Kontakt podaci za vašu firmu
Specijalistička Pedijatrijska ordinacija Jana Medica - u službi zdravlja vašeg deteta....
Pročitaj više
Mirka Jovanovića 25
Kragujevac

Specijalistička ordinacija ANACOR-MED

  • 2
2.8 | 4 ocena
Specijalistički pedijatrijski pregledi i lečenje iz svih oblasti (kardiologija, nefrologija) Zavidan tim eksperata i profesora univerziteta....
Pročitaj više
Vojvode Putnika 41
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Decija hirurgija je jedna veoma osetljiva tema. Zbog toga je po tom pitanju potrebno da pronadjete nekog stvarno savesnog i odgovornog hirurga u kojeg cete moci da imate puno poverenje.
Mihajlo Nastasovic
Svaka decija hirurgija je nesto sto posebno treba da se plati kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Po mnogo cemu je ona koliko samo mogu da vidim neobicna po mnogo cemu.
Todor Markovic
Sto se hirurga tice, posebno kada govorimo o decijem i vise je nego suvisno da kazemo koliko je bitno da se na vreme odlucite samo za onog kvalitetnog.
Marta Dencevic
Pre svega smatram da je ova vrsta hirurgije uvek bila narocito skupa. To je ipak jedna surova realnost.
Janko Zivanovic
zaista decija hirurgija nije nesot sto je i dalje toliko skupo i roditeljima nepristupacno. To je zato sto se medicin i dalje razvija.
Ljubinka Sreckovic
Decije hirurske intervencije bez problema mogu da se obave u nekoj od kvalitetnih pedijatrijskih ordinacija u Beogradu. Tako da ne morate nuzno da idete u neke specijalizovane bolnice.
Petar Jankovic
Po pitanju decije hirurgije, veoma je bitno da se tog trenutka odlucite za kvalitet. Sve drugo po tom pitanju je manje vazno.
Nikolina Pantelic
Biti deciji hirurg znaci biti bas onako odgovoran prema sebi i deci.
Ivan Stojanovic
Po pitanju decijeg hirurga, samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
Jana Stankovic
Po pitanju decije hirurgije, samo treba da posetite pedijatrijsku ordinaciju Afeja Pdiatrica i dalje zaisat nemate vise razloga da brinete. Oni ce vas tamo uputiti oko svega sto treba da znate.
Biljana Brankovic
Po pitanju decije hirurgije, uvek je bolje resenje da se prvo posavetujete sa nekom pedijatrijskom ordinacijom kao sto je primera radi Milka Kotlajic.
Marko Petrovic
Decija hirurgija je ipak nesto sto je u danasnje vreme jako osetljivo i pozeljno da se uradi na sto je moguce bolji nacin kako se ne bi desili neki losi efekti.
Dusan Markovic
Po pitanju decije hirurgije ne bih se ja tu nesto previse zezao. Svoje dete bih vodio na VMA i ne bih previse brinuo brigu oko toga.
Jovana Milinkovic
Decija hirurgija je jedna veoma osetljiva tema. Zbog toga je po tom pitanju potrebno da pronadjete nekog stvarno savesnog i odgovornog hirurga u kojeg cete moci da imate puno poverenje.