Dodaj firmu

Kuglana Žabac u Starom Merkatoru

4.4 | 7 ocena
Član 7 godina
Stara cena: 1200 din. Ušteda: 500 din. Vaša cena: 700 din.
Izaberite broj kupona za preuzimanje:

Sat vremena kuglanja radnim danima (ponedeljak - petak) od 10 do 17h - popust 42%!

Razmišljati ste ovih dana kako Vam se ide na kuglanje? Planirate da okupite društvo ili porodicu i povedete ih u dobar provod? Sjajno mesto na kome se možete lepo zabaviti i uživati u igri i druženju je Kuglana Žabac u Starom Merkatoru. Pitate se zašto baš ovo mesto? Osim prijatne i pozitivne atmosfere koja će Vas ovde dočekati, čekaju Vas i neverovatni popusti.

Akcijska ponuda koju su pripremli posebno za Vas pruža Vam mogućnost da u narednom periodu zakažerte sat vremena kuglanja od 10 do 17h radnim danima po ceni sniženoj za neverovatnih 42%! Dok se dobro zabvaljamo, istovremeno jačamo mišiće ruku, nogu, leđa, kao i trbušne mišiće, a to je dovoljno dobar razlog da bez oklevanja odmah krenemo na kuglanje. Ako ožednite samo naručite neko alkoholno ili bezalkoholno piće, a profesionalno i ljubazno osoblje cafea tu je da Vas usluži. Preuzmite Vaš kupon kojim ostvarujete popust i spremite se za vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Obavezne su rezervacije termina. Kuglana radi svakim danom od 10h do 00h radnim danima, vikendom od 10 do 01h. Jedan vaučer važi za jedan sat kuglanja i maksimum 6 osoba može da kugla na jednoj stazi. Vaučeri se NE mogu koristiti u svrhe proslave rođendana ili organizovanja team buildinga. Možete preuzeti veći broj vaucera, ali ih NE možete spajati. Obuća za kuglanje NIJE uračunata u cenu. Cena po paru iznosi 50 rsd.

Sve aktivne kupone sa ove stranice možete besplatno preuzeti

  • Ulogujte se na sajtu sa pravim imenom i prezimenom
  • Skinite i odštampajte kupon. Možete ga odmah koristiti.
  • Uslugu platite na licu mesta uz odštampan kupon sa popustom.
PREUZMITE KUPONE I ISKORISTITE POPUSTEbez odlazaka u pošte/banke ili plaćanja ebanking nalogom
Ostale akcije ove firme
Dva sata bilijara radnim danima (ponedeljak – petak) do 17h
Dva sata bilijara radnim danima (ponedeljak – petak) do 17h AKCIJA ističe za 18d 17h 41m 59s
840 550
Pročitaj više
Idi na vrh strane