Muška odela Mellany TUXEDO

 • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - MUŠKA ODELA MELLANY TUXEDO


Butik muških odela Mellany Tuxedo postoji i radi od 1997. godine, sa željom da svim pripadnicima jačeg pola olakšamo izbor odevne kombinacije za poslovne ili svečane prilike i na taj način im izmamimo osmeh na lice. Ukoliko se neko pita da li smo u tome uspeli dovoljno je da pogleda oko sebe sva ta zadovoljna lica koja su u našim odelima otišla na maturu, izgovorila sudbonosno da ili ostvarila velike poslovne uspehe.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kvalitetnih muških odela za poslovne i svečane prilike, kao i drugih proizvoda muške kolekcije:

Bilo da Vam je potrebno klasično muško odelo, strukirano odelo ili odelo za punije i visoke muškarce, butik Mellani Tuxedo je pravo mesto za Vas. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor muških odela modernog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala za sve vrste poslovnih i svečanih prilika.

Poslovno odelo je neizostavni deo stila svakog muškarca i dosta govori o onome ko ga nosi, bilo da je reč o prvom intervju za posao ili nekom važnom sastanku. Kod nas možete pronaći veliki izbor, kako svakodnevnih muških odela, tako i odela visoke klase izrađenih od kvalitetnih materijala, različitog kroja i široke palete boja.

Sa željom da izađemo u susret potrebama naših kupaca, butik Mellani Tuxedo nudi veliki izbor svečanih, ceremonijalnih odela, uključujući smoking i frak. Bilo da Vam je potrebno odelo za svadbu, maturu ili neku drugu svečanost, u potpunosti se možete osloniti na nas. Da bi ponuda bila kompletna, nudimo Vam i muške strukirane košulje, koje savršeno pristaju uz smoking i frak.

Pored muških odela vrhunskog kvaliteta, butik Mellani Tuxedo u svojoj ponudi ima i druge proizvode muške kolekcije, kao što su: košulje, kravate, leptir mašne, kaiševe, tregere, igle za kravatu, dugmad za manžetne, kao i cipele.

Ukoliko želite da budete primećeni, prepustite se savetima našeg stručnog i ljubaznog osoblja, koje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri izboru idealne odevne kombinacije. Dugogodišnje iskustvo je mera našeg kvaliteta.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 12h-20h
Subota od 10h-16h

Muška odela Mellani Tuxedo, Juruja Gagarina 151a, TC Piramida, lokal 56, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

11.05.2017 05:04
Lazar Ristic

Ukoliko zelite da budete primeceni,prepustite se savetima njihovog strucnog i ljubaznog osoblja,koje ce vam pruziti svu neophodnu pomoc pri izboru idealne odevne kombinacije.Dugogodisnje iskustvo je mera njihovog kvaliteta.

13.03.2017 09:47
Milos Bozovic

Bilo da vam je potrebno klasicno musko odelo,strukirano odelo ili odelo za punije i visoke muskarce,butik Mellani Tuxedo je pravo mesto za vas.U njihovoj ponudi nalazi se veliki izbor muskih odela modernog kroja.

21.09.2016 11:34
Andrija Atanaskovic

U njihovoj ponudi nalazi se veliki izbor kvalitetnih muskih odela za poslovne i svecane prilike,kao i drugih proizvoda muske kolekcije poslovna odela,ceremonijalna odela,kosulje,kravate.Sve pohvale za izbor i kvalitet,uvek ih rado posecujem.

25.05.2015 12:55
Srdjan Radivojrvic

Najveći izbor odela za poslovne i svečane prilike

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Butici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Muška odela Mellany TUXEDO
 • Muška odela Mellany Tuxedo Beograd,
 • Muška odela Mellany TUXEDO radno vreme,
 • odela za poslovne prilike,
 • odela za svečane prilike,
 • ceremonijalna odela,
 • košulje,
 • kravate,
 • leptir mašne,
 • kaiševi,
 • tregeri,
 • cipele,
 • šeširi