Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Čišćenje dvorišta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Čišćenje zgrade (čišćenje hodnika, stepeništa, liftova, rukohvata, ulaznih vrata, uklanjanje fleka, menjanje sijalica, sređivanje travnjaka i dvorišta oko zgrade)

Akcija -20% 200 Din.
Čišćenje zgrade (čišćenje hodnika, stepeništa, liftova, rukohvata, ulaznih vrata, uklanjanje fleka, menjanje sijalica, s...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Čišćenje travnjaka i dvorišta (1 ar)

Akcija -30% 350 Din.
Čišćenje travnjaka i dvorišta (1 ar) po ceni od 350 din samo u Agenciji Cleaning 2014! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Čišćenje dvorišta

Stari „Pony“ bicikl koji nema jedan točak i zvonce? Guma od automobila na kojoj smo se ljuljali kao deca? Probušena „bubamara“? Da, to su lepe uspomene, ali zašto da trule i propadaju u vašem dvorištu, na suncu, kiši, snegu...? Ako već ne postoji lepše mesto za njih, onda je svakako vreme da ih se rešite, tako što ćete pozvati servis ili agenciju koji se bave čišćenjem dvorišta.

 

 

Čišćenje dvorišta – iskustva

Na kraju, ko želi zapušteno dvorište? Prostor ispred kuće, sa zelenim travnjakom, lepim cvećem i baštenskim stolom i stolicama na kojima se odmaraju ukućani i njihovi gosti – to je prava slika. A dvorište, puno kojekakve starudije, pa šta to govori o vlasnicima te kuće?

Ili su previše emotivno vezani za svoje stare stvari, ljubomorno ih čuvajući „ako im jednoga dana možda zatrebaju“, ili su previše neodgovorni da pozovu servis za čišćenje i za malo uloženog novca dobiju dvorište kao novo.

Mnogi ljudi zarade nešto para, jer se u dvorištu nalaze stvari koje se mogu otkupiti. Tako čišćenje dvorišta možete i unovčiti.

 

 

 

Ako stvari baš ničemu ne mogu poslužiti, sem stvaranju prašine i neprijatnih mirisa, njima sledi odvoz na najbližu gradsku deponiju.

Razmislite – kome bi stare stvari iz vašeg dvorišta mogle biti potrebne? Ukoliko se mogu popraviti – taj bicikl kome fali jedan točak, lanac ili zvonce, nekom bi dobro došao, neko će ga srediti, prefarbati i voziti; vaš stari alat – zna se da alatke dugo traju, pa će nekom vašem poznaniku poslužiti kada majstoriše po kući. Primera ima mnogo.

Ako baš i ne znate nikoga kome sve te stvari mogu poslužiti, odabrani servis za čišćenje uglavnom zna na koju adresu polovne stvari mogu otići. 

Čišćenje dvorišta – kako se radi?

Agencija za čišćenje će organizovati radnike, vozila i transport na željenu lokaciju. Takođe, kada dvorište bude oslobođeno od viška stvari, pristupa se njegovom čišćenju. 

Na kraju, dobijate čist beton, zeleni travnjak i sve što vam sada ostaje jeste da zasadite cveće, i popijete kaficu na tremu ispred svoje kuće. 

Čišćenje dvorišta – cena:

