Poliklinika Euromedik - Zemun

Kosovska 6
Zemun, Beograd

Poliklinika Euromedik Zemun je mesto u kome možete dobiti najkvalitetnije specijalističke preglede i dijagnostiku.
Pročitaj više

Pre 10 h poslednji put pozvana firma

Intermed plus poliklinika

Bežanijska 43
Zemun, Beograd

Poliklinika Intermed Plus nalazi se u Zemunu i više od dve decenije uspešno brine o Vašem zdravlju. U našoj moderno opremljenoj poliklinici dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji obavlja preglede iz oblasti interne i fizikalne medicine, ...
Pročitaj više

Beocentar Sanitetski prevoz

Ugrinovačka 51
Zemun, Beograd

Beocentar Sanitetski prevoz vrši prevoz bolesnika, invalida i teško pokretnih osoba u Beogradu, Srbiji i Evropi. Naš vozni par se sastoji od savremenih i dobro opremljenih vozila, a ono po čemu se razlikujemo od drugih su najpovoljnije cene...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bolnice/PoliKlinike
Pitaj firme

Ocna bolnica Profesional dr Suvajac

Razvoj oftalmološkog sistema „Profesional“ je počeo 1994. godine kad je dr Gordana Suvajac, sadašnji medicinski direktor očne bolnice Profesional otvorila prvu privatnu očnu ordinaciju pod nazivom Optik Profesional na Novom Beogradu.

Poliklinika Park Medica

Privatna poliklinika u Zemunu - specijalistički pregledi Zemun. Sve vrste laboratorijskih analiza i dijagnostičkih pregleda iz oblasti interne medicine, ginekologije i akušerstva i fizikalne medicine i rehabilitacije.

Bolnica Holimed Plus

Bolnica Holimed Plus nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića 14. Kompletno opremljena privatna klinika pruža vam mogućnost za obavljanje specijalističkih pregleda, ultrazvučna dijagnostika.

Privatna klinika De

Privatna klinika De nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Kočica 31. Mi smo specijalistička poliklinika za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, radimo i dermohirurgiju.

Poliklinika Omt

Poliklinika Omt nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Oračka 13. Naša privatna klinika pruža vam usluge fizikalne terapije, masaže, kiropraktike ali i klasične specijalističke preglede.

Bolnica Dobrić

Bolnica Dobrić nalazi se na teritoriji opštine Zemun, ulica Prilaz 16. Naša privatna klinika ima savremenu opremu za ultrazvučnu dijagnostiku, iskusne doktore specijaliste.

Bolnica Egzakta Medika

Bolnica Egzakta Medika nalazi se u ulici Bezanijska 5, opština Zemun. Ukoliko želite da korigujete vid, da nabavite sočiva, naočare možete da se obratite našim doktorima oftamolozima koji rade u našoj poliklinici.

Bolnica Dijagnosticki centar Zemun

Bolnica Dijagnosticki centar Zemun nalazi se se na teritoriji opštine Zemun u ulici Vrtlarska 55. Moderno opremljen dijagnostički centar u Zemunu pružava vam mogućnost vrhunske usluge naše poliklinke na čelu sa iskusnim doktorima.

Bolnica KBC Zemun

Bolnica KBC Zemun nalazi se u ulici Vukova 9. Naša bolnice i poliklinke u okviru nje su veoma dobro opremljene, zapošljavamo visokostručni kadar i doktore specijaliste, ispunjavamo sve uslove za smeštaj i lečenje pacijenata.

Holimed Plus poliklinika

Specijalistička medicinska praksa