Izaberite neku od agencija gde mozete naci ponudu za CISCENjE VENECIJANERA

Beograd

Fixed And Clean
Husinskih rudara 26
Palilula

Fixed and clean je specijalizovana firma za održavanje higijene u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozo...
Pročitaj više

Čistoća i Sjaj D&I
Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć firme Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme. Pored toga, nudimo kompletne građevinske uslug...
Pročitaj više

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora
Zajcova 10
Voždovac

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Pre 21 h poslednji put pozvana firma
ID Company čiščenje i održavanje objekata
Arčibalda Rajsa 11
Čukarica

ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom...
Pročitaj više

Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant
Mira Popare 109
Čukarica

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem....

Sion Gard održavanje objekata
Cvetanova ćuprija 20k

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu....

Odrzavanje higijene objekata Altona
Riste Marjanovica 25
Čukarica

Naša osnovne delatnosti su održavanje higijene objekata i FM(Facility Managers) upravljanje i održavanje objekata . U poslovima održavanja higijene osnovni princip nam je kvalitetno i racionalno pružanje usluge. Poznati su nam pr...

Servis za ciscenje Vizija
Trscanska 70
Zemun

...

Kako se izvodi cišćenje venecijanera? Venecijaneri su postali toliko popularni poslednjih godina, da je prozor bez njih postao skoro pa nezamisliv. Bez obzira što vi imate i lepe zavese, venecijaneri se uvek fino uklope u opštu sliku. 

Sa druge strane, često se sreću i u kancelarijama, gde nema zavesa, jer venecijaneri veoma lepo čuvaju privatnost, te mogu da se tako podese da sasvim onemoguće prodor sunčeve svetlosti u unutrašnjost prostora, ili da to dozvole samo delimično. Znači, pravite atmosferu kakva vama odgovara. 

Čišćenje venecijanera – iskustva

Venecijaneri se sastoje od mnogo horizontalnih delova, koji imaju svoje dve strane. Kako ih vi svakodnevno koristite, strane okrećete nekad na dole, nekad na gore, pa prašina ima priliku da svuda pada. 

Zaprljani i prašnjavi venecijaneri, svakako nisu prizor koji želite na svojim prozorima. Na kraju, šta vam znače čiste zavese, ako su venecijaneri prljavi? I šta će reći radoznali komšiluk kada baci pogled na vaš dom? Pre svega, bitno je da vi sami budete zadovoljni čistoćom i urednošću svog ambijenta, nezavisno od drugih.

Pored svih prednosti koje nam venecijaneri pružaju, njihovo čišćenje je nešto što bi svaka domaćica najradije izbegla. Jer, taj posao zahteva vreme, trud i strpljenje, što nemamo svi, i nemamo uvek. 

Međutim, rešenje za ovaj problem postoji. Dakle, nalazite se u situaciji da: imate venecijanere, neuredni su, a ne volite da ih čistite – stoga, pozovite servis koji se bavi čišćenjem i održavanjem stanova, kuća i poslovnih prostora. 

Dok tim vredno radi, vi možete odmoriti ili popiti kafu, te završiti neke svoje druge obaveze. Verujte nam, da cena koju platite za ovu uslugu nikako ne može biti visoka, kada se uzme u obzir pedantnost, marljivost i urednost radnika, vaši blistavi venecijaneri i vaše ušteđeno vreme i trud.

Dakle, sve je na strani toga da pozovete stručna lica da ovaj posao završe umesto vas, ujedno i brže i lakše i bolje nego što biste vi sami.

Čišćenje venecijanera – kako se radi?

Servisi za profesionalno održavanje higijene će sa zadovoljstvom pristupiti ovom poslu. Isti njima nije ni naporan, ni težak, kao što bi vama bio. Jer, oni su profesionalci. 

Oni koriste posebna sredstva za tu namenu, meke pamučne krpe kao i svoje vešte pokrete, čime će čitava površina vaših venecijanera, čak i njihovi kutovi i uglovi, ponovo biti bez zrnca prašine. 

Cena ove usluge uglavnom zavisi od broja venecijanera koje imate u stanu, zatim od njihove veličine, stepena zaprljanosti, odnosno od vremena koje je potrebno da se isti temeljno očiste. Takođe, bitno je i da li sredstva za čišćenje kupujete sami, ili sve prepuštate u ruke stručnih lica iz servisa za održavanje objekata.

Čišćenje venecijanera – cena:

Potrebno je izdvojiti od 290 do 450 dinara po satu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje i održavanje objekata ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Zorica Simic
01.09.2018 08:26

Po pitanju ciscenje venecijanera, tu mislim da se svaka zena sokiri kada vidi sta je ceka. Retko koja zena se obraduje kada shvati da je doslo vreme da se ciste venecijaneri.

Ostavite komentar
Ocenite stranu