Vratite se na mobilnu verziju sajta
Čišćenje kancelarija Ciscenje kancelarija - ove agencije nude uslugu ciscenje zgrada. Saznajte kako funkcionisu servisi koji se bave pruzanjem usluga ciscenja i odrzavanja objekta, kao i cene i akcije za ciscenje kancelarije. www.navidiku.rs Čišćenje kancelarijaCISCENjE KANCELARIJA Beograd cena CISCENjE KANCELARIJA Novi Beograd cena CISCENjE KANCELARIJA Čukarica cena CISCENjE KANCELARIJA Palilula cena CISCENjE KANCELARIJA Stari grad cena CISCENjE KANCELARIJA Voždovac cena CISCENjE KANCELARIJA Vračar cena CISCENjE KANCELARIJA Zemun cena CISCENjE KANCELARIJA Grocka cena

Čišćenje kancelarija

Biznis uvek započinjemo jer želimo da zaradimo novac kao i iz ljubavi prema određenoj delatnosti. Kada pozovemo stranke, klijente, kupce u naše prostorije, odnosno kancelarije, najvažniji utisak ostavlja upravo – higijena.
 
 
Posao zahteva sto postotnu posvećenost – vi morate razmišljati o trendovima na tržištu, cenama robe, dobavljačima, marketingu... pa ko još ima vremena da misli i na čišćenje? Srećom, postoje profesionalci, servisi koji se bave pružanjem usluga čišćenja i održavanja objekata, u ovom slučaju vaših kancelarija.

Čišćenje kancelarije

U svakoj kancelariji ima mnogo računara, po čijim monitorima i kućištima nemilosrdno pada prašina; laptopovi, štampači, skeneri, fotokopir aparati – svi „vrište“ za uslugom čišćenja.
Sa druge strane, da bi se radni sto u kancelariji valjano očistio, potrebno je sve ukloniti sa njega, a vredni radnici će posle brisanja i dezinfikovanja površine, sve vratiti na svoje mesto kao što je i bilo. 
Pored toga, biće dezinfikovane i kvake, prekidači, telefoni... Cveće koje se nalazi unutar vaše kancelarije posebno voli da skuplja prašinu, koja se nalazi na svakom njegovom listu. Možete vi to obrisati i sami, za pet minuta, ali to neće biti detaljno i pedantno kao kada tim profesionalnog servisa očisti list po list vašeg cveća. 
Slike na zidovima, svakako upotpunjuju atmosferu u kancelarijskom prostoru, ali istovremeno i one skupljaju male, sive čestice, pa će morati da budu detaljno prebrisane.
Toaleti, koje koriste svi zaposleni, moraju da odišu svežinom i da mirišu osvežavajuće. Uz pomoć adekvatnih sredstava takav efekat će se postići nakon detaljnog pranja i dezinfekcije.
Podovi u kancelarijama obično su drveni, ali mogu biti i od mermera, granita, PVC podovi i slično. Oni se mogu dubinski oprati, i tu se misli na meke podne obloge, ili mašinski, kada se vrši i voskiranje tvrdih podnih obloga, tako da će vam to biti drugo „ogledalo“, ali koje se nalazi na podu. 

Čišćenje kancelarija – iskustva

Zavese koje se koriste u kancelarijama, najčešće su trakaste ili venecijaneri. Njih je inače teško očistiti bez profesionalne opreme, tako da su vam svakako neophodne usluge servisa za čićenje. 
 
 
Kada vam tim za održavanje poslovnih prostora i kancelarija po prvi put dođe na adresu, najčešće se radi generalno čišćenje, nakon čega samo sledi održavanje. To je sve po dogovoru, možete ugovoriti da tim dolazi dva puta nedeljno ili jednom sedmično, te par puta mesečno ili kvartalno. Naravno, usluge servisa za čišćenje i održavanje kancelarija možete iskoristiti i jednokratno, na primer, nakon krečenja kancelarije ili jednostavno želite generalno spremanje poslovnog prostora.
Cena je uvek niža ukoliko radnici dolaze češće kod vas, a ista zavisi i od veličine vaših kancelarija, te od same specifičnosti posla. Sredstva koja se koriste su sasvim neškodljiva.

