Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Čišćenje ostava
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Čišćenje ostava

Hajde da malo „premotamo film“ unazad: nekada smo imali gramofone, kasetofone,  pa mini linije ili CD plejere; ili, imali smo video rikordere, video plejere, sada imamo DVD plejere ili filmove gledamo online; ili, imali smo „debele televizore“, a sada imamo sasvim ravne, LCD ili plazma televizore. 

 

 

 

Primera ima mnogo. Nekada smo sve te stvari veoma skupo plaćali, i možda nam je žao da se ratosiljamo te tehnike ili bilo čega drugog, ali je činjenica da one ničemu više ne služe.

Čišćenje ostava – iskustva

Trendovi se veoma brzo menjaju, mi ih pratimo, a hrpa starih stvari u našim ostavima raste li raste. Jednoga dana to će postati velika gomila, koja će vam možda pasti na glavu kada otvorite vrata ostave! Šalu na stranu, potreban vam je servis koji će taj prostor očistiti za vas!

Možda sami ne možete da se organizujete iz nekog razloga, na primer, previše je starih stvari, one su teške, vi nemate adekvatno vozilo i tome slično. Nemojte se mučiti. 

Najpre, možda možete i profitirati. Ukoliko su stvari iz vaše ostave još uvek upotrebljive, profesionalni servisi će vam možda ponuditi realnu otkupnu cenu. Ili, druga varijanta jeste da se ove stvari poklone nekome kome su neophodne.

U slučaju da stare stvari iz vaše ostave nemaju nikakvu upotrebnu svrhu, servis za čišćenje će odneti nepotrebne stvari na gradsku deponiju.

Čišćenje ostava – kako se radi?

Zaista, dovoljan je samo jedan telefonski poziv i vi ćete veoma brzo imati čistu ostavu, oslobođenu od viška nepotrebnih stvari.

 

 

Profesionalni servisi organizuju vozila, prenos stvari i čišćenje same ostave. Cena nikada ne može biti visoka spram novog prostora koji dobijate i osećaja da ste možda nekome pomogli ko može da iskoristi vaše nepotrebne stvari. 

Dovoljno je samo da posmatrate kako se prostor oslobađa u veoma kratkom roku, od nečega što se tu taložilo godinama, a možda i decenijama.

Važno je ne oklevati, donesite odluku da želite da se rešite nečega što nema upotrebnu svrhu za vas, i vaša ostava će ponovo biti slobodna!

Čišćenje ostava – cena:

Cena čišćenja se kreće po satu od 350 do 450 dinara.

Otkupna cena je po dogovoru, a prevoz se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, dok je cena po kilometru van grada od 40 do 45 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Dragana Misic
Po pitajnu ciscenja ostava, tesko da vam tu moze pomoci neka profesionalan agencija. U svakom slucaju, po meni je bolje spreciti nego leciti. Odnosno, u svakom slucaju, povremeno treba gledati da se takav jedan objekat odrzava kako treba.
05.09.2017
Stojance Ristovski
Kao i sve ostalo, najbolje bi bilo kada ne biste dozvolili da vam se neke stvari nagomilaju u ostavi pa da posle sa tim imate problem. Sve druge stvari su ona sto se mene licno tice samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
18.05.2017
Milen Jovanovic
Po meni je najvaznije da se ciscenje ostava debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
04.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju ciscenje ostava zlata vredi.
25.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Ovo ciscenje je sigurno nesto sto posebno treba da se plati.
20.04.2017
Ivana Petrovic
Najbolje bi bilo kada biste ovo sami uradili kako pre tako i kasnije. Nemate tu sta previse da brinete.
12.04.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju ciscenje ostava je nesto sto treba da se debelo plati. Drugacije to ne moze da se regulise.
06.04.2017
Petar Jankulovski
Sto se ciscenja ostava tice, ovo je nesto sto svako bez nekih vecih problema treba da uradi. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.04.2017
Marina Zivkovic
Po meni ovo ciscenje ostava mora da se plati kako to dolikuje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
29.03.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ciscenje ostava nije nesot sto je preterano bitno i na sta mora dugo da se ceka.
21.03.2017
Jovana Milinkovic
Naravno da je po meni kvalitet uvek i vise nego vazan. Sve drugo je cisto obmanjavanje.
14.03.2017
Milen Jovanovic
Sto se ciscenja ostava tice kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je veoma vazano.
02.03.2017
Lea Stankovic
Nikada sebi do sada nisam dozvolio da rpeterano zapustim ostave.
22.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi je samo poznato, ciscenje ostava je nesto sto mora debelo da se plati ako vec sami ne cistite.
13.02.2017
Simona Vucinic
Koliko mi je samo poznato, sto se ciscenja ostava tice, najvaznije od svega je da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
06.02.2017
Todor Markovic
Licno mislim da svaki covek pre svega treba da bude na prvom mestu odgovoran prema sebi samom.
31.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da svako ciscenje ostava mora da se plati na pravi nacin.
25.01.2017
Janko Zivanovic
Licno mislim da po ovom pitanju bas treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate manje vazno.
16.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Mislim da je najpametija stvr koju ovde mozete da uradite je da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.
09.01.2017
Petar Jankovic
Ovo sigurno da predstavlja odraz licne higijene svih ukucana. Tako da u svakom slucaju treba da potrazite neko bas strucno mesto.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno mesto u ciji kvalitet ne trebad a sumnjate.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Licno mislim da je po pitanju ciscenje ostava, najbolje to sami da uradite posto ipak vi najbolje mozete da znate sta sve tu moze da se nadje.
23.11.2016
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnom ciscenju ostava, samo treba da posetite agenicju Eko - Tim i vise nista oko toga zaisat nemate sta da brinete.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazit nekog koga biste mogli kvalitetno da platite i anagzujete po pitanju ciscenja ostava onda je to definitivno agencija Pro-Sistem.
29.08.2016
Marko Petrovic
Po pitanju ciscenja ostava najbolje je da se posavetujete sa nekim ''profesionalcem'' kao sto su primera radi Grba i sinovi.
10.08.2016
Dusan Markovic
Po pitajnu ciscenja ostava, tesko da vam tu moze pomoci neka profesionalan agencija. U svakom slucaju, po meni je bolje spreciti nego leciti. Odnosno, u svakom slucaju, povremeno treba gledati da se takav jedan objekat odrzava kako treba.
08.07.2016
Filip Milutinovic
Skoro sam cistio ostavu u stanu svojih roditelja. Ma nema sta nisam tamo pronasao. Cak sam razmisaljao da neke od stvari ne bacim vec prosto da probam da ih prodam kao polovnu robu.