAONICA ROYAL PARK

Dečija igraonica Royal Park garantuje vrhunsku zabavu i kraljevsku proslavu rođendana dece uzrasta do 10 godina. Smeštena u mirnom i lepom kraju Dedinja, naša igraonica je prava oaza zabave i uživanja za sve članove porodice.

Igraonica Royal Park organizuje sve vrste dečijih proslava: rođendani, oproštajne priredbe za kraj vrtića, polazak u školu, krštenje..., na visokom nivou, u skladu sa svojim imenom. Kompletan prostor igraonice, kao i dvorište prekriveni su video nadzorom, tako da roditelji u svakom trenutku imaju uvid u kretanje dece.

Dečija igraonica Royal Park predstavlja pravi raj za neprekidnu igru mališana kojima su na raspolaganju raznovrsni sadržaji: lavirint, tobogan, dve tramboline, bazen sa lopticama, vrteška, kuhinja i kozmetički salon kao stvoren za devojčice. Nešto starijim drugarima na raspolaganju je moderna diskoteka opremljena vrhunskim ozvučenjem i osvetljenjem (light show), karaokama, balončićima i dimom.

Posebno smo ponosni na prelepo uređeno dvorište okruženo velikim zimzelenim drvećem koje obezbeđuje odličnu hladovinu. Veliki broj sadržaja garantuje nezaboravnu avanturu na otvorenom: zid za penjanje, zip line, pet tobogana, klackalice i ljuljaške, vrteška, trim staza, kućice i kule za penjanje, gimnastička greda i još mnogo toga.

Proslava rođendana u igraonici Royal Park traje 2,5 sata, a na Vašem raspolaganju se nalazi celokupan prostor igraonice sa dvorištem koje ima 15 mesta. Kapacitet unutrašnjeg dela je 35 odraslih gostiju kojima je namenjen odvojen i prelepo uređen prostor sa klavirom. Optimalan broj dece u igraonici je 35.

Sa željom da roditeljima maksimalno olakša pripremu proslave, igraonica Royal Park je obezbedila kompletan servis za posluživanje hrane i pića koje se služi iz našeg šanka, zatim rođendanske pozivnice, svećice i vatromet na oduševljenje slavljenika i njegovih drugara. Za dobar provod je zadužen vrhunski tim animatora.

U igraonici Royal Park dostupni su sledeći termini za proslavu rođendana:

  • Radni dan: 14:00-16:30h, 18:00-20:30h
  • Vikend: 10:30-13:00h, 14:00-16:30h, 18:00-20:30h

Slavljenik dobija GRATIS ulaznicu za igraonicu i poklon iznenađenja!

Radno vreme:

Ponedeljak neradan dan
Utorak-petak 13h-21h
Sub i ned 10h-21h

Dečija igraonica Royal Park, Šolina 7a, Dedinje, Savski venac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

15.06.2020 01:19
Neregistrovan korisnik

Devojke koje rade u igraonici su jako prijatne, bave se decom, a igraonica je prelepa, pogotovo bašta i čista. Tople preporuke!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Royal Park
  • Dečija igraonica Royal Park,
  • Dečija igraonica Royal Park Savski venac,
  • Dečija igraonica na Savskom vencu,
  • Proslava rodjendana Savski venac,
  • Royal Park igraonica Beograd,
  • igraonica Royal Park radno vreme