O nama - BORILAČKI KLUB PANTER


Klub borilačkih veština Panter nalazi se u Šapcu i osnovan je 1998. godine od strane shihana Milana Vujasina, 5. DAN Ju Jutsu (đu ducu, džiu-džicu, džu džicu), 2. DAN Judo (džudo). Osim tradicionalne japanske Ju Jutsu veštine, klub obuhvata i vežba i druge borilačke veštine.

Klub je poznat i pod terminom “Hyokai”, što u prevodu sa japanskog znači “Panter klub”. Pored tradicionalne, japanske Ju Jutsu, kao centralne veštine, u klubu se praktikuju i druge borilačke veštine: džudo (Judo), brazilski Ju Jutsu (BJJ-”Gracie Barra Brazilian Ju jutsu”) i kik-boks (Kickboxing). Sve veštine su spojene u jedinstven sistem samoodbrane, koji se trenira kroz simulacije realnih situacija.

Od osnivanja kroz klub je prošlo mnogo generacija i više stotina boraca koji su osvojili mnogobrojne domaće i međunarodne medalje. U klubu se radi i sportsko-takmičarski Ju Jutsu, gde je klub Panter sa svojim takmičarima među prvima u našoj zemlji. Pored redovnog rada sa velikim brojem učenika, u klubu se organizuju i kursevi samoodbrane za decu, starije muškarce i žene, službena lica, kao i pripadnike obezbeđenja i telohranitelje.

Zbog velikog doprinosa ovoj veštini i dobrih rezultata, shihan Milan Vujasin je postavljen za selektora naše juniorske reprezentacije. Borilački klub Panter ima saradnju sa velikim brojem uglednih međunarodnih organizacija: Martial arts International federation (SAD), European Budo Council (Švedska), Bushido Zazen International Society (Velika Britanija).

Pored treninga u okviru naše DOJO (sala za trening), gde se mogu usavršiti različite borilačke veštine, klub Panter je mesto okupljanja studenata Japanskih borilačkih veština, kao i mesto gde se vrše testiranja, polaganja za stepene (pojase) i gde se održavaju manifestacije kluba.

TERMINI TRENINGA:

-Za decu:
Utorak 18:00-19:30h
Četvrtak 18:00-19:30h
Nedelja 18:00-19:30h

-Za odrasle:

DŽU DŽUCU:
Utorak 19:00-20:30h
Četvrtak 19:00-20:30h
Nedelja 19-20:30h

DŽUDO:
Sreda 19:30-21:00
Subota 18:00-19:30

BRAZILSKA DŽIU-DŽICA:
Ponedeljak 19:30-21:00
Petak 19:30-21:00

Borilački klub Panter, Oslobođenja 5, Šabac

Iskustva i komentari posetilaca

12.02.2017 08:55
Ilija Radovic
U klubu se radi i sportsko takmicarski Ju Jutsu,gde je klub Panter sa svojim takmicarima medju prvima u nasoj zemlji.Pored redovnog rada sa velikim brojem ucenika, u klubu se organizuju i kursevi samoodbrane za decu.
04.08.2015 10:13
Miloš Marijanović
Da li Panter borilački klub organizuje treninge za decu mlađeg uzrasta?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Borilacki sportovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Borilacki klub Panter
  • Panter borilački klub,
  • Panter borilački klub radno vreme,
  • Panter klub za borilačke sportove Šabac