Kontakt podaci za vašu firmu

Novi Dom Luks salon nameštaja

  • 5
4.6 | 12 ocena
Opremite Vaš dom udobnim i kvalitetnim nameštajem, posetite salon nameštaja Novi Dom Luks. Asortiman naših proizvoda izdvaja originalan dizajn, veliki izbor boja i dezena, kao i različiti modeli: troseda, dvoseda, ormana, stolica, kreveta, k...
Pročitaj više
Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Cipelarnik je deo namestaja koji je zaista koristan i praktican. Ne zauzima puno prostora i nije nesto preterano skup. Mislim da bi svaki dom trebao da ima jedan.
Lea Stankovic
Najvaznija stvar kod svakog cipelarnika je ta da bi trebala da se dosta plati. Druge stvari po meni sigurno nisu veoma vazne. Ne treba tu nista vise da vas brine.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju on mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po pravilu, svaki dobar cipelarnik bi trebao da bude dovoljno dobar da u njega cizme stanu bez neih vecih problema.
Todor Markovic
Ipak dobar cipelarnik mora da se kupi za relativno male pare.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, svaki cipelarnik je nesto sto treba dosta da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato. Sto se cipelarnika tice, najbolje je vreme da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Od cipelarnika ima visestruke koristi ali je osnovni problem u tome sto kod nas ne postoje bas neki kvalitetni.
Petar Jankovic
Cipelarnik je nesto sto bi skoro svaka kuca trebala da ima. To je pre svega prakticno a i gosti vam nece prljati kucu ili stan.
Nikolina Pantelic
Po meni je cipelarniku mesto u hodniku. Samo je bitno da ljudi imaju poseban jedan kutak gde ce moci da se izuju a da pri tome, ne ulaze tako prljavi u kucu.
Ivan Stojanovic
Cipelarnik je i te kako bitan deo namestaja posto nikada nisam voleo da se obuca raznosi bukvalno svuda po kuci.
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnog cipelarnika najbolje resenje je da sacekate neku promociju i da onda posetite salon namestaja Iverak.
Biljana Brankovic
Ovo zaista nije jos privo put da cujem neke pozitivne preporuk I komentare za Steffes tako da sam I vise nego odusevljena sa tom cinjenicom.
Marko Petrovic
Ukoliko trazite kvalitetan cipelarnik, veliki izbor razlicitih cipelarnika mozete da pornadjete u salonu namestaja Steffes.
Dusan Markovic
Neka prosecna cena po kojoj se krece i po kojoj se moze kupiti cipelarnik iznosi 20000 dinara. To je cena koja je i vise nego prihvatljiva i u koju se mezete uveriti ukoliko posetite nekoliko razlicitih namestaja salona.
Ivana Petrovic
Ne samo da jedan lep i kvalitetan cipelarnik u koji staje dosta obuce moze da bude praktican i koristan vec i jedan jako lep estetski detalj. Zbog toga mi smo kupili jedan od punog drveta bas smo zadovoljni.