Čelične konstrukcije Kvant Paneli

 • 7
5.00 | 6 ocena

O nama - ČELIČNE KONSTRUKCIJE KVANT PANELI


Email: kvantpaneli@gmail.com


Firma Kvant Paneli osnovana je 1990. godine i izvodi sve vrste građevinskih radova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poslujemo sa velikim uspehom u zemlji i regionu, a u prilog tome govori cifra od urađenih preko 445.000 metara kvadratnih, raznih objekata širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Naš stručni tim izvodi sve vrste građevinskih radova segmentno ili u potpunosti, po principu “ključ u ruke” - od ideje, preko projektovanja, do izvođenja radova, uključujući pripremu tehničke dokumentacije za prijem i upotrebnu dozvolu objekata. Nudimo Vam sledeće radove:

 • - objekti i hale
 • - čelične konstrukcije
 • - krovno-pokrivački radovi
 • - limarski i fasaderski radovi
 • - nadogradnja i unutrašnji radovi


Čelične konstrukcije su danas vrlo popularne i masovno se primenjuju pri izgradnji industrijskih objekata, zgrada, hala, hladnjača. Njihova glavna prednost je što su fleksibilne i elastične, čime su otpornije na zemljotrese od ostalih objekata građenih na neki drugi način. Čelične konstrukcije se mogu upotrebiti u gotovo bilo kom vidu gradnje:


Prednosti gradnje čeličnim konstrukcijama su mnogobrojne jer su one rađene u segmentima, preko veznih elemenata, tako da se lako montiraju i po potrebi demontiraju, u znatno kraćem vremenskom roku nego klasično građeni objekti. Čelične konstrukcije za hale, kuće i u industrijskim objektima, ukoliko su pravilno zaštićene, otporne su na rđu i vremenske uslove i traju više decenija bez prevelikog održavanja. Takođe, brzina gradnje je znatno veća, a cena izrade objekata od čeličnih konstrukcija znatno je jeftinija.

Pored gradnje čeličnim konstrukcijama, firma Kvant Paneli nudi Vam i druge vrste građevinskih radova, kao što su limarski, krovno-pokrivački i fasaderski radovi. Takođe, nudimo Vam kompletnu ponudu spoljašnjih i unutrašnjih radova, kao što su građevinski, keramički, električarski, molerski i vodovodni radovi.

Kvalitet našeg rada prepoznat je od strane velikog broja klijenata koji su nam ukazali poverenje, a među kojima se posebno ističu brojna domaća i strana preduzeća, hale, stambeno-poslovni objekti i hoteli širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Čelične konstrukcije za hale.
Čelične konstrukcije za kuće i čelične konstrukcije u industrijskim objektima.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na telefone:
011/ 318 53 71
063/241 826

Čelične konstrukcije Kvant Paneli, Ladjarska 3, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 03:55
Tihomir Senic

Ako zelite da KVANT PANELI postane i vas izvor kvalitetnih usluga onda vidite sta vam sve nude.Sve vrste gradjevinskih radova segmentno ili u potpunosti kljuc u ruke.Bezbroj preporuka i zadovoljnih korisnika.Objekti i hale,celicne konstrukcije,krovno-pokrivacki radovi,i jos mnogo toga ceka vas na jednom mestu!

19.02.2018 09:29
Nena Milic

https://www.youtube.com/watch?v=4osGt-PddvU

da li mozete da napravite ovu konstrukciju terase

hvala

060-639-1720

10.04.2017 09:58
Lazar Ristic

Sve preporuke za profesionalnost.Prednosti gradnje celicnim konstrukcijama su mnogobrojne jer su one radjene u segmentima,preko veznih elemenata,tako da se lako montiraju i po potrebi demontiraju,u znatno kracem vremenskom roku nego klasicno gradjeni objekti.

15.01.2017 02:50
Zoran Josipovic

Celicne konstrukcije za hale su visokog kvaliteta sto je rezultat visegodisnjeg iskustva radnika i vrhunske opreme i materijala koji se koriste u uzradi i montiranju ovih konstrukcija.

29.06.2016 09:31
Ana Milosavljevic

Najkvalitetnije celicne konstrukcije za hale i magacine.Njihov tim cine iskusni gradjevinski i masinski inzenjeri,inzenjeri zastite na radu, kao i inzenjeri i inspektori zavarivanja.

17.05.2016 10:50
Andrija Atanaskovic

Specijalizovana firma za izgradnju hala svih dimenzija od celicne konstrukcije.Takodje se bavi i krovno pokrivackim radovima.Kvalitet je zagarantvovan jer je kadar strucan a oprema nova najpoznatijih proizvodjaca.

31.07.2015 02:57
Nikola Maric

Da li izrađujete čelične konstrukcije za hale?

06.08.2016 02:06
Srdjan Ninkovci

Da , izradjujemo celicne konstrukcije za hale

21.03.2015 01:00
Ljubica Topalović

Najveci izbor kada su u pitanju celicne konstrukcije i montaza celicnih konstrukcija u Beogradu i Srbiji. Odlicna usluga i pristupacne cene..

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Čelične konstrukcije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čelične konstrukcije Kvant Paneli
 • Čelične konstrukcije kvant paneli,
 • Kvant Paneli doo,
 • Kvant Paneli čelične konstrukcije,
 • Čelične konstrukcije Kvant Paneli Novi Beograd,
 • Kvant Paneli radno vreme