Dodaj firmu

Izaberite svoju igru!

Izaberite svoju igru!

Razigrani petak!

Uz kupone portala navidiku.rs, možete uživati u društvenim igrama, plesati, igrati fudbal ili stoni tenis po neverovatno povoljnim cenama!

Organizujte zabavno takmičenje sa društvom u nekom od Žabac bowling centara, izaberite bilijar ili kuglanje i odmerite snage u prijatnom ambijentu. Ako se još uvek niste oprobali na Airsoft poligonu, sada je idealna prilika za ovu zabavnu i dinamičnu igru koja nikad ne dosadi!

Ukoliko Vam nedostaje malo uzbuđenja, Airsoft i Laser tag će Vam sigurno podići adrenalin, probuditi borbeni duh i popraviti raspoloženje. Omiljeni ples će Vas zabaviti i opustiti i to nije sve!

Osim što pruža savršen trening, ples će Vam poboljšati i društveni život i pokrenuti divan osećaj zadovoljstva i poletnosti. Sada imate jedinstvenu priliku da pohađate časove plesa po nižim cenama, a u plesnoj školi Army dance mesec dana plesa će Vas koštati neverovatnih 500 dinara!

Ova plesna škola je čuvena po svojoj reputaciji, osnovana je na Vojnoj akademiji, postoji već 27 godina i nalazi se u samom centru Beograda.

Besplatno preuzmite kupone, ostvarite sjajne popuste i budite razigrani.

Preuzmite kupone i iskoristite popuste
Idi na vrh strane