Blokče Cafe & Igraonica

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - DEČIJA IGRAONICA BLOKČE


50% POPUSTA na sve preostale termine do kraja marta!!!

Dečija igraonica Blokče smeštena je tamo gde raste mnogo mališana u bloku 45 na Novom Beogradu, sa željom da dodatno ulepša svaki dan njihovog odrastanja. U najopuštenijoj igraonici u kraju, decu očekuje bogat izbor sadržaja za svakodnevnu zabavu, ali i sjajne proslave rođendana u kojima podjednako uživaju kako mali, tako i veliki gosti.

Igraonica Blokče raspolaže sa fantastično opremljenim prostorom koji je prilagođen deci različitog uzrasta. Centralno mesto u igraonici zauzima 3D lavitint sa spiralnim toboganom i drugim elementima za igru i provlačenje. Neustrašivim drugarima na raspolaganju su platforma za penjanje i mali zip-line.

Omiljena zabava za decu svih uzrasta u igraonici Blokče jeste skakanje na trambolini, jer je u dečijoj prirodi da skaču i budu aktivna. Pored toga što se mogu dobro zabaviti, skakanje na trambolini pozitivno utiče na motorni razvoj dece, na njihovu elastičnost i dobru ravnotežu.

Ukoliko je Vaše dete još uvek malo za skakutanje na trambolini ili penjanje po lavirintu, za najmlađe drugare rezervisan je prelep bebi kutak u kome su smešteni bazen sa lopticama i kuhinjica. Kada se umore od igre, naši drugari mogu da iskažu svoju kreativnost uz Lego kocke, pribor za crtanje, autiće i još mnogo igračaka.

Nismo zaboravili ni na roditelje koji svoju oazu mira i opuštanja mogu da pronađu u prijatnom ambijentu kafića Blokče uz najbolju kafu u kraju, čaj, toplu čokoladu ili osvežavajuće piće. Iako su ova dva prostora fizički odvojena, igraonica je u potpunosti pokrivena kamerama, tako da roditelji u svakom trenutku mogu da prate kretanje svog deteta na velikom televizoru.

Dečija igraonica Blokče posebnu pažnju posvećuje bezbednosti dece koja su pod stalnim nadzorom animatora, a obezbeđena je i brza komunikacija preko interfona, tako da animator može lako da pozove roditelja kada ima potrebe za tim. Takođe, u samoj igraonici se nalazi nekoliko mesta za roditelje sa najmanjom decom koja ne mogu tako lako da se odvoje od njih.

Igraonica Blokče je savršen izbor kada poželite da Vašeg mališana obradujete nezaboravnom proslavom rođendana. Nezavisno od toga da li ste samo zakupili prostor u našoj igraonici ili želite kompletnu organizaciju proslave, naše ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da Vam ovaj dan bude maksimalno ugodan, bez brige da li je sve ispalo kako treba.

Ono po čemu se igraonica Blokče izdvaja jeste neograničeno vreme za igru uz kupljenu dnevnu kartu po ceni od 250 dinara. Jedini problem može biti to što naši drugari neće želeti da idu kući. Svaka 5. ulaznica je BESPLATNA!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 15-21h
subota i nedelja od 10-21h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: igraonicablokce
Instagram: @kafeigraonicablokce

Dečija igraonica Blokče, Jurija Gagarina 219, blok 45, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Blokče Cafe & Igraonica
  • Blokče Cafe & Igraonica,
  • Blokče Cafe Igraonica Novi Beograd,
  • Cafe Blokče,
  • Igraonica Novi Beograd,
  • Blokče Cafe & Igraonica radno vreme