Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne carape za decu onda zaista ne biste treabli da stedite novac. Ukoliko od samog pocetka izdvjite nesto vise novac i kupite kvalitetne carape sa decu, one ce vam sigurno mnogo duze trajati nego sto ste navikli.
Stojance Ristovski
Moraju kako god da okrenete i carape za decu da budu dovoljno dobrog kvaliteta. Pri tome, to je kvalitet koji je voam bitan i koji bi kao takav i trebao da se posebno plati. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Stojance Ristovski
Licno mislim da sva treba sto je vise moguce treba da idu bosa i da pri tome zaista strogo vodite racuna o tome na koje to nacin tacno mozete da iskoristite te carape. Sto se cena tice, kvalitet je sigurno prisutan u Beogradu samo ga treba pronaci.
Milen Jovanovic
Po meni samo treba da znate da ove carape kako god da okrenete, nisu ni malo naivne. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, moraju ove carape da se lepo plate.
Jovana Milinkovic
Sto se carapa za decu tece, pre ili kasnije one trebaju da se dosta plate.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sve carape za decu jesu nesto sto pre ili kasnije treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po meni, kako god da okrenete, sve carape za decu imaju neku svoju cenu. Ta cena naravno za svakoga nije ista. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Koliko mi se samo camo cini, po pitanju kvaliteta ovo su sigurno i vise nego znacajne carape.
Simona Vucinic
Sto se ovih carapa tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
Janko Zivanovic
Mnogi gledaju kako ce da ustede na carapama za decu a to u svakom slucaju po meni nije bas preterano dobro resenje.
Marta Dencevic
Mogu samo da kazem da su ovo naravno i vise nego posebne carape. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, carape za decu uvek mogu da budu bas onako posebno zanimljive.
Ljubinka Sreckovic
Ako nista, bar po pitanju carapa za decu ne biste trebali da stedite.
Ivan Stojanovic
Zaista ne mogu da razumem zbog cega pojedini ljudi toliko stede na svojoj deci.
Nikolina Pantelic
Po meni zaista ne trebate da budete neke velike stipse po pitanju izbora carapa za decu.
Jana Stankovic
Nisam bas sigurna kakvo to poverenje treba da se ima. Bitno je da po pitnju velicne deci odgovaraju I da su dovoljno izdrzjive da trpe habanje.
Marko Petrovic
Svakako da postoje carape za decu koje mogu nekako da budu bas lepe i korisne. To su u svakom slucaju carape za decu u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Postoji radnja u Beograud koja se zove Pangolini. To je jedan od najpoznatijih radnji ove vrste u Beogradu, koju mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet. Svima bih toplo preporucio da posete ovo mesto.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne carape za decu onda zaista ne biste treabli da stedite novac. Ukoliko od samog pocetka izdvjite nesto vise novac i kupite kvalitetne carape sa decu, one ce vam sigurno mnogo duze trajati nego sto ste navikli.