Branik servis Krsmanić

  • 6
5.00 | 9 ocena

O nama - BRANIK SERVIS KRSMANIĆ


Branik servis Krsmanić nudi Vam sve vrste popravki branika i omogućava da Vaš branik nakon oštećenja izgleda kao nov. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i iskustvu, garantujemo Vam visok kvalitet usluge, po najpovoljnijim cenama.

Domen naših usluga odnosi se na:


Naš tim iskusnih stručnjaka će u najkraćem roku otkloniti sitna ili krupna oštećenja na Vašem braniku i učiniti da izgleda kao nov. U našem servisu nudimo Vam sve vrste popravki branika, kao što su varenje, peglanje i krpljenje branika. Bilo koja vrsta vozila da je u pitanju, popravka branika Vašeg automobila biće završena u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Nezavisno od vrste štete nudimo Vam širok spektar usluga koje će učiniti da branik Vašeg automobila nakona oštećenja izgled kao nov. Branik servis Krsmanić vrši krpljenje branika, kao i kompletno farbanje za sve vrste putničkih automobila, kamiona, motocikala.

Pored popravke branika, u našem servisu nudimo Vam i kompletno farbanje vozila, korišćenjem najkvalitetnijih boja, kao i sve vrste limarskih usluga, kao što su peglanje krila i autokaroserija, ispravljanje karoserija i izvlačenje karoserija na šablonu, nakon većih oštećenja.

Popravka i krpljenje branika po najpovoljnijim cenama
Auto branik Vašeg automobila kao nov u najkraćem mogućem roku

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-18h
Subotom od 08h-12h

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefon:
064/ 385 66 14

Branik servis Krsmanić, Patrijarha Dimitrija 24, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

21.01.2020 11:09
Neregistrovan korisnik
Najbolji branik servis u gradu.
06.06.2017 11:34
Milos Topalovic
Nezavisno od vrste stete nude vam sirok spektar usluga koje ce uciniti da branik vaseg automobila nakona ostecenja izgled kao nov.Veoma kvalitetna usluga,na visokom nivou a cene su vise nego povoljne.
17.06.2016 08:49
Sanja Kekic
Najkvalitetnija popravka sitnih i krupnih ostecenja branika od sviha materijala.Oni vam nude peglanje,varenje,gitovanje i farbanje branika.Ako je vas branik u vecoj meri ostecen ovde mozete kupiti i nov.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Branik servis
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Branik servis Krsmanić
  • Branik servis Krsmanić Beograd,
  • Branik servis Krsmanić radno vreme