Dodaj firmu

Woolmark - Vunena posteljina

Kompanija Health Care Group ima savremeni program najfinije posteljine od merino vune, kao i druge vrste materijala kao što su kamilja dlaka i kašmir.
Pročitaj više


Beograd

DremCo - posteljina i jastuci

DremCo u svojoj ponudi ima veliki broj različitih posteljina i jastuka i za najzahtevnije kupce. Nalazi se na dve lokacije u Beogradu u Krunskoj i TC Ušće.
Pročitaj više

Krunska 87
Vračar, Beograd

Home Textile posteljina

Neka Vaš san bude miran i udoban, uz najkvalitetnije Home Textile posteljine. Kao zastupnici proizvođača Cotton Box, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman posteljina: Ranforce, Saten, 3D posteljine, posteljine za decu i tinejdžere, kao i baby posteljine
Pročitaj više

Živka Davidovića 86, Aviv Park
Zvezdara, Beograd

Svako od nas voli da ima lep čaršaf, i to spada u deo posteljine za krevet. Postoji donji i gornji čaršaf, kao i jastučnica. Najbolje je da budu izrađeni od istog materijala i da budu identičnog dezena, kao bi vaš krevet izgledao lepo i prikladno.

Čaršafi

Ako bismo tražili neku definiciju za čaršaf, onda bismo mogli reći da je u pitanju posteljno rublje, i da je to tanka tkanina, pravouganonog oblika.

Nepromočivi čaršaf

Nepromočivi čaršaf je od izuzetne važnosti ako imamo malu decu. Tada ne želimo da se izmokri dušek koji se nalazi ispod, a čaršaf koji je izrađen od nepromočivog, posebnog materijala, će to sprečiti.

Čaršaf za krevet

Postoje razne dimenzije čaršafa, kao što su i različite dimenzije kreveta  za spavanje. Postoje kreveti samci, bračni kreveti, dečiji kreveti, kreveci i slično. Za svaki od njih se može naći adekvatan model čaršafa.

Čaršaf za krevetac

Bebe vole da spavaju u čistom i mirisnom posteljnom rublju, tako da je jako važno da im obezbedimo čaršaf izrađen od prirodnih materijala.

Čaršaf sa lastižem za krevetac

Lastiž koji postoji na čaršafu za krevetac, zapravo služi da taj deo posteljine drži uvek zategnutim, tako da ne može da spadne kada se beba u snu ili u igri, okreće i prevrće.

Nepromočivi čašaf za krevetac

Već smo naveli u gornjem delu teksta, čest zahtev roditelja jeste da se kupi nepromočivi čaršaf za krevetac. Ovo je jako važno jer će sačuvati dušek čistim.

Čaršaf za bračni krevet

Bračni kreveti su idealni za biranje čaršafa koji imaju romantične, nežne dezene. Ovakvi čaršafi su izrađeni od kvalitetnih materijala, u kojima ćete se osećati udobno i prijatno.

Dušečni čaršaf

Čaršaf za dušek je često tražen u prodaji, i koristi se za prekrivanje dušeka. Materijali izrade su svila, pamuk, ili lan.

Čaršaf za dečiji dušek

Dečiji dušek i čaršaf koji ga prekriva, treba da bude izrađen od prirodnog materijala, i najbolje je da birate pamuk. Pamuk je najzahvalniji u smislu što dugo traje, a možete i lako da ga održavate.

Čaršaf za dečiji krevet

Lako održavanje dečijih čaršafa podrazumeva otkuvavanje na 95 stepeni, tako da je sve uvek čisto, a takav čaršaf će i trajati dugo. Zbog toga je uvek dobra odluka da birate pamuk.

Čaršaf za francuski ležaj

Franuski ležaj je najpoznatiji bračni krevet na svetu, pa bi trebalo birati čaršafe izrađene od takvih materijala koji dolikuju ovom luksuznom ležaju. Svila je najidealnija, a i osećaćete se veoma prijatno, kada vam ovaj materijal dodiruje kožu.

Čaršaf cena

Koja će biti cena čaršafa, zavisi pre svega, od materijala izrade. Najpovoljniju cenu imaju čaršafi izrašeni od pamuka, zatim sledi lan, i na kraju, najskuplji su čaršafi koji su od svile. Takođe, bitno je i koja je veličina čaršafa, da li je on namenjen za bračni krevet ili za dečiji krevetac, na primer.

U tom smislu, raspon cena je od hiljadu do nekoliko hiljada dinara.

*Za sve precizne informracije, predlažemo da kontaktirate oglašivče koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane