Šapa Inn pansion za pse

  • 8
5.00 | 9 ocena

O nama - ŠAPA INN PANSION ZA PSE


Pansion za pse "Šapa Inn" smešten je u vrlo lepom i mirnom kraju u blizini Beograda, u Boljevcima. Na svega tridesetak kilometara od Beograda nalazi se idealno mesto koje pruža smeštaj Vašem ljubimcu u slučaju kada morate na kratko da se odvojite od njega.

Ponekad se jednostavno desi da morate na izvesno vreme da se rastanete od Vašeg psa i tada se postavlja pitanje "kuda sa njim?". Bilo da se radi o poslovnom putu, turističkom putovanju, odlasku na odmor ili sličnim situacijama, vrlo često Vaš ljubimac ne može da Vam se pridruži.

Neretko se dešava da zbog takvih situacija odlažete Vama važna putovanja jer nemate kome da poverite na čuvanje Vašeg psa.

Hotel za pse "Šapa Inn" pruža Vam najviši vid brige o Vašem psu uz svu ljubav i pažnju koju biste mu i sami poklonili. Predstavljamo idealno rešenje i za situacije kao što su različite intervencije po kući ili stanu, kada je poželjno da Vaš pas nije u blizini.

O kvalitetu usluga pansiona za pse "Šapa Inn" svedoči veliki broj zadovoljnih vlasnika pasa, koji nam sa punim poverenjem ostavljaju svoje ljubimce na čuvanje. Naš hotel za pse uredjen je tako da Vašem ljubimcu pruži sav komfor na kakav su u Vašem stanu ili kući navikli.

Tim stručnih ljudi, velikih ljubitelja životinja, koji njihove potrebe stavljaju iznad svega vodiće 24h brigu o Vašem psu uz najviši vid pažnje i razumevanja.

Vašim psima pripremili smo 17 "apartmana" u našem hotelu za pse, u kojima se mogu udobno smestiti. Svi apartmani su termo i zvučno izolovani kako bi pružili Vašem psu adekvatan mir. Takodje su i klimatizovani za što prijatniji boravak životinja u istima. U zavisnosti od veličine Vašeg psa, postoji mogućnost prilagodjavanja apartmana njegovim potrebama kako bi se stvorili što bolji uslovi za njegov odmor i smeštaj. Dizajnirani tako da poseduju podne i zidne obloge koje pružaju mogućnost lakog i efikasnog čišćenja i dezinfekcije istog , smeštajni apartmani pansiona za pse "Sapa Inn" predstavljaju najbolji izbor za vlasnike pasa.

Vašim psima pripremili smo niz aktivnosti koje uključuju obroke, podmirivanje fizioloških potreba, šetnju i kontrolu veterinara.

Dovedite nam Vašeg ljubimca a mi ćemo se postarati da mu vreme provedeno bez Vas proleti.

Vaš smeštaj za pse "Šapa Inn" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2017 01:30
Zoran Josipovic

Hotel za pse Sapa Inn pruza vam najvisi vid brige o vasem psu uz svu ljubav i paznju koju biste mu i sami poklonili.Predstavljaju idealno resenje i za situacije kao sto su razlicite intervencije po kuci ili stanu,kada je pozeljno da vas pas nije u blizini.

19.03.2017 09:10
Sandra Marinkovic

Tim strucnih ljudi,velikih ljubitelja zivotinja,koji njihove potrebe stavljaju iznad svega vodice brigu o vasem psu uz najvisi vid paznje i razumevanja.Hotel za pse Sapa Inn pruza vam najvisi vid brige o vasem psu uz svu ljubav i paznju koju biste mu i sami poklonili.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Čuvanje kućnih ljubimaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Šapa Inn pansion za pse
  • sapa inn pansion za pse,
  • sapa inn pansion za pse beograd,
  • pansion za pse sapa inn,
  • sapa inn