O nama - CHIP TUNING TT ELECTRONIC


Firma "TT Electronic" nalazi se u ulici Aleksandra Dubčeka broj 5nj, na teritoriji Zemuna, u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme jeste chip tuning i tuning automobila, vozila za komercijalne namene, plovila i motocikala.

Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, sa zadovoljstvom ističemo da smo zahvaljujući predanosti i radu našeg mladog perspektivnog tima ostvarili značajan napredak u domenu našeg poslovanja. "TT Electronic" firma teži ta tome da konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika koje koristi proširi svoje ciljeve ka tuningu automobila.

Usluge koje Vam "TT Electronic" nudi su:

 • - Chip Tuning
 • - Sigurnosni sistemi
 • - Elektronika
 • - Elektrika
 • - Mehanika
 • - Dijagnostika
 • - KN Filteri


Chip tuning metoda ima zadatak da menja fabričke parametre vezane za količinu goriva, trenutak paljenja i pritisak nadpunjenja. Kao rezultat čipovanja automobila povećava se obrtni momenat i snaga motora, čime vozilo dobija na ubrzanju. Chip tuning predstavlja najefikasniji i zasigurno najpovoljniji način da Vašem automobilu obezbedite više snage.

Delovanje chip tuniga zavisi od vrste motora, odnosno od toga da li se radi o dizel, benzin, turbo dizel ili turbo benzin motoru. Zanimljiva je činjenica da chip tuning ne samo da ne šteti motoru već produžava vek trajanja istog. U najvećem broju slučajeva prilikom čipovanja automobila potrošnja goriva ostaje ista ili čak manja, ukoliko se vozilo umereno vozi.

Postoji nekoliko vrsta chip tuning-a:

 • - ECO
 • - OPTIMUM
 • - POWER
 • - RACE


Prilikom svom rada koristimo isključivo visoko kvalitetnu opremu za chip tuning, a zavidno iskustvo koje posedujemo omogućava nam da Vam garantujemo za profesionalnost i odgovornost pri radu.

Zastupnici smo i distributeri proizvoda poznate svetske firme "SM chip tuning" u Beogradu i Srbiji. Ova renomirana firma postoji više od jedne decenije i može se pohvaliti velikim brojem zastupništava na teritoriji Balkana. Izuzetno velik broj, kako putničkih automobila tako i šampionskih vozila, izašao je iz ove kuće i našao svoje mesto na trkačkim stazama širom sveta.

Perfektan rad i veoma pristupačne cene, uz garanciju kvaliteta naših usluga.
Chip tuning i tuning automobila.

Vama na usluzi.
www.smchiptuning.rs
Firma "TT Electronic" Zemun, Beograd, Srbija.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.10.2020 12:33
Neregistrovan korisnik

Odlicni su.

25.05.2018 05:30
Zivko Spasic

Postovani,Kupio Sam Renault Scenic 1,6dci od 130 ks,iz 2012 godine,Interesuje me cipovanje ovog motora,da li je izvodljivo I ago jeste sta dobijam time I naravno koju je cena Usluge.Da napomenem da Sam punih Osam godina vozio Senika dvojku 1,9 dci I bio prezadovoljan.Unapred hvala na odgovoru.Veliki pozdrav.

12.06.2017 09:25
Goran Sarenac

Zastupnici su i distributeri proizvoda poznate svetske firme SM chip tuning u Beogradu i Srbiji.Ova renomirana firma postoji vise od jedne decenije i moze se pohvaliti velikim brojem zastupnistava na teritoriji Balkana.

31.03.2017 11:10
Milos Topalovic

Najbolja radionica za sve ljubitelje.Prilikom svom rada koriste iskljucivo visoko kvalitetnu opremu za chip tuning,a zavidno iskustvo koje poseduju omogucava im da vam garantuju za profesionalnost i odgovornost pri radu.

21.12.2016 09:05
Lazar Ristic

Najkvalitetnija promena fabrickih performansi i osobina automobila i motocikala koji su za to predodredjeni.Chipovanje se vrsi maksimalno profesionalno sa vrhunskom i najmodernijom opremom.

19.06.2016 10:55
Ilija Radovic

Dugogodisnje iskustvo u ovom poslu privuklo je veliki broj zaljubljenika i cip tuning kod njih.Chip tuning metoda ima zadatak da menja fabricke parametre vezane za kolicinu goriva,trenutak paljenja i pritisak nadpunjenja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Chip Tuning
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Chip Tuning TT electronic
 • chip tuning tt electronic,
 • chip tuninig zemun,
 • cipovanje automobila zemun,
 • tuning automobila zemun,
 • chip tuning tt electronic radno vreme