Bujinkan OM Dojo - Mirko Ostojic 15. DAN

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Putnika 32-34 (SC Colonial Sun), Ljeska 9 (SC Partizan)
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Bujinkan OM Dojo - Mirko Ostojic 15. DAN
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.ninja.org.rs

O nama

BUJINKAN OM DOJO - MIRKO OSTOJIĆ 15. DAN

Predsednik kluba borilačkih veština Buđinkan OM Dojo, Mirko Ostojić, takođe je i glavni instruktor i nosilac titule Majstora 15. DAN. Njegovo ratničko ime Kuroi Tora u prevodu na naš jezik znači Crni Tigar.

Vrhunski majstor borilačkih veština, svoje interesovanje za savladavanje borilačkih veština pokazao je još kao dete. Njegov ujak, inače šampion Jugoslavije u rvanju, podučava ga veštinama klasičnog grčko rimskog rvanja. Inspirisan i zaintrigiran, umetnošću samoodbrane i napada, njegovo zanimanje za borilačke veštine tokom godina sve više raste.

Svoj doprinos istovremeno daje i razvoju biomedicinske elektronike, radeći na Elektrotehničkom Fakultetu u Beogradu, kao i u Melburnu u RMIT-u. Tečno govori 3 jezika, engleski, nemački i japanski. Pored borila
kih veština, Mirko Ostojić, je takođe veliki poštovalac filosofije, duhovnosti i umnog delovanja.

Prve korake ninđucua, savladao je uz šidošija Dušana Pavlovića. Svoje veštine usavršava kasnije sa brojnim majstorima borilačkih veština, koji su svaki ponaosob na svoj način dali veliki doprinos sadašnjim sposobnostima i znanju Majstora Mirka Ostojića.

Vrlo rado je posećivao seminare i skupove širom sveta, na kojima je produbljivao svoja saznanja o plemenitosti japanskih borilačkih veština. Više puta u toku godine, odlazi u Japan, kako bi trenirao sa najvećim japanskim šihanima.

Decembra 2009. godine dobija zvanje 15.DAN, i kao takav postaj prvi čovek u našoj zemlji sa ovim zvanjem. Kao zasluženi nosioc ovog zvanja, Majstor Mirko Ostojić, svoje zanimanje pokazuje i za moderne primene ninđucua. Interesuju ga naročito tehnike taktičkog pucanja, zaštite važnih osoba, strateškog obezbeđenja i sveobuhvatna samoodbrana.

Tokom godina svog treniranja, puteve je ukrstio sa mnogim poznatim majstorima ninđucua i stekao uvid u načine njihovog treniranja. Brojna poznanstva rezultirala su time da stekne prijatelje širom sveta, podjednako zainteresovane za borilačke veštine.

Svoju školu borilačkih veština otvara 1993. godine, u Beogradu. Posle 3 godine, njegov rad ogleda se u kontinuiranim treninzima sa najmlađim članovima. Njegovi učenici, su pored mladih iz bivših jugoslovenskih republika i mladići i devojke iz Rusije, Austrije, Grčke, Australije, Norveške i Nemačke.

Teži ka tome da ostvari svoj dugogodišnji san i klub Buđinkan OM Dojo, učini mestom gde će se sklapati pre svega prijateljstva, trenirati u vedrom okruženju i težiti ka zdravom načinu života. Vođen mišlju da je duhovni razvoj presudan za skladan razvoj organizma u celosti, svoje treninge usmerava ka holističkom načinu razmišljanja i delovanja.

Majstor Mirko Ostojić smatra da pravog nindžu karakteriše istovremeno fizički, emotivni, mentalni i spiritualni balans odnosno usaglašenost.

Klub borilačkih veština Buđinkan OM Dojo radi po sistemu koji je utvrdio soke Hacumi. Trenizi su bazirani na poštovanju autentičnosti lokalnih i nacionalnih karakteristika i specifičnosti. Vrhunski treneri zaduženi su za dve grupe naših polaznika. Pripadnost grupi zavisi od uzrasta i trenutnih sposobnosti pojedinca.

Zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da gotovo ne postoji zemlja na svetu u kojoj nema Buđinkan kluba. Majstor Massaki Hacumi, svoj doprinos rasprostranjenju borilačkih veština, širom sveta dao je obilazeći kontinent po kontinent i upoznavajući ljude sa lepotama borilačkih veština.

Škole Buđinkan širom sveta povezane su sa centralom u Japanu, a svi majstori iznad 5. DANA odgovaraju Sokeu Hacumiju. Svi naši članovi vode se duhom ninjucu tradicije i neguju prijateljstvo.

Trenirajte sa nama i otkrijte tajne borilačkih veština.

Majstora Mirko Ostojić, 15.DAN i Buđinkan OM Dojo klub, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Petrovic
  28.08.2018 04:37

  Hocete da pronadjete sopstvenu ravnotezu duha i tela,a ne znate kako. Dodjite u BUJNIKAN OM DOJO klub borilackih vestina,tu ce vas nauciti kako da pronadjete sopstvenu ravnotezu a ujedno i da steknete neka nova iskustva i poznanstva!Ja sam pronasao drugara sa kojim se druzim vec 5 god!

  Lazar Ristic
  29.04.2017 08:51

  Vrhunski treneri i sasvim specificna grupa polaznika.Klub borilackih vestina Budjinkan OM Dojo radi po sistemu koji je utvrdio soke Hacumi. Trenizi su bazirani na postovanju autenticnosti lokalnih i nacionalnih karakteristika i specificnosti.

  Andrija Atanaskovic
  24.02.2017 09:13

  Skole Budjinkan sirom sveta povezane su sa centralom u Japanu,a svi majstori iznad petog dana odgovaraju Sokeu Hacumiju.Svi njihovi clanovi vode se duhom ninjucu tradicije i neguju prijateljstvo.

  Goran Sarenac
  12.07.2016 08:16

  Ovo je vrhunska skola samodbrane kroz upoznavanje nindza vestina.Majstor Mirko Ostojic smatra da pravog nindzu karakterise istovremeno fizizki,emotivni,mentalni i spiritualni balans odnosno usaglasenost.

  Kosta Savic
  11.07.2016 01:46

  Steknite samopouzdanje i kondiciju tako sto cete upoznati ovu borilacki vestinu koja e od skoro pojavila u nasoj zemlji.Sa vam vezbaju vrhunski treneri koji u radu sa vama razvijaju fizicke i psihicke osobine kod vas.

  Milos Topalovic
  25.05.2016 01:10

  Trenirajte sa njima i otkrijte tajne borilackih vestina.Ovo je mesto gde se sklapaju pre svega prijateljstva,trenirate u vedrom okruzenju i tezite ka zdravom nacinu zivota.Jedinstvo tela i duha proizilazi kroz savladavanje ove vestine.

  Firme u blizini

  Ving Tsun Kung Fu Centar, Gandijeva 101a, lok. 4, Novi Beograd, Beograd
  Tekvondo klub Azija, Mladena Mitrića 8-12, Čukarica, Beograd
  Taurunum - Tekvondo klub, Gradski park 2, Zemun, Beograd
  Brazilski džiju džicu i MMA klub - Zarlock, Bore Vukmirovića 14а, Palilula, Beograd
  MMA i Brazilski jiu jitsu, Deli Radivoja 7, Voždovac, Beograd
  Car Dušan Silni - Borilački klub, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd