Kontakt podaci za vašu firmu

Šišanje pasa Supervet Plus

  • 4
4.0 | 4 ocena
Za savršen izgled Vašeg psa ili mačke u svakoj prilici, grooming salon Supervet plus nudi kompletan tretman ulepšavanja za sve rase i vrste pasa. Nakon svakog šišanja Vašeg psa spremili smo poklon - „Frontline“ ampulu protiv krpelja i buva...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 22
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Lukic
Ciscenje usiju kod pasa je veoma slozen zadatak koji je potrebno da vam neko na kvalitetan nacin uradi. Medjutim, mozete to i sami da uradite i da korisite poseban hidrogen i vatu.
Jovana Milinkovic
Po mnogo cemu je ciscenje usiju kod pasa i vise nego teska stvar. Ima pasa u Beogradu koji to potpuno normalno podnose i kojima to ne predstavlja neki poseno veliki problem ali ima i pasa kod kojih to nije slucaj vec sve morate sa njima da radite potpuno normalno i osecajno.
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, nikada ono nije bilo nesto posebno jeftino. Nista tu licno mene ne moze da iznenadi.
Lea Stankovic
Naravno da moze i mora da ono bude bas onako kvalitetno.
Filip Milutinovic
Smatram da ovo nije bas previse komplikovano. Dovoljno je samo da koristite pravi pribor i aparaturu.
Simona Vucinic
Naravno da ciscenje usiju mora da ima neke kvalitetne cene. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo i nije bas previse jeftino.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je posebna jedna aktivnost. Sve drugo je po[meni cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete ovo treba das e posebno plati.
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem ako vec pricamo realno, da je ovo ipak jedan tretman u koji zaista treba da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
Koliko se meni samo cini, ovo bi svaki odgovoran vlasnik s vremena na vreme trebao sam da uradi. Za tkao nesto mu zaista profesionalac nije bas potreban.
Nikolina Pantelic
Po mom misljenju, ipak je ovo tretman koji nije za svakoga. Odnosno, nije ipak toliko veliki problem da svaki vlasnik vodi racuna o svom psu.
Petar Jankovic
Za pojedine pse koji nisu na ovo navikli, ciscenje usiju moze da bude poprilicno nezgodno i stresno. Zato je veoma bitno da ih po tom pitanju odmah socijalizujete, kako biste mogli da ih naucite na razlicite dodire.
Jana Stankovic
Po pitanju ciscenja usiju kod pasa, po mom misljenju samo treba da posetite agenciju Pet Care i oni ce vam to veoma brzo i efikasno uraditi.
Biljana Brankovic
Ciscenje usiju kod pasa bez problema mozete da uradite u salonu Vet Alfa. To je salon u kojem se prema ljubimcima odnose veoma profesionalno.
Ivan Stojanovic
Ovo je jedan poprilicno slozena i zahtevan aktivnost prevashodno psiholoske prirode. Zbog toga mnogi psi ne dozvoljavaju da ima se tako lako ciste usi.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitenot ciscenje usiju kod pasa, onda je defitivno najbolje resneje za vas da se po ovom pitanju psoavetujete sa nekim struncim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ciscenje usiju kod pasa je veoma slozen zadatak koji je potrebno da vam neko na kvalitetan nacin uradi. Medjutim, mozete to i sami da uradite i da korisite poseban hidrogen i vatu.