Kontakt podaci za vašu firmu

Krznarija Maglovski

  • 2
  • %
5.0 | 5 ocena
Krznarija Maglovski izrađuje kvalitetne odevne predmete od krzna i kože koji nikada ne izlaze iz mode. Treća generacija porodice koja se bavi istim poslom i veliki broj zadovoljnih klijenata koji uživaju noseći naše proizvode, najbolja su ...
Pročitaj više
Jevrejska 22
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Srdjan Budimirovic
Krznarska radnja tosic ima najbolje bunde u gradu. Proveren kvalitet i super cene su ono sto ih odlikuje. Sve pohvale i preporuke za njih.
Biljana Brankovic
Koliko samo mogu da zapazim od svih mogucih bundi koje se prodaju po Beogradu, ubedljivo najpovoljnije cene mozete da pronadjete za montone a i oni su definitivno nesto sto je u ovom trenutku veoma trazeno.
Dusan Markovic
Sada u globalu cujem da su veoma popularne one koje dolaze iz Grcke. Zene ih kupuju po ko zna koliko komada u Solunu i onda ih preprodaju za relativno male pare. To su uglavnom bunde od jagnjece koze i dosta su dobrog kvaliteta.
Katarina Perisic
Bunde su uvek bile popularne kako sedamdesetih , sezdesetih osamdesetih , devedesetih tako i sada. Kada vidimo da neko nosi bundu obicno pomislimo da ima gomilu para sto uospte ne mora da zanci , danas su bunde dostupne skoro svima, moderne i u trendu.
Sanja Kekic
Jako lepa bunda. Da li cete izbacivati mozda jos neke modele bundica ?