Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Cipele za svadbu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Cipele za svadbu

Pretpostavimo da se sprema svadbeno veselje, a vi ste ili kum ili jedan od bliskih prijatelja mladoženje. U kom god svojstvu da se pojavljujete na jednoj takvoj prigodi, elegantno oblačenje je obavezno.

 

 

Pored savršenog odela, tu moraju biti i perfektno odabrane cipele. Za muške cipele se slobodno može reći da su ogledalo stila muškarca. Pogled na njih nam govori o ukusu dotičnog gospodina, njegovom stilu života i karakteru, ali i o društvenom i materijalnom statusu.

Kako odabrati cipele za svadbu?

Kada kažemo da su cipele ogledalo ukusa, pod tim mislimo da ćete pratiti određene norme koje se tiču odevanja. Na primer: svakako da ne bi trebalo da vam pantalone u kojima dolazite na svadbu budu tamnije od cipela, ili da obujete braon cipele i crno odelo... Ako biste birali cipele u istoj boji kao što je vaš kaiš, a umesto tamnog odela odabrali nijanse zelene, bež ili svetlo sive, to bi već bilo O.K. 

Pošto smo spomenuli da cipele govore i o vašem stilu života i karakteru, to bi značilo odgovor na pitanje da li ste možda uglađeni gospodin koji nosi lakovane cipele, ili ste sportski tip sa cipelama u tom stilu...

Društveni i materijalni status, takođe se očitava na cipelama koje odaberete za neku važnu priliku kao što je svadba, jer recimo, ako birate Oksfordice, koje su omiljene i princu Čarlsu i koje imaju tradiciju najelegantnijih cipela, svakako ni vi niste neko ko nije situiran...

Dakle, cipele imaju neki svoj „jezik“, i mnogi ljudi ga vrlo lako razumeju. Da biste sebe predstavili u što boljem svetlu, morate odabrati modele koji će biti odraz vaše ličnosti.

Cipele za svadbu – iskustva

Svaki pripadnik jačeg pola zna da su kvalitetne cipele jedna od najboljih investicija u koju se ulaže. Za svaku priliku u životu, trebalo bi da imate adekvatan par, koji ćete poneti, jer će one u očima drugih ostaviti utisak da ste pravi muškarac od stila.

 

 

Kožne braon muške cipele su jedne od onih „must have“. Nastale su u Škotskoj i Irskoj, i postale su vanvremenski model koji je aktuelan i danas. Ono što ih čini tako jedinstvenim jeste tradicionalni kroj koji je kroz vreme ostao isti. 

Upravo kroj doprinosi udobnosti ovakvih cipela, dok im je druga važna prednost u tome što takve cipele možete upariti sa najrazličitijim odevnim kombinacijama, bez obzira koja varijacija braon boje je u pitanju. U svakoj varijanti ćete izgledati muževno. 

Druga opcija za cipele za svadbu, jesu kožne crne Oksfordice. To je jedan od najpopularnijih i najboljih modela muških cipela. One su savršene za posebne prilike, kao što je svadba najboljeg prijatelja, recimo. 

Karakteristika ovog modela jeste usko vezivanje pertli, a savršeno će se uklapati uz odela, jer i jesu namenjene da služe u svrhu elegancije. 

Kod kupovine cipela ne bi trebalo da štedite, jer je to investicija koja se isplati i vraća, u smislu zadovoljstva i utiska koje ostavljate na druge ljude posebno u važnim situacijama kao što je svadba. Sa druge strane, kvalitetne cipele su i udobne, pa ćete se vi osećati prijatno i opušteno ćete hodati u njima. 

Od modnih trendova ne morate zavisiti, jer vam cipele pružaju tu mogućnost da birate modele koji su večni i klasični, poput opisanih jednostavnih crnih i cipela braon boje koje će lepo pristajati uz sve odevne kombinacije.

Cipele za svadbu – cena:

Cipele za svadbu, elegantne modele, možete pronaći po cenama od 6853 din. sve do 25990 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice obuće ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, svake cipele za svadbu su nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.04.2017
Todor Markovic

Sto se ovih cipela tice, sigurno cete pre ili kasnije biti u prili da otkrijete sta je to zapravo kvalitet.

20.03.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, kvalitet ovih cipela je u Beogradu i vise nego razlicit.

10.02.2017
Janko Zivanovic

Nikome ne bi trebalo da bude cilj sam po sebi da to pitanje resi na jedan pravi nacin, odnosno da kupi cipele za svadbu i da na krjau bude lepsi cak i od samih mladenaca.

13.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Svako ce u danasnje vreme kada mu kazete da su vam potrebne cipele, da gleda da vam odere kozu sa ledja.

26.12.2016
Petar Jankovic

Sto se tice ovih cipela, samo treba da unapred spremite dovoljno novca i sigurno da necete morati da brinete da li cete nesto za sebe da pronadjete.

23.12.2016
Nikolina Pantelic

Poprilicno dobro treba da ovodite racuna prilikom izbora cipela za svadbu. jednostavno u tom slucaju nije bas sve za vas pozeljno.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju cipela za svadbu, najvaznije je da budu lepe lepe i da vam uvek budu udobne.

22.11.2016
Jana Stankovic

Po pitnju kvalitetnih cipela za svadbu, samo treba da posetite radnju Diktat i zaista sam sigurna da se necete pokajati. Nije tamo sad neki veliki izbor ali zato sve sto imaju je bas kvalitetno.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Obicno se kaze da se zenite jednom u zivotu pa je prema tome, potrebno da se posavetujete sa nekim stilistom.

12.09.2016
Marko Petrovic

Na svadbi ni jedan muskarac ne treba da izgleda lepse od mladozenje. O tome svaki muskarac i gost na vencanju treba da vodi racuna.

08.08.2016
Dusan Markovic

Po meni, muskarac komotno moze da svoje cipele posle svadbe da nastavi da nosi bez problema i u nekom buducem periodu. Zbog toga, nije zaista lose da se prilikom izbora tih cipela, povede racun i o tom detalju.

07.07.2016
Mihajlo Nastasovic

Kada sam bio mladnozenja kupio sam cipele koje su mi s u potpunosti slagale sa odelom. Posle toga, nikada nisam vise te iste cipele i obukao. Zbogt otga, po meni, svaki mladozenja treba da izgleda ugladjeno i elegantno ali istovremeno treba nesto od garderobe posle svadbe i da mu ostane.