Brazilska depilacija Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Brazilska depilacija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Depilacija intimne regije prirodnim voskom

Akcija -57% 300 Din.
Depilacija intimne regije prirodnim voskom po ceni od 300 din samo u Kozmetičkom salonu Plava Princeza!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 210 Din.
Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 210 evra! Salon lepote Maja ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija celog tela diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 630 Din.
Epilacija celog tela diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana 630 evra! Salon lepote Maja Levi!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je veoma tražena među pripadnicama ženskog pola. Ova depilacija podrazumeva uklanjanje svih dlačica intimne regije.  

Brazilska depilacija je nastala u Brazilu, ali je tamo jednostavo zovu depilacija. Poslednjih godina, naročito među holivudskim zvezdama, ova depilacija doseže vrhunac svoje popularnosti.

 

    

 

Ova vrsta depilacija je naročito popularna među ženama u toku letnjeg perioda.

Brazilska depilacija iskustva

Pre samog procesa depilacije na čistu i suvu kožu nanosi se tanak sloj pudera kako bi koža bila pripremljena za depilaciju. Postupak se obavlja uz pomoć voska koji se nanosi u smeru rasta dlake, a skida se brzim potezima u suprotnom smeru od rasta dlačica. Vosak se najčešće pravi na bazi meda. Može da se nanosi na kožu štapićem ili zajedno sa pripremljenim trakama.

Svaki nov nanos voska zahteva svež vosak  novi drveni štapić. Trake za uklanjanje voska bacaju se nakon jednog korišćenja.  U suprotnom je moguće da dođe do ozbiljne infekcije jer se na takav način tokom tretmana raznose bacili. Prenos polnih bolesti gotovo da se isključuje kao opcija. Komplikacije su takođe veoma retke.

Izuzetno su bitni higijenski uslovi u salonu gde se radi ova vrsta depilacije jer je reč o veoma osetljivoj regiji. Kozmetičar je u obavezi da nosi rukavice, a sto na kojem se vrši depilacija treba da bude pokriven čistim papirom. Sve stvari koje upotrebljava kozmetičarka treba da budu dezinfikovane.

Proizvodi koji se koriste kod ove depilacije treba da budu bez hemikalja kako ne bi došlo do neželjenih reakcija.

Nega nakon depilacije podrazumeva upotrebu preporučene kreme koja će na nadraženoj koži imati blagotvorno, umirujuće i antibakterijsko dejstvo. Primerena krema trebalo bi da istovremeno spreči i urastanje dlačica.

Proces može biti malo više bolan u odnosu na klasičnu depilaciju, što zavisi od praga bola i korena dlake. Nakon postupka žena imaosećaj slobode i lakoće, što je izuzetno dobro naročito u letnjim mesecima kada se nose kupaći kostimi i kraća garderoba. Neke žene takođe vole da rade ovu vrstu depilacije tokom čitave godine.

Nakon depilacije trebalo bi izbegavati izlaganje suncu i nanošenje parfemisanih proizvoda u periodu od najmanje 12 sati. Takođe, nije poželjno kupanje u rekama, morima, jezerima kao ni poseta saunama.

Brazilska depilacija šećernom pastom

Brazilska depilacija šećernom pastom je mnogo manje bolna u odnosu na klasičnu brazilsku depilaciju. Šećerna pasta ima nekoliko bitnih prednosti u odnosu na ostale metode depilacije. Prilikom ovakve depilacije dlačice se čupaju iz korena u smeru njihovog rasta, tako da nema nikakvih iritacija. Dlačice je moguće ukloniti u ranoj fazi rasta kada su dugačke svega 2 mm. 

U okviru ove depilacije otklanja se I mrtvi sloj kože, a kozmetičari tvrde da nakon jednog korišćenja ove depilacije dlake više ne urastaju.

U Brazilu nakon depilacije na kožu nanose kokosovo ulje, jer kažu da ono ima naročito blagotvoran uticaj na kožu.

