Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Čišćenje šupa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Čišćenje šupa

Šupa je veoma koristan prostor, međutim, često dozvolimo da ona postane neuredna, prenatrpana raznoraznim stvarima koje nemaju funkciju, prepuna prašine, paučine... Dešava se da u šupu ne možemo ni da uđemo od krša, a ponekad nismo u mogućnosti ni da joj priđemo... 

 

 

 

Sve to ostavlja veoma ružan utisak i na naš komšiluk a i na goste koji nam dolaze u kuću. Da bi vaša šupa bila uredna i spremna da primi nove stvari koje ćete odlagati u nju, a ne da bude leglo miševa i pacova, pozovite firme koje se bave čišćenjem i održavanjem objekata, a potom i firme koje se bave otkupom sekundarnih sirovina, odnosno raščišćavanjem krša. 

Otkup sekundarnih sirovina 

Zašto na raspremanju vaše šupe ne biste i zaradili? Razmislite: tehnika veoma brzo napreduje, često se dešava da nam stari kompjuter još dobro radi, ali mi želimo najnoviji model laptopa, ili stari „debeli“ televizor još je u funkciji, ali mi imamo LCD ili plazmu... Sve te stare stvari stoje negde na gomili u vašoj šupi.

One skupljaju prašinu i prave nered, a samo jedan poziv vas deli od sređenog i čistog prostora. 

Spomenuli smo da možete da zaradite. Upravo tako. Otkup sekundarnih sirovina je danas veoma popularan biznis, tako da će firme koje se tom delatnošću bave, veoma rado ponuditi realnu otkupninu za vaše stare stvari koje još imaju svoju upotrebnu vrednost.

Čišćenje šupa – iskustva

Firme koje se bave ovim poslom, kada budete dogovorili termin, doći će i vaš zapušteni prostor pretvoriti u nov. Naravno, pre toga se šupa mora osloboditi celokupnog viška starih stvari.

Sva paučina i prašina, zahvaljujući vrednim radnicima, uskoro će nestati. Prostor ispred vaše šupe, takođe će biti očišćen.

 

         

 

Na kraju, vaša stara šupa će zablistati, a vama će u novčaniku šuškati novac od prodaje starih stvari. Zaista, svi su razlozi za to da odmah pozovete firme koje otkupljuju sekundarne sirovine i servise za čišćenje, jer time ste napravili dil kojim će sve strane u poslu biti zadovoljne.

A najviše upravo – vi, jer ste dobili sređen i čist prostor, u koji ponovo možete odlagati stvari koje vam nisu potrebne. 

Čišćenje šupa – cena:

Za uslugu čišćenja šupa potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Matija Lukic
Cisnjenje supa zbog raznih zaraza, glodar, virusa i bakterija moze da bude jako osetljiv poduhvat. Pre svega, bolje je da angazujete nekoga da vam to profesionalno odradi nego da se posle pokajete.
05.09.2017
Stojance Ristovski
Ciscenje supa bi trebalo da se nekome kvalitetno plati ukoliko smatrate da vam neko zaista taj posao uradi na jedan kvalitetan nacin. Sve drugo bi slobodno moglo da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
18.05.2017
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo o ciscenju supa, zaista je vreme da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari onda prema tome i nisu bas toliko vazne.
10.05.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju mora da debelo kosta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
04.05.2017
Ivana Petrovic
Svaki dinar ulozen u ciscenje supa mora i treba da se lepo plati.
25.04.2017
Todor Markovic
Svako ciscenje supa treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
20.04.2017
Petar Jankulovski
Po pravilu, sto se ovog ciscenja tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
06.04.2017
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, ciscenje supa nije ni malo jeftino. Nista tu po meni nije bas toliko neobicno kao sot se mozda na prvi pogled cini.
04.04.2017
Stojance Ristovski
Po mnogo cemu je koliko mi se samo cini, ciscenje supa je neko i vise nego idealno resenje po mnogo cemu.
21.03.2017
Jovana Milinkovic
Po meni ni jedno ciscenje supa nije isto. Sve drugo je manje vazno.
14.03.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju sto se mene licno tice, treba debelo da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
02.03.2017
Lea Stankovic
Ovo je u svakom slucaju nesto sto ljudima sledi pred novu grejnu sezonu.
22.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi je samo poznato, ciscenje supa je nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je daleko gore resenje.
13.02.2017
Simona Vucinic
Zaista ne mogu da shvatim ljude koji ne drze makar i sumu u najboljem mogucem redu. Meni tu jednostavno nema nista normalno.
06.02.2017
Todor Markovic
Samo treba da znate da je veoma vazno da svako ciscenje supa bude veoma kvalitetno.
31.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ciscenje supa je nesto sto u svakom slucaju treba bas onako debelo da se plati.
25.01.2017
Janko Zivanovic
Da u nekoj kuci postoji domacin, on bi u svakom slucaju sam na sopstvenu inicijativu ocistio supu.
16.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da je ove idealno resenje da se odlucite samo za kvalitet i da vise nista dalje oko toga ne brinete.
09.01.2017
Petar Jankovic
Supu je u svakom slucaju potrebno cistiti najmanje 2 puta godisnje. Mada, licno ne volim bas uzivo da vidim supe.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Kada pricamo o ciscenjenju supa, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Najbolje bi bilo kada supe zapravo nikad ane bi nigde ni postojale. Samo po tom pitanju onda treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje oko toga ne treba da se brinete.
23.11.2016
Jana Stankovic
Veoma kvalitetno ciscenje supa je moguce da dobijete od agencije Fenix. To je prema tome mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Kako se eventualno ne bi desilo da vam se desi da napravite neki higijenski problem prilikom ciscenja supe, mozd aje po tom pitanju najbolje da se posavetujete sa nekim struncim licem.
29.08.2016
Marko Petrovic
Gledam nesto po svojim komsijama i prosto mi je neverovatno koliko sami odredjeni ljudi mogu da postanu neoggovorni i aljkavi po ovom pitanju.
10.08.2016
Dusan Markovic
U svakom slucaju mislim da je najbolje da ukoliko planirate da nesto skladistite u supu, da se odmah predomislite. Zapravo, najbolje bi bilo kada biste u svakom slucaju odlucili da nemate nikakvu supu u svom dvoristu. To u svakom slucaju ruzi sliku o vama.
08.07.2016
Filip Milutinovic
Cisnjenje supa zbog raznih zaraza, glodar, virusa i bakterija moze da bude jako osetljiv poduhvat. Pre svega, bolje je da angazujete nekoga da vam to profesionalno odradi nego da se posle pokajete.