Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Čišćenje tavana
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Čišćenje tavana

„Šta to šuška na tavanu“ – naziv je jedne dečije pesmice. Ako imate gomilu starudije na tavanu, onda će ova pesma postati realnost, i stvarno ćete čuti šuškanje možda nekog pacova ili miša, ili mačke koja juri za njima. Zamislite da se sve to dešava u gluvo doba noći – i dobili smo dobar scenario za horor film!

 

 

Šalu na stranu, ako imate višak stvari na svom tavanu, vreme je da pozovete profesionalni servis ili agenciju koji će za vas odneti nepotrebne i neupotrebljive stvari.

Čišćenje tavana – iskustva

Možete vi da krenete i sami u akciju rašćišćavanja tavana. Ali, postoji jedno veliko „ali“. 

Pošto na vašem tavanu, verovatno postoje ogromne kutije pune koječega, biće vam potrebna veoma velika fizička snaga da te kutije sa tavana spustite u dvorište kuće i odnesete do kontejnera. I tu se javlja problem. Tolike stare stvari u kontejner ne mogu ni da stanu, a ne smete ih ostavljati ni pored kontejnera.

 

 

Dalje, možda nemate vozilo kojim biste sve to prebacili do najbliže gradske deponije. I na kraju, čak i da ste sve ove prethodno nabrojane „nivoe“ prešli, ostaje vam mukotrpan posao čišćenja tavana, od prašine koja se tu taložila godinama, zajedno sa starim stvarima, jer vi tom prostoru niste ranije ni mogli prići da ga valjano očistite.

Dakle – pozovite profesionalce da ovaj posao odrade za vas!

Čišćenje tavana – kako se radi?

Jedna vaša odluka i telefonski poziv, sve su što vas deli od novog, čistog i slobodnog tavana. Ukoliko vaše stare stvari sa tavana i dalje imaju neku upotrebnu vrednost, može se desiti da se dogovorite sa agencijom za čišćenje i oko otkupne cene. 

Druga varijanta je da se takve stvari, koje još mogu poslužiti, poklone nekome kome su potrebne. Ako vi znate takve ljude, agencija će stvari prebaciti na željenu adresu, a ako želite da pokonite stvari a ne znate kome, profesionalni radnici znaju, i time ćete usrećiti nekoga.

Treća varijanta jeste da stvari više ne mogu da se koriste, i u tom slučaju angažovani servis će nepotrebne kutije i stvari sa vašeg tavana odvesti do gradske deponije.

Cena nikada ne može biti previsoka, jer možda možete i zaraditi u celoj priči, a ako ne, učinili ste dobro delo poklanjanjem upotrebljivih stvari a vi ste dobili nov, oslobođen tavan.

Čišćenje tavana – cena:

Za uslugu čišćenja tavana potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Snezana Aleksic
Kada pricamo o ciscenju tavana, zaista je potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Uvek postoji mogucnost da na njemu ima dosta glodara istetocina i samim tim sebe i svoju porodicu mozete d aizlozite ozbiljnom zdravstvenom problemu.
05.09.2017
Stojance Ristovski
Ciscenje tavana je nesto sto sam gledao kod komsije upravo pre neki dan. To koliko je samo on stvari imao na tavanu nije bukvalno ni malo humano. Jedino je problem to sto je ciscenje tavana fizicki a i psihicki veoma naporno.
18.05.2017
Milen Jovanovic
Ukoliko pricamo o ciscenju tavana, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne kao sto bi trebale da budu.
10.05.2017
Petar Jankulovski
U svakom slucaju mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
04.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju ono moze i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
25.04.2017
Stojance Ristovski
U svakom slucaju ciscenje tavana nije ni malo jednostavno.
20.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ciscenje tavana nije nesto sto moze da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
12.04.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ciscenje tavana nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno prosto gubljenje vremena i nista vise sem toga.
12.04.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju ciscenje tavana je nesto sto treba i mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
06.04.2017
Filip Milutinovic
Ono mora da se posebno plati, kako pre tako i kasnije. Nisat tu po meni niej neobicno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
04.04.2017
Marina Zivkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ciscenje tavana treba da bude takvo da slobodno mogu da se sve nepotrebne stvari izbace.
29.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Ciscenje tavana po meni mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
21.03.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju treba da se dosta plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
14.03.2017
Todor Markovic
Sto se ciscenja tavan tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Potrebno je da vidite sta vam to ne treba i da se nikako dalje oko toga ne savetujete sa nekim drugim.
02.03.2017
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je takvo da je ciscenje tavana nesto sto u svakom slucaju treba da se debelo plati. Sve ostalo je ipak cisto gubljenje vremena ako mene pitate.
22.02.2017
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je ciscenje tavana nesto sto vam pre ili kasnije moze zatrebati. Drugacije to ipak ne moze da se izvede.
13.02.2017
Simona Vucinic
Sto se ovoga tice, veoma je vazno da znate da svako ciscenje tavana zahteva jednu posebnu akciju i jednu posebnu aktivnost.
06.02.2017
Ivana Petrovic
Koliko mi je samo poznato, ciscenje tavana je u svakom slucaju nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
31.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sva sreca pa sa tavanom nemam neki problem iz tog razloga sto ga zapravo i nemam.
25.01.2017
Marina Zivkovic
Koliko je samo meni poznato, svako ciscenje tavana je veoma bitno da se uradi bar jednom godisnje. Uvek se tu nakupe neke stvari koje vam i nisu bas potrebne.
16.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovoga tice, mislim da je veoma vazno da se opredelite za neki kvalitet. Ako se bas za njega budete odlucili, sigurno je samo to da se necete pokajati.
09.01.2017
Petar Jankovic
Ovo nekada sigurno da moze da bude bas onako problematicno tako da u svakom slucaju sigurno da nije za svakoga.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Ipak je ciscenje tavana, nesto sto vam predstoji da uradite bar jednom godisnje.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju, samo treba da se odlucite da budete malo aktivni i da to sami uradite bez da nekog jurite ili molite.
23.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno ciscenje tavana, samo treba da posetite agenciju Dalex i vise nista oko toga nemate da brinete.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Ciscenje tavana moze da bude poprilicno tesko i nezgodno i zbog toga je potrebno da anazuhete profesionalce kao sto su Etra Cleaning.
29.08.2016
Marko Petrovic
Kada pricamo o ciscenju tavana, zaista je potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Uvek postoji mogucnost da na njemu ima dosta glodara istetocina i samim tim sebe i svoju porodicu mozete d aizlozite ozbiljnom zdravstvenom problemu.
10.08.2016
Dusan Markovic
Na tavanu mogu da se nadju razlicite stvari i predmeti koju su realo viasak i tesko da ce nam ikada vise zatrebati. Zbog toga je uvek dobro da povremeno ocistite tavan, u sta svakako mozete imati puno poverenje.
08.07.2016
Filip Milutinovic
zbog toga sto se moze desiti da se stvari na jednom mestu mogu nagomilati preko godine, ciscenje tavana moze biti veliki poduhvat. Zbog toga je najbolje anagzujete neku profesionalnu agenciju.