O nama - ČIŠĆENJE OBJEKATA BEST CLEAN


Osnovna delatnost firme BEST CLEAN je organizacija profesionalnog upravljanja u stambenim zgradama. To znači da naša firma preuzima odgovornost za sve što se dešava u okviru Vaše zgrade, tj. obavlja poslove profesionalnog upravnika u Vašoj stambenoj zgradi.

Stručni i profesionalni tim agencije BEST CLEAN uspešno će rešiti svaki problem u zgradi koja se nalazi u njegovoj nadležnosti. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada je brojka od 83 stambene zgrade koje trenutno održava naša firma i njihovi zadovoljni stanari.

Domen rada agencije BEST CLEAN podrazumeva:

  • -Upravljanje zgradama
  • -Čišćenje zgrada
  • -Tehničko (tekuće) održavanje
  • -Hitne intervencije 00-24h

Upravljanje zgradama je relativno nova delatnost koju predviđa novi Zakon o stanovanju i održavanju zgrada. Kombinacijom inovativnih rešenja, znanja i iskustva svojih zaposlenih, firma BEST CLEAN uvodi nove usluge i standarde sa ciljem unapređenja stambenog fonda u Srbiji.

U okviru delatnostu upravljanja zgradama, BEST CLEAN nudi sledeće usluge: registracija stambene jedinice, izrada programa tekućeg i investicionog održavanja, sprovođenje odluka koje su donete na Skupštini stambene zajednice, organizacija radova i hitnih intervencija, podnošenje izveštaja o radu Skupštini stambene zajednice, kao i sve druge poslove određene novim Zakonom o stanovanju.

Kada je u pitanju čišćenje zgrada, firma BEST CLEAN nudi kompletne usluge održavanja prilagođene specifičnostima svake stambene zgrade. Pažljivo osluškujući ideje i zahteve njenih stanara, naš profesionalni tim izradiće preciznu listu usluga, dok se intezitet radova planira po dogovoru sa klijentom. U našem radu koristimo 35 savremenih mašina za održavanje čistoće, a naš tim čini 75 zaposlenih radnika sa iskustvom.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Čišćenje objekata BEST CLEAN, Braće Smiljanića 20, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.03.2020 20:19
Neregistrovan korisnik

Odlicna usluga... Sve najbolje pohvale

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Ciscenje i odrzavanje objekata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čišćenje objekata BEST CLEAN
  • Čišćenje objekata BEST CLEAN,
  • Čišćenje objekata BEST CLEAN Zemun,
  • Čišćenje objekata u Zemunu,
  • BEST CLEAN Beograd,
  • BEST CLEAN Čišćenje objekata radno vreme