O nama - DEČIJA IGRAONICA JUNGLE


Igraonica Jungle je pravo dečije carstvo smešteno na Čukarici u kome mališani svih uzrasta mogu da se igraju, zabavljaju i slave najlepše rođendane. Maštovito uređen prostor prilagođen kako deci, tako i roditeljima, različitost sadržaja, profesionalna i kvalitetna usluga, samo je delić onoga što očekuje prave avanturiste svih generacija.

Prilikom uređenja našeg prostora poštovali smo stroge evropske standarde i koristili najkvalitetnije prirodne materijale. Igraonicom Jungle vladaju optimalni klimatski uslovi, bujna vegetacija sa lijanama, drvećem i jezerima koja će sve naše posetioce ostaviti bez daha, tako da će zauvek poželeti da ostanu deo našeg carstva.

Svim pravim avanturistima na raspolaganju su različiti tobogani, sunđerasti valjci, bazeni sa lopticama, mnoštvo igračaka i brojni drugi sadržaji namenjeni nezaboravnoj zabavi. Nismo zaboravili ni najmlađe posetioce između 2-3 godina kojima je namenjen posebno uređen deo.

Dok čekaju svoje mališane da završe sa igrom, roditelji se mogu udobno smestiti u elegantno uređen kafe i prepusti se uživanju. Posebno naglašavamo da su mališani pod stalnim nadzorom našeg stručnog osoblja koje vodi računa da se svi drugari bezbedno kreću kroz prostranstvo džungle i otkriju sve njene tajne.

Igraonica Jungle je prepoznatljiva i po najlepšim proslavama rođendana koji predstavljaju kombinaciju kvalitetne usluge i jedinstvenog sadržaja kako za decu, tako i za roditelje. Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice, a maštovito osmišljen program i veseli animatori učiniće proslavu nezaboravnom za sve drugare.

Zahvaljujući Jungle keteringu nudimo Vam kompletnu pripremu posluženja, torte i pića, tako da Vama preostaje samo da se opustite i uživate sa Vašim dragim gostima. Ukoliko imate neku posebnu želju, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo Vam izaći u susret.

Radno vreme:
svaki dan od 10-22h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/igraonicajunglebeograd/
Instagram: www.instagram.com/jungleigraonica/

Igraonica Jungle, Milana Jovanovića 14a, ulaz iz Trgovačke, Žarkovo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 08:57
Lidija Ostojic

Decija igraonica JUNGLE spada po meni u red najlepsih igraonica u Beogradu. Savrseno osoblje i usliga! Sve pohvale!

24.08.2017 03:11
Violeta Majda

Najveca i najlepsa igraonica koju sam videla!

24.08.2017 03:11
Nikola Petrovic

Najbolja decija igraonica u Beograd, nije ni cudno zasto najpoznatije licnosti Srbije dolaze ovde da proslave rodjendan. Imaju najbolju hostesu, konobare i naravno animatore!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Jungle
  • Dečija igraonica Jungle,
  • Dečija igraonica Jungle Čukarica,
  • igraonica Jungle Beograd,
  • Jungle igraonica u Beogradu,
  • Dečija igraonica Jungle radno vreme,
  • Jungle,
  • Jungle igraonica za decu