Kontakt podaci za vašu firmu

Cvetni aranžmani Ivana

  • 1
4.7 | 16 ocena
Za najlepši cvetni početak novog poglavlja u životu, možete da računate na nas - dekoracija venčanja, svadbi, rođendana...
Pročitaj više
Kragujevac
Kragujevac

Cvećara Lamine

  • 1
4.7 | 15 ocena
U centru grada, lako dostupna svima, Cvećara Lamine konstatno širi radost u svim životnim situacijama....
Pročitaj više
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 34
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
U cvecari Makolina In, mogu da se kup jako lepi primerci cveca u kutiji i to po jako povoljnim cenama. Ukoliko se odlucite da kupite cvece u kutiji, sigurno se necete pokajati. Zato, samo napred.
Jovana Milinkovic
Po meni je pre svega velika prednost u tome sto je ceve u kutiji nesto sto je zaista posebno i nesto sto definitivno ima svoju cenu. U takvu jednu cenu sigurno ne treba nista posebno da sumnjate koliko mi se samo cini.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju mora ono da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ovo cvece nesto sto nije bas previse skupo.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se ovog cveca tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
U svakom pogledu je ovo cvece koje treba i mora da se lepo plati. Sve drugo stvari su samo gubljenje vremena. Sto se generalno cena tiec, ako vam je kvalitet u prvom planu onda cene trebaju da budu u drugom.
Todor Markovic
Iskrfen da budem nisam bas siguran kakav kvalitet cveca ovde moze da bude.
Marta Dencevic
Po meni ono i nije bas toliko jeftino kao sto pojedini ljudi kazu.
Janko Zivanovic
Sigurno je samo to da cvece u kutiji predstavlja nesot sto mora debelo da se plati.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju mislim da je ovo ipak posebna vrsta cveca. Ako se ipak za njega opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati. Mada, svako ima neki svoj specifican ukus.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebno jedno zanimljivo cvece. Ako se bas za njega odlucite, sigurno se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ove vrste cveca, ako mene pitate, ono je u odredjenim prilikama bas onako lep poklon.
Ivan Stojanovic
Po pitanju cveca u kutiji, samo treba da se odlucite da posetite neko provereno mesto u koje zaista nemate ni jedan razlog da sumnjate.
Biljana Brankovic
Zaista nema nista protiv cveca u kutiju, narocito zbog toga sto to moze da im na neki nacin sacuva svezinu. Tako da je cvece u kutiju zaista jedan dobar I lep poklon.
Marko Petrovic
Cvece u kutiji nekada moze bas onako smekerski da izgleda. Pri tome je to cvece u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko vam je potrebno kvalitetno cvece u kutiji onda bar to nije vise problem u danasnje vreme.
Dusan Markovic
Zaista nemam nista protiv cveca u kutiji. Cak sta vise, mislim da moze poprilicno lepo izgleda. Narocito je bitno da ukoliko kupite neko kvaliteno cvece koje ce moci da bude na kvalitetan nacin ukraseno.
Jana Stankovic
U cvecari Makolina In, mogu da se kup jako lepi primerci cveca u kutiji i to po jako povoljnim cenama. Ukoliko se odlucite da kupite cvece u kutiji, sigurno se necete pokajati. Zato, samo napred.