Za uslugu čišćenja dvorišta potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Zeljana Jeremic
Koliko mi se samo cini, veoma je bitno da znate da svako ciscenje dvoriste treba da se uradi nekoliko puta godisnje. Gadno je ako ciscenje dvorista zapustite u duzem vremenskom periodu.
05.09.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete nije ciscenje dvorista nesto sto je bas tolio skupo. Pre se moze reci da je ciscenje dvorista redovna aktivnost koja naas sve ceka u odredjenim vremenskim intervalima.
10.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, smatram da je ovo nesto sto je posebno skupo kako god da okrenete. Mada, sve naravno zavisi od toga za sta vam je tacno potrebno.
04.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Svako ciscenje dvorista u svakom slucaju nije ni malo jeftino. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
25.04.2017
Ivana Petrovic
Ukoliko po meni nesto vredi u celoj prici, onda je to u svakom slucaju ciscenje dvorista.
12.04.2017
Todor Markovic
Uvek je ciscenje dvorista za svog domacina bilo posebno tesko.
06.04.2017
Petar Jankulovski
Po meni je ono sigurno nesto posebno i zanimljivo. Sve drugo ako vam neko drugo kaze vas laze. Svako treba da odrazava higijenu svog dvorista.
04.04.2017
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, ciscenje dvorista je u svakom slucaju nesto sto treba da se pre ili kasnije plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena, kako pre tako i kasnije.
29.03.2017
Stojance Ristovski
Ovo je ono sot bi svaki gradjanin trebao sam da uradi. Medjutim, problem je u tome sto sve to mora debelo da kosta.
21.03.2017
Jovana Milinkovic
Po meni ni jedno ciscenje dvorista ne moze da ima jednu cenu, vec je u svakom slucaju prica za sebe.
14.03.2017
Milen Jovanovic
Ako vec resite da pocistite dvoriste ne morate to nuzno d auradite sebi za dzabe. Odnosno, uvek se moze destiti da tako dodjete do sekundarnih sirovina koje ce neko zeleti da kupi.
02.03.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovo je nesto sto kada prodje zima ili kada je jos jesen, treba jako cesto da radite ako mislite da vam dvoriste lepo izgleda.
22.02.2017
Filip Milutinovic
Pre svega je sramota za onoga ko cisti dvoriste da ostavi u nekom zapustenom stanu.
13.02.2017
Simona Vucinic
Mogu samo da kazem da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
06.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, povodom ciscenja dvorista, jedna od najvaznijih stvari je da se na vreme odlucite za kvalitet. U suprotnom slucaju biste mogli samo da pogresite.
31.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, veoma je bitno da znate da svako ciscenje dvoriste treba da se uradi nekoliko puta godisnje. Gadno je ako ciscenje dvorista zapustite u duzem vremenskom periodu.
25.01.2017
Todor Markovic
Ja bih licno uveo zakonsku obavezu da svako mora da ocisti bar jednom mesecno svoje dvoriste detaljno.
16.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Ne daj Boze da neko uleti u zadnji deo mog dvorista, pa na kraju taj odatle nece moci da izadje.
09.01.2017
Petar Jankovic
Problem je u tome sto ne zele da svi ljidi vode racuna o higijeni svog dvorista. To je po meni ipak najveci problem.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Svako bi trebao da odrazava higijenu u svom dvoristu. Mada, koliko mogu da vidim, najvaznije od svega je da vas ne kazni komunalna policija zbog krsa i otpada.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Iskreno mislim da bi ubedljivo najbolje bilo da covek bude malo aktivan kako bi mogao da sam pocisti svoje dvoriste, bez da za to placa nekog posebnog coveka.
23.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju ciscenja dvorista, jedino sto treba da uradite je da angazujete neku profesionalnu agenciju kao sto je primera radi agencija Pedant.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitnaju ciscenja dvorista ubedljivo je najbolje resenje d ase po tom pitanju obratie Grbi i sinovima.
29.08.2016
Marko Petrovic
Kada ste vec dozvolili sebi da zapustite neko dvoriste, onda je u svakom slucaju najbolje da platite nekog pa da vam taj pomogne po pitanju ciscenja smeca i razlice druge vrste otpada.
09.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko trazit da na kvalittena nacin pocistitie dvoriste, mislim da nista to takodobro ne moze da uradi kao sto bi vase veste ruke same mogle da urade.
22.06.2016
Janko Zivanovic
Hteo bih da organizujem neku kvalitetnu agenciju za ciscenje dvorista. Dosta krsa mi se nakupilo u poslednjih nekoliko godina. Sada bih hteo to da rascistim. Cuo sam da je cena oko 400 din. po radnom satu. Da li je to istina?