Cvecara Peca

  • 10
4.81 | 16 ocena

Cvećara Peca


Cvećara Peca nudi originalne cvetne aranžmane za sve prilike kada želite da nekome ukažete pažnju, poštovanje ili ljubav. Pored najraznovrsnijeg cveća u buketu, korpi, kutiji ili saksiji, u našoj ponudi očekuju Vas i drugi interesantni pokloni kojima možete da obradujete drage osobe.


Iz bogatog asortimana cvećare Peca izdvajaju se:

-Buketi

-Cvetni aranžmani

-Bidermajeri

-Dekoracija svadbi

-Saksijsko cveće

-Pokloni

-Saksije

-Humus

-Sredstva za zaštitu i prehranu bilja


Cveće predstavlja idealan izbor za poklon u svakoj prilici, koji će obradovati dame svih generacija. Nastojeći da Vam pruži podršku kada želite da izrazite najdublje emocije, prijateljstvo ili naklonost prema nekoj osobi, cvećara Peca izrađuje za Vas jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća.


Sve ljubitelje saksijskog cveća oduševiće uvek bogata ponuda koja ih očekuje u cvećari Peca. Pored omiljenog cveća kojim želite da oplemenite Vaš životni ili radni prostor, u našoj ponudi se nalazi i sve drugo što je potrebno za brigu o biljkama: saksije, humus, sredstva za zaštitu i prehranu.


Cvećara Peca nudi i usluge dekoracije svadbi i drugih vrsta proslava najlepšim cvetnim aranžmanima, kao i izradu bidermajera za buduće neveste. Kod nas možete pronaći i širok asortiman poklona koji se savršeno kombinuju uz cveće: ekskluzivna pića, bombonjere, čokolade, plišane igračke...


Obezbeđena je dostava cveća na Vašu adresu!


Radno vreme:

svaki dan od 09-22h


Cvećara Peca, Mokroluška 86a, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.10.2020 13:27
Neregistrovan korisnik

Odlicna cvecara kod plavog mosta.

18.09.2020 13:54
Neregistrovan korisnik

Najbolja cvecara na Vozdovcu

10.04.2015 12:42
Nevena Markovic

Cvecara Peca ima najlepse saksijsko cvece. Kod njih sam uzimala i bidermajer za svadbu i odusevljena sam. Super ste skroz!

30.07.2011 01:55
Milica

Poklonila sam drugarici buket za rodjendan ... odusevila se... prelepo ste ga odradili... efekat je bio i bolji nego sto sam mislila :)))))) hvala vam puno :))))

16.07.2011 02:18
Gaga

Odlicni ste, svaka cast, radili ste mojoj drugarici bidermajer za svadbu, prelepo odradjeno...recite mi da li mozda radite dostave na kucnu adresu????

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Cvecare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cvecara Peca
  • dekoracija svadbi,
  • bidermajeri,
  • aranzmani,
  • saksijsko cvece,
  • buketi,
  • humus,
  • Cvecara Peca radno vreme