Hemija je prirodna nauka, i često predstavlja nerešivu enigmu čak i za odlične đake, koji iz društvenih predmeta imaju čiste petice. Časovi hemije su odlicno resenje. Svi znamo da je za uspeh potreban rad i vežbanje, pa je tako i u ovom slučaju – ako vaše dete ima problema da usvoji gradivo iz hemije, tada je vreme da angažujete profesora koji će učeniku davati privatne časove.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za ČASOVE HEMIJE

Beograd

Centar za pripreme Hoću Da Znam
Centar za pripreme Hoću Da Znam
Gundulićev venac 6
Stari grad
Beograd Pozovi

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...
Pročitaj više

4.7 | 6 ocena
Edukativni centar Korak napred
Edukativni centar Korak napred
Bulevar Peka Dapčevića 277
Voždovac
Beograd Pozovi

Usavršite veštine iz matematike, fizike, informatike, ali i drugih oblasti, izaberite edukativni centar “Korak napred”. Naš tim čine vrhunski predavači koji se, pre svega, trude da zainteresuju učenike za određeni predmet i da im na zanimlj...
Pročitaj više

5.0 | 10 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na ČASOVE HEMIJE

Individualni čas hemije 60 minuta
Akcija -25% 900 Din.

Individualni čas hemije 60 minuta - 900 din! Happy Owl edukativni centar!

Individualni čas hemije
Akcija -20% 1200 Din.

Individualni čas hemije 90 minuta - 1.200 din! Happy Owl edukativni centar!

Hemija je prirodna nauka, i često predstavlja nerešivu enigmu čak i za odlične đake, koji iz društvenih predmeta imaju čiste petice. Časovi hemije su odlicno resenje. Svi znamo da je za uspeh potreban rad i vežbanje, pa je tako i u ovom slučaju – ako vaše dete ima problema da usvoji gradivo iz hemije, tada je vreme da angažujete profesora koji će učeniku davati privatne časove.

Privatni časovi hemije

Ponekad, iako se đak trudi u školi da proprati gradivo, to ne bude dovoljno, čak ni pored upornog vežbanja zadataka kod kuće. Pravo rešenje predstavljaju privatni časovi, jer tada profesor radi samostalno sa detetom, kome posvećuje svu svoju pažnju.

Naravno, reč je o diplomiranim profesorima, koji su odlični pedagozi, tako da će znati da prenesu svoje znanje, ali i da primete kada detetu nešto nije jasno, zbog čega će ponoviti taj deo.

Istraživanja pokazuju da deca postižu najbolje rezultate pri individualnim časovima, nego kada rade u grupi. Tada je najveća fokusiranost i koncentracija, i nastavnika i đaka, tako da željeni uspeh na kraju ne izostaje.

Spremanje hemije za srednju školu

Polaganje završnog ispita na kraju osnovne škole predstavlja ogroman stres za tinejdžere, koji se nalaze na velikoj prekretnici – kako upisati željenu srednju školu? To je veoma važno, jer ako dete upiše ono što voli, kasnije će sa lakoćom učiti.

Hemija je veoma slična matematici i fizici, jer ima dosta zadataka, formula i slično, što đacima predstavlja problem. Teoriju može da „nabuba“ svako, ali za rešavanje zadataka iz hemije potrebno je znanje, koje se može steći jedino učenjem i vežbanjem.

Na završnom ispitu se polažu tri ispita – srpski jezik, matematika i kombinovani test koji, pored ostalih predmeta, uključuje i hemiju. Maksimalan broj poena koji može da se osvoji je 100, pri čemu dodatne poene donose uspesi na državnim i međunarodnim takmičenjima u osmom razredu.

Nemojte dozvoliti da hemija pokvari prosek vašem detetu, i da zbog toga osvoji manje poena i u najgorem scenariju, ne upiše željenu srednju školu. Dovoljno je samo da na vreme angažujete profesora koji će spremiti dete za polaganje hemije na završnom ispitu za upisivanje željene škole.

Časovi hemije za osnovnu školu

Deca u osnovnoj školi ponekad nemaju razvijene radne navike, to jest, neredovno rade domaće zadatke, a ne zaboravimo da je rad kod kuće neophodan da bi se utvrdilo gradivo stečeno na redovnim časovima.

Fejsbuk, You Tube, Viber, i sve ostalo na internetu, daleko je zanimljivije od hemije, zar ne? Zbog toga roditelji često pribegavaju privatnim časovima, koji postaju dobra navika, jer su samo na taj način sigurni da je njihovo dete kvalitetno provelo sat i po vremena i da je steklo nova znanja.

Sve to kasnije znači bolju ocenu na kraju školske godine ili uspešno položen završni ispit.

Časovi hemije – cena:

Za individualni dvočas hemije, potrebno je platiti od 15 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Uros Filipovic
  08.12.2018 10:47

  Istraživanja pokazuju da deca postižu najbolje rezultate pri individualnim časovima hemije nego kada rade u grupi. Tada je najveća fokusiranost i koncentracija, i nastavnika i đaka, tako da željeni uspeh na kraju ne izostaje.

  Biljana Brankovic
  09.05.2017 12:03

  Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih casova, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Drge stvari i nisu bas toliko vazne.

  Dusan Markovic
  09.05.2017 11:57

  Koliko mi se samo cini, nisu ovi casovi ni malo naivni kako god da okrenete.