Održavanje zgrada Eco SM Team

4.9 | 7 ocena
Ulica: Laćaračka 21
Grad: Sremska Mitrovica
Održavanje zgrada Eco SM Team
Telefon: 022/
Mobilni: 065/

O nama

Preduzetnička radnja Eco SM Team nudi higijensko čišćenje i kompletno održavanje poslovnih, industrijskih i stambenih prostora. Pored toga, vršimo usluge mašinskog pranja tepiha, itisona i drugih podnih obloga, tapaciranog nameštaja, kao i unutrašnjosti automobila.

Bilo da se radi o Vašem poslovnom, stambenom ili nekom drugom objektu koji je potrebno očistiti, firma Eco SM Team je pravi izbor za Vas. Dugogodišnje iskustvo, obučenost našeg tima zaposlenih, visok kvalitet usluge, kao i adekvatna primena odgovarajuće hemije, garantuju besprekorno čist i uredan prostor koji odiše svežinom.

Servis za čišćenje i održavanje objekata Eco SM Team nudi Vam sledeće usluge:

  • Higijensko čišćenje na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou
  • Kompletno održavanje poslovnih objekata i stanova u vidu higijeničarki
  • Mašinsko čišćenje podnih obloga – tepisi, itisoni
  • Čišćenje tapaciranog nameštaja 
  • Čišćenje unutrašnjosti automobila
  • Generalno čišćenje objekata nakon građevinskih radova
  • Pranje staklenih površina
  • Iznajmljivanje mašina za čišćenje podova na dnevnom i mesečnom nivou
  • Košenje i održavanje zelenih površina

Eco SM Team nudi uslugu dnevnog čišćenja i održavanja poslovnih objekata i stanova, klasičnim radom higijeničarki. Ova vrsta usluge obavlja se u skladu sa Vašim zahtevima, kao i u vreme koje odgovara Vašim potrebama. Za postizanje maksimalnih rezultata u našem radu koristimo savremene mašine i profesionalnu hemiju koja ne izaziva nikakva oštećenja površina, niti ugrožava zdravlje Vaših zaposlenih.

Još jedna od usluga koje Vam nudi preduzeće Eco SM Team je generalno čišćenje objekata nakon građevinskih radova bilo da je reč o novogradnji ili saniranju objekata. U zavisnosti od stepena i vrste zaprljanosti, detaljno peremo sve stvari u objektu. Nakon naše intervencije, Vaš objekat će biti spreman za nesmetano useljenje.

Pored održavanja objekata, Eco SM Team vrši i mašinsko pranje svih vrsta podnih obloga, tapaciranog nameštaja i unutrašnjosti automobila. Naše usluge obavljamo izuzetno kvalitetnim mašinama nemačke kompanije Columbus koja je jedna od vodećih proizvođača profesionalnih mašina za pranje i čišćenje podnih površina, kao i poliranje istih.

Svojim profesionalnim pristupom i kvalitetom pružene usluge, garantujemo Vaše zadovoljstvo i dugu saradnju. Neka i Vaš prostor odiše prijatnim mirisom, izaberite Eco SM Team.

Radno vreme: svaki dan od 08-20h

Servis za čišćenje, higijensko održavanje objekata i tepih servis Eco SM Team, Laćaračka 21, Sremska Mitrovica

Ostavite komentar
Ocenite firmu