Postoje učenici kojima odlično „ide“ istorija, geografija, srpski jezik i književnost i slični društveni predmeti, ali zapinju kod prirodnih nauka, kao što je matematika, fizika ili hemija.

časovi fizike

 

Činjenica je da bi trebalo imati neki talenat za fiziku, koja svoj koren ima u matematici, međutim, važno je napomenuti, da kao i svuda, presudnu ulogu ima rad i vežbanje. Uz trud učenika i angažovanje profesora koji će davati privatne časove fizike, uspeh deteta neće izostati.

Privatni časovi fizike

Ko loše shvata matematiku, obično i sa fizikom ima problema, jer je u oba slučaje teorije malo ili nimalo i sve se svodi na formule, zadatke...

Razna istraživanja pokazuju da učenici najbolje rezultate pokazuju i najlakše usvajaju gradivo kroz privatne časove.

U tom slučaju profesor radi isključivo sa jednim đakom, pa mu na taj način posvećuje sto procentnu pažnju. Učenik uvek može da zaustavi nastavnika, i da upita šta mu nije jasno, tako da će se taj deo ponoviti, i zadaci i formule će biti objašnjeni korak po korak.

Spremanje za fiziku za srednju školu

Mlade ljude, u uzrastu od četrnaest-petnaest godina, očekuje prvi veliki ispit u životu, a to je završni ispit, koji određuje da li će upisati željenu srednju školu.

časovi fizike cena

Imajte na umu da nije lako učiti ono što se ne voli, a to se može dogoditi ako loše uradite prijemni ispit i budete primorani da upišete srednju školu koja je daleko od željene.

Da se sve to ne bi obistinilo, najbolje je misliti na vreme i dete pripremiti kroz privatne časove fizike. Na završnom ispitu se polažu srpski, matematika i kombinovani test, koji između ostalih predmeta, uključuje i fiziku.

Časovi fizike – iskustva

Razna iskustva pokazuju da deca najkvalitetnije provode vreme kada rade sa profesorom, koji dolazi u prostorije đaka ili đak odlazi kod nastavnika.

Činjenica je da je fizika težak predmet, i da redovni časovi u školi nisu dovoljni. Pored toga, znanje ne može da se postigne ni kroz vežbanje kod kuće, tako da je neophodno da se angažuje profesor koji će raditi sa detetom.

Časove fizike možete da uzimate redovno, što je i najbolje rešenje, jer to onda detetu postaje navika i taj predmet više nije bauk, ni nešto nejasno ni nesavladivo. Ukoliko želite, časove je moguće održavati pre neke provere znanja, kao što je kontrolni test i slično, ili da bi se popravila ocena pred kraj tromesečja, polugodišta ili kraja godine. Dodatno učenje sa profesorom je posebno korisno kod upisa u srednju školu.

Vašem detetu će fizika izgledati potpuno drugačije kada taj predmet približi profesor koji ume da prenese svoje znanje, uz strpljenje i ljubaznost, pa će vremenom učenik zavoleti prirodnu nauku od koje je oduvek imao strah.

Časovi fizike – cena:

Za individualni dvočas fizike, potrebno je izdvojiti u proseku od 12 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Časovi fizike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Zorica Simic

Ako vase dete ima problem sa savlada gradivo i trebaju vam casovi fizike posetite firmu hocu da znam i dete ce sve muke iz tog predmeta savladati bez ikakvih problema!!

09.05.2017
Biljana Brankovic

Ukoliko su vam vec potrebni casoiv fizike, odmah treba da znate da je potrebno da ih debelo platite.

09.05.2017
Dusan Markovic

U svakom slucaju nisu ovi casovi ni malo jeftini kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.