Brazilska depilacija cena

Cene brazilske depilacije najčešće se kreću od 450 do 800 dinara. Prosečna cena za brazilsku depilaciju je oko 500 dinara. Za brazilsku depilaciju šećernom pastom potrebno je izdvojiti oko 1 000 dinara.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za brazilsku depilaciju predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Andriajana Simic
Dosta se zena u danasnje vreme opredeljuje za brazilsku depilaciju. Ovo je koliko je meni poznato jedan veoma skup tretman za koji je otrebno izdvojiti u proseku preko 1000 dinara.
28.04.2017
Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, svaka brazilska depilacija bi trebala da se uradi bez nekih vecih problema.
26.04.2017
Ivana Petrovic
Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, nije ona ni malo jednostavna.
31.03.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, koliko mi se samo cini, ova depilacija je uvek bila i vise nego dobro resenje.
30.03.2017
Marina Zivkovic
Sto se ove depilacije tice, kvalitet je nesto sto sigurno pre ili kasnije svima treba da dodje do izrazaja.
16.03.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, ona nije nesto narocito skupo.
15.03.2017
Jovana Milinkovic
Iz licnog iskustva mogu da kazem da brazilska depilacija nije ni malo jeftina ali da je pre svega poenta u tome da je ovo tehnika koja daje odlicne rezultate.
24.02.2017
Filip Milutinovic
Sto se ove depilacije tice, ona je veoma bitna i u svakom slucaju se sa njom ne treba previse igrati.
08.02.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ako nesto dolazi iz brazila, to je ipak nesto sto je potpuno pozeljno i moderno. Takodje, veoma je bitno da vam ovi tretmani zaista koriste.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su licno kako mi to zena kaze, brazilaska depilacija nesot sto u svakom slucaju mora bas onako dobro i debelo da se plati.
11.01.2017
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, ovo je tretman koji uvek mora posebno da se plati. Tako da na tome ne mozete da ustedite novac, to je ono sto je sigurno.
21.12.2016
Todor Markovic
Koliko mogu da vidim, brazilaska depilacija je onako bas dobar tretman ali i isto vreme i poprilicno skup.
05.12.2016
Marta Dencevic
Po pitanju brazilske depiacije, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem i strucnim mestom u koje je zaisat potrebno da imate jedno puno poverenje. Sva sreca pa je u danasnje vreme zaista puno takvih proeverenih salona lepote.
02.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju brazilske depilacije, kada bih se opredelio za brazilsku depilaciju, odnosno kada bi se moja zena opredelila za tako nesto, onda bih joj uvek savetovao da to bude na nekom proverenom mestu.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju brazilske depilacije, isla sam u Kozmeticki salon stiletto 5001 i na njega sam zaista i vise nego zadovoljna.
28.10.2016
Petar Jankovic
Moja zena je bukvalno skoro sve pare ostavila u salonu lepote Mystic II. Mada, sama kaze da je i vise nego zadovoljna.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
I ja sam cula dosta pozitivnih komentara I preporuka za kozmeticki salon Mystic II. Rekli su mi da su devojke koj rade u njemu I vise nego profesionalne.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko smatrate da vam je potrebna kvalietena brazilska depilacija, onda je u svakom slucaju najbolje resnje za vas da posetite kozmeticki salon Mystik II u koji moztee da imate puno poverenje.
02.09.2016
Marko Petrovic
Zaista ne znam ni sam sta bi brazilska depilacija trebala da predstavlja ali ipak smatram da je to jedan od tretmana na koij se u potpunosti mozete osloniti kada govorimo o kvalitetu.
01.08.2016
Jana Stankovic
Ne, kvalittean brazilaska depilacija mora da kosta mnogo vise. U svakom slucaju, ukoliko odlucite da uradite kvalitetnu brazilsku depilaciju mozete posetiti kozmeticiki salon Mystik II i licno se uveriti u sam kvalitet.
29.07.2016
Dusan Markovic
Ukoliko to kosta 1000 dinara onda je to super. Mada, sve mi se cini da je moja zena to placala mnogo vise.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da su cene cak sta vise i nesto jace od tih 1000 dinara. U svakom slucaju je potrebno da se opredelite ukoliko to vec planirate da uradi za neki kvalitetan kozmeticki salon.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Dosta se zena u danasnje vreme opredeljuje za brazilsku depilaciju. Ovo je koliko je meni poznato jedan veoma skup tretman za koji je otrebno izdvojiti u proseku preko 1000 dinara.