Ako krenete na letovanje ili bilo kakvo putovanje – potrebno je da znate engleski. Jer, kako biste se inače sporazumevali sa ljudima? Da ne postoje casovi engleskog, ne biste bili u prilici da pitate gde je prodavnica, hotel, apoteka, banka... Za svakog čoveka na svetu se podrazumeva barem osnovno znanje engleskog jezika, a za ljude koji žele nešto više, tu su škole jezika koje nude usavršavanje tako da možete da radite u internacionalnim kompanijama, da poznajete poslovnu komunikaciju i slično.

časovi engleskog

 

Engleski časovi

Časovi engleskog jezika mogu da se održavaju individualno ili u grupama. Polaznici se opredeljuju prema svojim afinitetima i sklonostima, jer je nekome lakše kada uči sa svima ostalima, dok je nekom drugom jednostavnije kada profesora radi sa njim po sistemu jedan na jedan.

Časovi engleskog jezika

Ipak, pre nego što se krene sa časovima engleskog jezika, potrebno je da se uradi prvi test, kako bi se videlo u kom je nivou znanje koje polaznik već poseduje. Na osnovu toga će biti prilagođeno gradivo i polaznik će biti raspoređen u grupu na osnovu svog znanja.

Časovi engleskog online

Online učenje je postalo veoma popularno svuda u svetu, pa je to slučaj i kod nas. Naime, mnogo je lakše da uključite Viber ili Skajp, nego da putujete do škole jezika. Internet je pretvorio čitav svet u globalno selo, tako da možete iz udobnosti svog doma učiti gramatiku, pravila, nove reči i izraze engleskog jezika.

Online časovi engleskog

Online časovi engleskog se zakazuju u ono vreme koje polazniku i profesoru odgovara, i praktično je sve isto kao i da su osobe fizički prisutne. Komunikacija se odvija u realnom vremenu i uvek postoji mogućnost da polaznik pita profesora sve što mu nije jasno, da se vrate na deo koji je ostao nesavladan i slično.

Ponekad je potrebno da se engleski nauči za kraće vreme i onda se obično radi po programu ubrzanog kursa ili intenzivnog kursa. To bi praktično značilo da je dinamika predavanja učestalija i da se gradivo prelazi za brže vreme, što od polaznika zahteva veću angažovanost.

Postoje i kursevi i časovi poslovnog engleskog.

časovi engleskog cena

 

Časovi engleskog za decu

Deca su veoma prijemčiva za učenje stranog jezika, i često mogu da nauče više njih, ako se nalaze u uzrastu od tri do deset godina. To za mališane ne predstavlja nikakav napor, već jednu lepu obavezu kojoj se oni raduju. Takođe, karakteristično je da deca ne uče jezike u pravom smislu te reči, kao što to čine odrasli ljudi, već oni upijaju sve fraze, reči, izraze, automatski ih memorišući, praktično bez ikakvog napora.

Stoga se savetuje upisivanje dece na engleski jezik, jer se danas on smatra kao nešto što se podrazumeva, što mora da se zna. U kasnijem životu, bićete u prilici da vidite brojne benefite koje vaše dete ostvaruje zato što je u najranijem uzrastu ovladalo najpoznatijim svetskim jezikom.

Časovi engleskog cena

Cena jedne mesečne rate u školama jezika je oko 60 evra u proseku.

*Cene su navedene samo informativno, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače, tj. škole jezika koje se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Časovi engleskog
Pitaj firme

Individualni kurs engleskog za odrasle mesec dana (8 x 90 minuta)

Akcija -% 5600 Din.
Individualni kurs engleskog za odrasle mesec dana (8 x 90 minuta) - 5.600 din! Škola stranih jezika Estudio Lngs!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ONLINE individualni kurs engleskog za odrasle (8 x 90 minuta)

Akcija -% 5000 Din.
ONLINE individualni kurs engleskog za odrasle (8 x 90 minuta) - 5.000 din! Škola stranih jezika Estudio Lngs!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Čas engleskog jezika za decu od 6 do 12 godina (45 minuta)

Akcija -% 500 Din.
Čas engleskog jezika za decu od 6 do 12 godina (45 minuta) - 500 din! Blokić edukativni centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Engleski za odrasle mesec dana (8 x 90 min)

Akcija -20% 3200 Din.
Engleski za odrasle mesec dana (8 x 90 min) - 3.200 din! Škola stranih jezika - Studio Pčelica D!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Engleski za decu mesec dana (8 x 90 min)

Akcija -17% 2500 Din.
Engleski za decu mesec dana (8 x 90 min) - 2.500 din! Škola stranih jezika - Studio Pčelica D!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon