Kontakt podaci za vašu firmu

Boje, fasade i tapete Terracotta

  • 2
5.0 | 3 ocena
Bilo da su Vam potrebne boje, lakovi, fasade ili tapete, posetite farbaru Terracotta koja je jedna od vodećih u Šapcu. Naš bogat asortiman čine proizvodi poznatih brendova dostupni uz brojne popuste. Pružamo i usluge izvođenja radova od st...
Pročitaj više
Mačvanska 27
Šabac

Astra color S boje i lakovi

  • 1
5.0 | 1 ocena
Porodična firma Astra Color S nudi širok asortiman materijala za uređenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Bilo da su Vam potrebne boje, lakovi, fasade, disprezije i poludisperzije, svratite do nas i nabavite sve na jednom mestu, po...
Pročitaj više
Pop Lukina 62
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Nedavno smo od paleta napravili letnju garnituru za dvoriste i trebale su nam kvalitetne boje za drvo kako bi sacuvali garnituru sto duze i kako bi nam dugo trajala. Otisli smo u Bimax i nasli sve sto nam je potrebno.
Marta Dencevic
Na nasem trzistu definitivno postoje razlicite boje za drvo ali je veoma vazno da znate da su one razlicitog kvaliteta. Zbog toga je najbolje kada biste po ovom pitanju konsultovali nekog zaista proverenog stolara koji bi sve to mogao d auradi na jedan kvalitetan nacin.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, kod boja za drvo je samo bitan kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne kao sto semozda na prvi pogled cini.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ove boje za drvo su sigurno nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Petar Jankovic
Po meni je koliko samo mogu da vidim, svaka roba ove vrste veoma problematicna tema. Ja najvise volim kada je drvo u svojoj prirodnoj boji. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Nikolina Pantelic
U svakom slucaju ove boje puo kostaju. Sve drugo je po meni mnogo losije resenje.
Ivan Stojanovic
Sto se ovih boja tice, licno smatram da kvalitet zaista treba da bude na prvom mestu. Sve drugo slobodno mozete da shvatite da je manje vazno.
Jana Stankovic
Sto se tice boje za drvo, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Marko Petrovic
Koliko je samo meni poznato, sto se ovih boja tice, samo treba da se odlcuite za kvaltiet. Sve drugo je manje vazno.
Biljana Brankovic
Moje je licno misljenje da po ovom pitanju treba da kupujete samo onu koja je nesto skuplja.
Dusan Markovic
Licno kao element za igradnju ili ukras, najvise volim drvo. To mi je jedan potpuno nov i prirodan element ali zahteva zbog toga da se stalno premazuje kako bi se kvalitetno odrzavalo.