O nama - DEČIJA IGRAONICA ČETIRI KULE


Dečija igraonica Četiri Kule nalazi se u blizini Plavog mosta i adekvatno zadovoljava potrebe dece različitog uzrasta za igrom i zabavom. Kreativno i maštovito dizajniran prostor koji se prostire na dva nivoa i obuhvata 250m2, kreiran je u saradnji sa arhitektama i dečijim pedagozima, kao i roditeljima.

U veselo uređenom prostoru živnih boja, koji obiluje dnevnom svetlošću, dočekaće Vas ljubazno osoblje koje je uvek spremno za igru. Centralno mesto u igraonici zauzima lavirint u obliku četiri kule koji je namenjen svim pravim avanturista.

Za najmlađe drugare rezervisan je pažljivo uređen prostor za bebe, u kome se nalazi bebi bazen, razne penjalice, spuštalice i drugi didaktički elementi na kojima mogu razvijati svoje veštine.

Sve ljubitelje igrica oduševiće xBox 360 konzola sa kinektom i najaktuelnijim igricama, kao i disko animacija. Sa željom da razvijamo kreativnost i maštu naših drugara organizujemo likovne i muzičke radionice, facepainting, kao i raznovrsne društvene igre u kojima rado učestvuje i naše osoblje.

Dečija igraonica Četiri Kule organizuje najlepše proslave rođendana, po promotivnim cenama. Naša ponuda obuhvata zakup prostora u trajanju od 2,5 sata, zatvorenog tipa samo za Vas i Vaše goste. U navedenu cenu uključen je šanker, konobar, animator (u zavisnosti od broja dece), posuđe, čaše, kompletan escajg i pozivnice. Piće se služi iz našeg šanka, a nudimo i mogućnost celokupne organizacije proslave. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je javni parking na kome je moguće vremenski neograničeno parkiranje u svakom trenutku.

Ukoliko imate neke neodložne obaveze, a nemate kome da ostavite Vašeg mališana na čuvanje, dečija igraonica Četiri Kule je prava adresa za Vas. Naše stručno i profesionalno osoblje preuzeće brigu o Vašim mališanima dok Vi radite, kupujete, trenirate ili odmarate.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 14-21h
vikend od 10-21h

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/cetirikuleigraonica/

Dečija igraonica Četiri Kule, Mokroluška Nova 19, Medaković, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

30.04.2018 10:36
Bojan Okruglic
Cesto idemo u igraonicu CETIRI KULE.Za nas je to vec postala domaca atmosfera. Ljubazno osoblje,dobra animacija + povoljne cene!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Četiri Kule
  • Dečija igraonica Četiri Kule,
  • Dečija igraonica Četiri Kule Voždovac,
  • Dečija igraonica na Voždovcu,
  • igraonica za decu Četiri Kule Beograd,
  • Dečija igraonica Četiri Kule radno vreme,
  • Rodjendaonica Četiri Kule,
  • Proslava rodjendana na Voždovcu,
  • Proslava rodjendana Voždovac,
  • Rodjendaonica za decu Četiri Kule