O nama - CVETNI ATELJE CVEĆE SREĆE

Dobrodošli u Cvetni atelje Cveće Sreće!

Od male kućne radionice, napornim radom i uz pomoć mašte i ljubavi, uspeli smo da otvorimo pravi atelje cveća. Nalazimo se u ulici Vojvode Stepe 217.

Dugogodišnje iskustvo i ljubav prema cvećarstvu nas je motivisalo da za Vas pravimo najmaštovitije aranžmane.

U našoj ponudi su razni buketi i aranžmani specijalno kreirani a Vaše najlepše trenutke – svadbe, rođenja, slave, rođendane, godišnjice, razne specijalne događaje, ali i za one trenutke kada želite nekome reći „hvala“ ili „izvini“.

Ruže, ljiljani, gerberi, orhideje, kale, margarite i drugo cveće iz naše ponude će uz malo naše mašte učiniti svaki buket ili aranžman drugačijim i posebnim.

Ukoliko Vam je potreban bidermajer za venčanje ili cvetni ukras za mladenački sto i stolove gostiju, slobodno nas kontaktirajte. Napravićemo aranžmane u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.
Cvetni atelje Cveće Sreće vrši takođe i dostavu cveća na željenu adresu. Na Vama je samo da izaberete cveće ili prepustite nama kreiranje aranžmana.

Pogledajte naše radove na Facebooku: Cvetni atelje Cveće Sreće. Možda ćete baš tu dobiti inspiraciju kakav buket želite da poklonite dragoj osobi.

Cvetni atelje Cveće Sreće – mesto u kojem mašta ne poznaje granice.

Radno vreme:

Ponedeljak – Nedelja: 08 – 20 h

Cvetni atelje Cveće Sreće

Vojvode Stepe 217

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Cvecare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cvetni Atelje Cveće Sreće
  • Cvetni Atelje Cveće Sreće,
  • cvećara Voždovac,
  • cvećara Beograd,
  • Cveće Sreće Beograd,
  • Cveće Sreće radno vreme