Butici Uppa druppa

5.0 | 3 ocena
Ulica: Takovska 25, Visnjiceva 4, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Butici Uppa druppa
Telefon: 011/
www.uppadruppa.co.rs

O nama

Butici Uppa druppa nalaze se na više lokacija u Beogradu i pravo su mesto za sve ljubitelje unikatne garderobe, koju stvara najbolji modni dizajner Tanja Aleksić. Unikatna garderoba Uppa druppa namenjena je svima koji teže njegovanju imidža suprotnom glavnom trendu uniformisanosti i jedoobraznosti.

Modni brend Uppa druppa stvoren je od strane slikarke i modnog dizajnera Tanje Aleksić, koja je želela da stvori garderobu koje će biti lepa, korisna i prigodna za sva godišnja doba, ali ipak tako posebna i unikatna.

Domaći dizajner Tanja Aleksić diplomirala je slikarstvo na Akademiji lepih umetnosti i dugo godina živela u Milanu, gde je razvila osećaj za visoku modu. Po povratku u zemlju otvorila je svoj prvi butik na Beogradskom sajmu, gde izlaže odevne modele pod imenom Moda by Tanja Aleksić. Od 2002. godine nastaje modni brend Uppa druppa, a prodajni prostor se proširuje na još tri butika.

Brend Uppa druppa čini unikatna garderoba, kao što su obuća, odeća, nakit i drugi modni detalji. Dizajnerski šop Uppa druppa uređen je u vintidž stilu, a prigušeno svetlo i prijatna atmosfera čine da se osećate udobno u našem prostoru. Ljubazno osoblje našeg butika uvek Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja ili nedoumice koje imate u vezi izbora idealnog komada garderobe.

U okviru našeg brenda postoje dve kolekcije, jedna nosi ime Jovanke Broz i inspirisana je stilom oblačenja nekada prve dame Jugoslavije. Druga kolekcija nazvana Modesty Blaise namenjena je svima koji žele da izgledaju unikatno i da se razlikuju od drugih.

Ukoliko volite unikatnu garderobu, posetite Beograd i dizajnerski šop Uppa druppa gde možete pronaći veliki izbor modela koji su namenjeni svima koji drže do svog stila. Unikatna garderoba Uppa druppa je dizajnirana tako da spoji lepo i korisno, a pogodna je za nošenje tokom svih godišnjih doba. Naš brend je originalan, unikatan i dinamičan i podiže samopouzdanje svim ženama koje nose naše modele.

Ukoliko Vam zatreba unikatan komad garderobe a zelite da je kreira domaci dizajner Beograd je pravo mesto gde cete ih sigurno pronaci i nesumnjivo izdvojiti Tanju Aleksić kao jednu od favorita.

Svi ljubitelji unikatne garderobe, modele Uppa druppa mogu pronaći u našim buticima u centru Beograda:

Takovska 25

Višnjićeva 4

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja
  17.11.2014 09:35

  Tanja Aleksic je domaci dizajner koji se svojim stilom odvaja od drugih i kada god svratim u Beograd prva destinacija mi bude njen dizajnerski sop. Unikatna garderoba koju tamo pronadjem me fascinira i rado je nosim.

  Marija
  24.10.2014 09:11

  Divno. Tanja je posebna, najbolji domaći dizajner po meni. Garderoba koju ona kreira je stvarno unikatna, obožavam da je nosim.

  Firme u blizini

  I Love Fashion, Bulevar Kralja Aleksandra 88, TC Fontana, Vračar, Vračar, Beograd
  Ekskluzivna muška odela Zid 2, Obilicev venac 18-20, T.C. City Passage, Stari grad, Beograd
  Bellami butik, Beogradska 27, Vračar, Beograd
  Bellami butik, Golsvordijeva 33, Vračar, Beograd
  Butik Ženski kutak, Knez Mihailova 21, ( TC Milenijum, lokal 62 ), Stari grad, Beograd
  Butik Fashion Fan, Kneza Mihaila 21a, TC Milenijum, I Sprat, lok.br.85, Stari grad, Beograd
  Svečane haljine HELEN design, Čumićeva 2, ( Čumićevo sokače, sprat I, lokal 121 ), Stari grad, Beograd
  Butik 13, Terazije 2, Bulevar Kralja Aleksandra 38, Stari grad, Beograd
  Boutique SANDRA, Makedonska 15, Stari grad, Beograd
  ONE Concept Store butik, Terazije 35, Stari grad, Beograd