Čišćenje kancelarija – cena:

Cene su u rasponu od 290 do 600 dinara po satu, a u zavisnosti od veličine vašeg prostora, učestalosti održavanja, da li je u pitanju generalno spremanje, vaša sredstva za higijenu, ili sredstva  servisa i sl.
*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Čišćenje kancelarija
Napišite komentar:
Vesna. Krstic

Četvrtak, 18.10.2018. 06:34

CISTILA SAM POSLOVNI PROSTOR, U BANKAMA,,U INDONEZANSKOJ AMBASADI,NA MNOG0 POSLOVNIH PROSTORA,,MALO JE PLACENO OVDE U SRBIJI,,ALI TO JESTE POSAO KOJI SE NAJVISE TRAZI,,VISE OD EKONOMISTA,PRAVNIK,,ALI JEDNO GORKO ISKUSTVO,,OD ZAPOSLENE U X PRO,,KOJA JE PRE GEBELS DIVIZIJA,,STRANCI VLASNICI,KOREKTNI ALI SRBKINJA MIRJANA TRAZI ZA 200 DINARA PO SATU I 3 STA DNEVNO DA SE 5000 KVADRATA,,CAKLI, TO JE NEMOGUCE,,MOGUCE JE AKO PONESES SVOJA EFIKASNA SREDSTVA ZA OTKLANJANJE KAMENCA BUDJI, I EKSTRA MIRISNIH SREDSTAVA ZA RAD,,I PORED TOGA ,NIJE ZADOVOQNA,ZATO NIKAD VISE KOD NJE ,,KAO NADZORNOG ORGANA CUVAJTE SE NASIH POLTRONA,

Katarina Perisic

Subota, 01.09.2018. 08:24

Ciscenje kancelarija generalno nije previse tezak zadatak. Ukoliko se odlucite da pocnete da rednovno odrzavate kancelariju, mozete da se odlucite sami da to radite ili da iznajmite neku zenu za to.

Marina Zivkovic

Utorak, 05.09.2017. 09:46

Svako ciscenje kancelarija bi trebalo da se posebno kvalitetno plati. Druge neke stvari i nisu onda sigurno bas toliko vazne. Mada, kada pogledate u kakvim sve kancelarijama ljudi rade, mene licno jeza prodje.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 18.05.2017. 11:27

Moje je licno misljenje takvo da sta god da radite, ciscenje kuca je zaista nesto sto ce pre ili kasnije svima da bude potrebno.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 04.05.2017. 10:14

Ukoliko je ciscenje kancelarija nesot sto je jako temeljno, onda treba da se lepo plati.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 20.04.2017. 01:58

U svakom slucaju mora ono da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Lea Stankovic

Četvrtak, 06.04.2017. 12:36

Ciscenje kancelarija u svakom slucaju ima neku svoju posebnu cenu i vrednost od okje tesko da mozete da pronadjete nesto bolje i povoljnije.

Todor Markovic

Utorak, 04.04.2017. 11:23

Sto se mene licno tice, ono treba da se lepo plati, kako pre tako i kasnije. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Utorak, 21.03.2017. 11:19

Po meni, kako god da okrenete, ono i nije bas previse jefitno.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 02.03.2017. 07:03

Sto se ovog ciscenja tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan sve ostalo je sto se mene licno tice, cisto gubljenje vremena.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 13.02.2017. 08:24

Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 13.02.2017. 08:19

Sto se ovoga tice, veoma je vazno da znate da svako ciscenje kancelarija, mora debelo da se plati.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 31.01.2017. 10:23

Koliko mi se samo cini, sto se ciscenja kancelarija tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. SVe drugo je manje vazno.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 01:58

Moje je licno misljenje da po ovom pitanju bas treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 08:27

Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

Marko Petrovic

Petak, 09.12.2016. 09:06

Po pitanju ciscenje kancelarija, samo treba da ukazete poverenje nekoj profesionalnoj agenciji i nista vise po tom pitanju ne treba da se brinete.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 11:50

Kancelarija je ogledalo svakog poslovnog coveka. Zbog toga ona treba da bude uvek cista i uredna. Zato je najbolje da posetie agenciju Pedant i sigurno se necete pokajati.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 01:27

Ukoliko vam je potrebno najbolje moguce ciscenje kancelarija, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju obratie agenciji Immo Clean.

Dusan Markovic

Sreda, 10.08.2016. 07:54

Svaka kancelarija treba da bude uredna i cista kako bi ostavili pozitivan utisak na poslovne partnere. U svakom slucaju, ukoliko se odlucite da to uradite na jedan kvalitetan nacin, onda je u svakom slucaju pozeljno da to prepustite profesionalcu.

Filip Milutinovic

Petak, 08.07.2016. 12:28

Ciscenje kancelarija generalno nije previse tezak zadatak. Ukoliko se odlucite da pocnete da rednovno odrzavate kancelariju, mozete da se odlucite sami da to radite ili da iznajmite neku zenu za to.