Brazilski džiju džicu i MMA klub - Zarlock

4.5 | 4 ocena
Ulica: Bore Vukmirovića 14а
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Brazilski džiju džicu i MMA klub - Zarlock
Mobilni: 063/
bjjzarlock.rs

O nama

MMA I BRAZILSKI DŽIJU DŽICU AKADEMIJA ZARLOCK

"Zarlock" Jiu-Jitsu akademija savršeno je mesto za sve one koji žele da nauče veštinu Brazilskog džijudicua (BJJ), čije poznavanje je osnova i za MMA. Obezbedili smo Vam odlične uslove za vežbanje pod nadzorom Žarka Vasilijevića, nosioca crnog pojasa, dokazanog borca, višestrukog prvaka Srbije i osvajača medalja na mnogim svetskim takmičenjima.

Jiu-Jitsu je jedna od veština čiji je primarni cilj efikasna samoodbrana, ali koja pored toga pruža i mnoge druge prednosti, poput snage, kondicije, veštine, ali i stabilnog i čvrstog karaktera.

Namenjena je svima, a njena posebna vrlina, koju često ističu, jeste i u tome što dobar BJJ majstor uopšte ne mora da bude veći i jači da bi uspešno savladao svakog protivnika. Sve je u veštini i mentalnoj sposobnosti, te mišići i snaga ne igraju najvažniju ulogu u slučaju samoodbrane, čak ni na takmičarskom nivou.

Naš klub "Zarlock" akademija omogućuje svojim polaznicima efikasnu i kvalitetnu obuku nas vim nivoima, od nužne samoodbrane do visokog takmičarskog nivoa, a treninzi se održavaju na dve lokacije, u Flavium sportskim salama koje su opremljene prvoklasnim podom idealne tvrdoće za borilačke sportove, i po unapred utvrđenom rasporedu. Polaznici su raspoređeni prema uzrastu, spremnosti i potrebama, a za svakog od Vas obezbeđeni su odlični uslovi i stručan rad, kako bismo zajedno dostigli željene rezultate.

Brazilski džiju džicu u Akademiji "Zarlock" dostupan je i deci u periodu od 5 – 12 godina, a probni trening je besplatan! Kroz vežbanje BJJ-a deci se pruža mogućnost da nauče ovu veoma cenjenu veštinu saoodbrane, ali i da steknu zdrave odnose prema okoloni, istovremeno se zdravo i kompletno razvijajući.

Ako razmišljate da svom detetu omogućite da stekne ovu drevnu veštinu, važno je da znate da Jiu-Jitsu ne podrazumeva bilo kakve udarce, već se sve se svodi na to da svog protivnika nadmudrite pravom odlukom o sledećem potezu, poput šaha. Sjajna vest za sve mlade polazike i njihove roditelje je što imaju priliku da se bave borilačkim sportom bez ozbiljnijih posledica po zdravlje, kako je to često slučaj sa udaračkim sportovima.

BJJ spada u rvačke sportove koji decu uči kako da se odbrane, a da pri tom nikoga ne moraju da povrede i do sada se pokazalo da je deci veoma zanimljiv. Kroz trening deca uče da kanališu i kontrolišu svoju energiju, dobijaju samopouzdanje, oslobađaju se agresije i postaju smirena. Način na koji radimo sa njima dodatno im uliva i želju i volju, jer sve što radimo radimo kroz igru, trudeći se da budemo kreativni i inovativni.

U "Zarlock" Akademiji uvek vlada pozitivna atmosfera, gde svi članovi kluba žele da pomognu jedni drugima da brže uče i izgrade se kao borci. Iskusniji polaznici pomažu onima koji su tek počeli sa vežbanjem, pa tako odnos koji borci među sobom grade predstavlja oličenje timskog duha, iako se Brazilski džiju džicu smatra pretežno individualni sportom.

Za sve one koji žele više, a već su ovladali osnovama Brazilskog džijudžicua, BJJ akademija Žarkov nudi i obuku za MMA borce. MMA (Mixed Martial Arts) važi za jedan od najkompletnijih i najkompleksnijih borilačkih sportova. Sve je atraktivniji i popularniji širom sveta. Mnogi mladi majstori, poznavaoci borilačkih i različitih veština samoodbrane sve više žele da učestvuju na MMA takmičenjima. Najbolji način da se pravilno pripremite za dobrog MMA borca upravo je kvalitetan i stručan rad sa ljudima koji Vam mogu pružiti sva znanja neophodna za dostizanje visokog nivoa i napretka u ovom sportu.

Žarko Vasilijević, sa svojim stručnim timom, tu je da Vam sa zadovoljstvom prenese sve što zna, a budite sigurni da zna mnogo. Učenik je čuvenog majstora brazilske džijudžice Jovana Žerjala, legendarnog učitelja koji je i doneo BJJ u Srbiju, a pre toga bio pionir ove veštine u Evropi.

Posetite nas na jednoj od dve adrese na kojima se nalaze naše Flavium sale, opremljene neophodnim rekvizitima za kvalitetan trening MMA i BJJ šampiona. Treninzi se održavaju svakodnevno.

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Nesic
  22.07.2019 06:35

  Moj sin odmalena voli da gleda filmove o borilackim sportovima.Filmove sa tematikom dzudo, karate, djiu djicu. Prosto je zaludjen time. I sada, kada je malo porastao, stalno po kuci demonstrira razne poteze. Zamolio je da ga upisem na treninge. Nevoljno sam pristao, jer se plasim povreda. Trazio sam na netu, koji je sport najmanje agresivan, vise da sluzi kao samoodbrana, i pronasao sam. Nasao sam brazilski djiju djicu Zarlock, u sportskim salama Flavium. To je u stvari akademija, koja omogucava deci da razvijaju kondiciju kako u fizickom, tako i u mentalnom smislu. Da budu mentalno jaci i u svakodnevnom zivotu. I sve to, izmedju ostalog zahvaljujuci i strucnjaku, gospodinu Zarku Vasilijevicu, koji sa svojim timom, prenosi svoja znanja mladjim generacijama.

  Firme u blizini

  Ving Tsun Kung Fu Centar, Gandijeva 101a, lok. 4, Novi Beograd, Beograd
  Tekvondo klub Azija, Mladena Mitrića 8-12, Čukarica, Beograd
  Ninjutsu klub Bujinkan Tora Dojo, Jurija Gagarina 64 (SC Arena 01), Novi Beograd, Beograd
  Bujinkan OM Dojo - Mirko Ostojic 15. DAN, Bulevar Vojvode Putnika 32-34 (SC Colonial Sun), Ljeska 9 (SC Partizan), Čukarica, Beograd
  Taurunum - Tekvondo klub, Gradski park 2, Zemun, Beograd
  MMA i Brazilski jiu jitsu, Deli Radivoja 7, Voždovac, Beograd
  Car Dušan Silni - Borilački klub, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd