Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Car detailing
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Komplet pranje automobila + poliranje farova

Akcija -23% 1499 Din.
Komplet pranje automobila + poliranje farova 1.499 din! Samo u Auto perionici Full Auto!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Skidanje folija sa stakala + EXTRA FULL pranje automobila

Akcija -50% 3000 Din.
Skidanje folija sa stakala + EXTRA FULL pranje automobila 3.000 din! Autoperionica i Tepih servis "INTER"...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Car detailing

Kao što se ljudi sređuju u raznim salonima lepote, tako isto i limenim ljubimcima, s vremena na vreme, treba kompletna nega, kako bi izgledali čisto i blistavo, kao i prvog dana kada su izašli iz salona automobila.

car detailing

 

Upravo zbog toga, u svetu je odavno postala popularna usluga koja se naziva car detailing. Radi se o detaljnom sređivanju, a sve zbog toga da bi se postigao savršen izgled eksterijera, enterijera, stakala, guma, hromiranih i plastičnih delova...

Detaljno pranje automobila

Svako od nas voli da uđe u auto čija unutrašnjost odiše svežinom i čistoćom. Istina je da o urednosti enterijera automobila treba voditi računa isto koliko i o higijeni odeće. U tom smislu, dobro je iskoristiti uslugu detaljnog pranja auta.

Kada dovezete auto u perionicu koja pruža uslugu car detailing, tada će se prvo odraditi čišćenje eksterijera ili spoljašnjosti. Postupak izgleda tako što se prvo radi pretpranje, i nakon toga se skidaju sve grube nečistoće sa limarije. Ubrzo zatim će se automobil oprati i obrisati, odnosno osušiti uz pomoć peškira koji su za to namenjeni.

Kako se radi car detailing?

U procesu pranja, najpre se očiste felne i gume, i to posebnim hemijskim sredstvima i opremom koja se koristi samo u tu svrhu. Ukoliko želite, može da se odradi dekontaminacija felni korišćenjem namenske hemije.

Posao sa felnama tu još uvek nije gotov, jer se one štite zaštitnim sredstvom koje će umanjiti njihovo prljanje tokom vožnje a sledeće pranje će biti umnogome olakšano.

Posle svega navedenog, sređuju se šarke vrata i stubovi i za to se koriste određeni odmašćivači. Pretpranje se može uraditi beskontaktnim sredstvima, a stručna lica će naročitu pažnju posvetiti koncentraciji rastvora, iz jednostavnog razloga što ako bi rastvor bio prejak, to bi moglo da ima štetne posledice za gumu, plastiku, lak...

Pranje automobila za prodaju

Ako pripremate auto „za udaju“, to jest, za prodaju, onda bi svakako trebalo da iskoristite uslugu car detailing i da ljubimac bude blistav, sjajan, odnosno u svom najboljem izdanju.

detaljno pranje automobila cena

 

Na četvorotočkašu tretiranom na ovaj način, pena se zadržava dosta dugo, a to se postiže posebnim spravicama. Pena će pomoći da se sva prljavština rastvori u potpunosti, pri čemu ima dovoljno vremena da se srede lajsne, oznake, maske...

Posle potapanja u peni, naravno sledi ispiranje automobila, a zatim se auto ručno pere metodom koja se naziva „dve kofe“, gde se ponovo upotrebljava namenska hemija. Nakon ručnog pranja, ponovo sledi njegovo ispiranje i brisanje. Brisanje i sušenje se rade uz pomoć posebnih krpa-peškira.

Sada je red na procenu stanja u kome se nalazi lak, i uklanja se sve što se nije moglo otkloniti pranjem. Za dekontaminaciju se koriste adekvatna hemijska sredstva. Ovaj postupak se može odraditi i fizički i tada se upotrebljava glina koja deluje sa lubrikantom.

Nakon svega što smo naveli, sledi faza zaštite automobila. Štite se sve površine koje su izložene spoljašnjim uticajima, tako da svaki deo ima svoju posebnu zaštitu. U tom smislu možemo spomenuti nano zaštitu, vosak, keramičke i staklene premaze.

Sve to se radi da bi zaštita primila sve udarce koje bi direktno primio lak, tako da kasnije neće biti potrebno da se radi poliranje, već će biti sasvim dovoljno da se ukloni stara zaštita i da se stavi nova.

Car detailing – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za detaljno čišćenje automobila, zavisi od toga da li je vaš auto mali, srednji ili veliki, odnosno od okvirnog vremena potrebnog za tretman.

Za detaljno spoljašnje čišćenje potrebno je platiti od 1500 din. do 2500 din, a za detaljno unutrašnje čišćenje, od 7000 din. do 10 000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Hemijsko čišćenje kompletne unutrašnjosti vozila + ekstra pranje spolja i unutra uz detaljno čišćenje felni i mazanje guma glicerinom + voskiranje

Akcija -31% 5500 Din.
Hemijsko čišćenje kompletne unutrašnjosti vozila + ekstra pranje spolja i unutra uz detaljno čišćenje felni i mazanje gu...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dubinsko pranje automobila

Akcija -17% 2000 Din.
 Dubinsko pranje automobila - 2.000 din! As Clean!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

21.02.2018
Goran Andonov

Najbolja usluga za vas auto koji mozete zamisliti. Possle usluge car detailinga dobio sam tako detaljno sredjen , očišćen, usisan i opran auto da se moe porediti sa onim iz salona.

21.02.2018
Goran Andonov

Najbolja usluga za vas auto koji mozete zamisliti. Possle usluge car detailinga dobio sam tako detaljno sredjen , očišćen, usisan i opran auto da se moe porediti sa onim iz salona.

21.02.2018
Goran Andonov

Najbolja usluga za vas auto koji mozete zamisliti. Possle usluge car detailinga dobio sam tako detaljno sredjen , očišćen, usisan i opran auto da se moe porediti sa onim iz salona.

14.09.2017
Biljana Brankovic

Car detaling je kako samo stvari stoje u tome da je ovo postao sve unosniji posao u Beogradu. Cene su nravno razlicite od situacije do situacije ali nista tu previse ne moze da me zacudi.

05.09.2017
Dusan Markovic

Car detaling je jedna nova vrsta usluge u Beogradu koja dobrinosi boljoj estetici vaseg automobila. To je kako god da okrenete veoma vazno i zaista moze da dobrinese da se vi kao vozac kojem je stalo do vozila zaista dobro osecate.

02.07.2017
Matija Lukic

Iskustvo koje imam do sada sa uslogom Car Detailinga je fascinantno. Auto koji sam imao je bio poprilicno zapusten iako je bio relativno nov, ali je vremenom dosta "potamneo" , kada se vratio sa Car Detailinga mogu da kazem da sam bio odusevljen. farba je bila kao nova, bio je zasticen kompletno, a iznutra je imao svezinu kao kada je izasao iz fabrike.