Baka Savka cleaning solutions

4.8 | 4 ocena
Ulica: Petra Lekovića 6
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Baka Savka cleaning solutions
Mobilni: 065/
bakasavka.com

O nama

BAKA SAVKA CLEANING SOLUTIONS

Trendovi se menjaju, ali jedna stvar ostaje ista – Čist prostor je lep prostor. To su znale naše bake, to znamo i mi. Proces održavanja higijene poslovnog prostora, ugostiteljskih i stambenih objekata ili Vašeg doma doveli smo do savršenstva.

Dokaz za to je i činjenica da ne postoji klijent koji nakon naše prve posete nije poželeo da zauvek ostanemo tu.

To je naša vizija jer održavanje higijene većih prostora, kompanija, ugostiteljskih objekata, stambenih zgrada, kao i porodičnog doma je proces koji je konstantan.

Ukoliko mislite da je tajna u stalnom i upornom čišćenju delimično ste u pravu, ali odaćemo Vam jednu tajnu – tajna je i u dobroj organizaciji i kvalitetu rada. Mi to imamo.

Pored održavanja i čišćenja različitih objekata, Baka Savka Cleaning Solutions jedinstvena je po novoj i originalnoj usluzi koja će rasteretiti Vaše poslovanje, ukoliko ste iz sfere hotelijerstva, kroz usluge eksternog Housekeeping-a.

Uz našu pomoć možete unaprediti svoje poslovanje i uštedeti značajno vreme. Ukoliko se opredelite za ovu uslugu mi ćemo umesto Vas obavljati nabavku sredstava i opreme za rad (hemije, potrošnog materijala, opreme za čišćenje) kao i poslove regrutacije adekvatnih kandidata za određene poslove u Vašem hotelu.

Preuzimamo kompletan menadžment odeljenja, regrutaciju zaposlenih, adekvatan trening zaposlenih i kompletnu nabavku, dok Vama ostaje dodatno vreme koje možete iskoristiti za napredak Vašeg poslovanja.

Nama se možete obratiti za sledeće usluge:

Čišćenje i održavanje poslovnih objekata: Izgled i čistoća Vaše kompanije je Vaše ogedalo. Vaši zaposleni zaslužuju prostor u kome je higijena na visokom nivou, prostor u kome će se osećati sigurno i bezbrižno da ostvaruju nove poduhvate.

Čišćenje i održavanje stambenih zgrada: Sam ulaz u zgradu je nešto što će vaši gosti prvo primetiti kada dolaze kod Vas. To je predvorje Vašeg doma, ne prepuštajte ga bilo kome.

Mašinsko pranje svih vrsta podova: Prilikom pranja podova koristimo najkvalitetnija sredstva i opremu kako bi postigli pravi efekat, a to je besprekorno čist i dezinfikovan pod.

Pranje staklenih površina: Ukoliko Vam je potrebno pranje staklenih fasada, prozora i drugih staklenih površina u Vašem objektu, pozovite Baka Savka Cleaning Solutions.

Konsalting za hotelski Housekeeping: Ukoliko se bavite hotelijerstvom i potrebna Vam je dodatna podrška u vidu usluge kompletne organizacije i plana čišćenja svih prostorija u hotelu, organizacije tima i poslova koji su deo svakodnevnog plana, rado ćemo Vam pomoći, kako bi Vaš hotel ponovo profunkcionisao i radio još bolje.

Čišćenje hotelskih javnih prostora: Za svaki hotel besprekorna čistoća je imperativ. Vaši gosti će primetiti svaki detalj, zato pažljivo birajte tim za održavanje čistoće vašeg hotela.

Za sva pitanja Baka Savka Cleaning Solutions Vam stoji na raspolaganju!

Pozovite nas i napravićemo adekvatan plan održavanja Vašeg objekata koji odgovara Vašim potrebama.

Radno vreme:

Ponedeljak-nedelja 8-19h!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  15.10.2020 18:14

  Супер и професионално.

  Firme u blizini

  Čišcenje i Održavanje Objekata NEW YORK TRADE, Koste Glavinića 2, T.C. Senjak, Savski venac, Beograd
  Odrzavanje higijene objekata Altona, Riste Marjanovica 25, Čukarica, Beograd
  Ciscenje i odrzavanje Fresh & Clean, Pop Lukina 17, Beograd, Savski venac, Beograd
  Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant, Mira Popare 109, Čukarica, Beograd
  CITY CLEAN čišćenje i održavanje objekata, Molerova 11, Vračar, Beograd
  ID Company čiščenje i održavanje objekata, Arčibalda Rajsa 11, Čukarica, Beograd
  Immo Clean čišćenje i održavanje, Arčibalda Rajsa 11 v, Čukarica, Beograd
  AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje, Janka Veselinovića 5, Vračar, Beograd