Kontakt podaci za vašu firmu

Krznarija Maglovski

  • 2
5.0 | 5 ocena
Krznarija Maglovski izrađuje kvalitetne odevne predmete od krzna i kože koji nikada ne izlaze iz mode. Treća generacija porodice koja se bavi istim poslom i veliki broj zadovoljnih klijenata koji uživaju noseći naše proizvode, najbolja su ...
Pročitaj više
Jevrejska 22
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Srdjan Budimirovic
Krznarska radnja tosic ima najbolje bunde u gradu. Proveren kvalitet i super cene su ono sto ih odlikuje. Sve pohvale i preporuke za njih.
Biljana Brankovic
Koliko samo mogu da zapazim od svih mogucih bundi koje se prodaju po Beogradu, ubedljivo najpovoljnije cene mozete da pronadjete za montone a i oni su definitivno nesto sto je u ovom trenutku veoma trazeno.
Dusan Markovic
Sada u globalu cujem da su veoma popularne one koje dolaze iz Grcke. Zene ih kupuju po ko zna koliko komada u Solunu i onda ih preprodaju za relativno male pare. To su uglavnom bunde od jagnjece koze i dosta su dobrog kvaliteta.
Katarina Perisic
Bunde su uvek bile popularne kako sedamdesetih , sezdesetih osamdesetih , devedesetih tako i sada. Kada vidimo da neko nosi bundu obicno pomislimo da ima gomilu para sto uospte ne mora da zanci , danas su bunde dostupne skoro svima, moderne i u trendu.
Sanja Kekic
Jako lepa bunda. Da li cete izbacivati mozda jos neke modele bundica ?