Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Blackberry polovni telefoni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Blackberry polovni telefoni

Blackberry bije glas da ga vole poslovni ljudi, a i svi oni koji se tako osećaju. Kada uzmete Blackberry u ruke, imate utisak da držite vrhunski i skup uređaj. Zapravo on to i jeste. Neke od pogodnosti koje se javljaju kod određenih modela jesu što je zadnji deo prekriven rupičastom gumom, koja sprečava klizanje i ispadanje iz ruke. 

 

 

Kod novijih modela videćete kameru i Led blic sjajno uklopljene u gornji levi ugao, dok prednji deo telefona nema nijedan taster (na šta su korisnici Blackberry-a nisu navikli), već se na njemu samo šepuri displej!

Polovni Blackberry telefoni

Noviji modeli ove marke telefona žele da naglase jednostavnost upotrebe, pa je tako dizajnirano kućište da vam tasteri za njegovo korišćenje i nisu potrebni. 

Kada govorimo o softveru, novi modeli poseduju operativni sistem koji je sasvim redizajniran, i u odnosu na ranija rešenja, potpuno je promenjen.

Naravno, do ovako kvalitetnog telefona, nije uvek lako doći, a mnogi od nas bi ga poželeli. Pogotovo kada znamo da ga rado koriste advokati, biznismeni, političari... Na sreću, tu su prodavnice polovnih mobilnih telefona, koje su dobro kompromisno rešenje, jer za manje para dobijate željenu stvar, u ovom slučaju, dobar Blackberry.

Naime, pri otkupu telefona, stručna lica prodavnice, najpre provere u kakvom je stanju Blackberry, odnosno njegova ispravnost. Neko opšte prihvaćeno pravilo jeste da se ne uzimaju uređaji koji su stariji od dve godine, što će reći da su još uvek pod garantnim rokom, mada ima izuzetaka.

Blackberry prodaja

U funkcionalnom smislu, Blackberry će raditi savršeno – pošto je prošao provere i utvrđena je njegova besprekornost u radu. 

 

 

Ukoliko postoji neko malo oštećenje u fizičkom smislu, kao što je ogrebotina i slično, to se lako da prikriti raznim maskama, na primer. Takav nedostatak sniziće cenu Blackberry-u, a da mu u suštini, ništa ne fali, jednostavnim jezikom rečeno.

Samo vama omogućuje da lakše dođete do njega. Najvažnije je da uređaj radi dobro, u smislu izdržljivosti baterije, te bez zastoja kada je u pitanju korišćenje multimedijalnih sadržaja, obavljanja dugih telefonskih poziva, surfovanja internetom, te igranja zahtevnih igrica.

Blackberry zamena

Uvek možete da se odlučite za varijantu da za vaš stari telefon, uz određenu doplatu, dobijete skoro nov, ili „jedan dan star“ Blackberry. Sa druge strane, ako imate nov telefon, menjate po principu „novo za novo“, i u zavisnosti od razlike u cenama, vršite doplatu ili se ta razlika isplaćuje vama. Tako se posao završava na zadovoljstvo svih strana u ovoj kombinaciji.

Blackberry nudi razne modele kao što su Porsche Design P9983, ili Leap, Blackberry Porsche Design P’9982, Z30 ili Passport, i svi su jednako atraktivni i kvalitetni, a to je upravo ono što želite.

Blackberry polovni telefoni – cena:

Potrebno je izdvojiti od 30 evra za Blackberry Storm 9500, koji je star godinu dana, preko 90 evra za Blackberry Q5, star dve nedelje, zatim, 340 evra za Blackberry

Passport, koji je star deset dana sa ful pakovanjem, sve do 640 evra za Blackberry

Priv, koji je star jedan dan, odnosno, nekorišćen, za koji biste u redovnoj prodaji izdvojili oko 686 evra. Ovo je samo jedan mali deo ponude pa je najbolje da posetite web prezentacije prodavnica mobilnih telefona ili da ih posetite lično.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.08.2017
Stojance Ristovski
Blackberry polovni telefoni su odlicni telefoni kako god da okrenete pre svega zahvaljujuci tome sto se platforme individualno prilagodjavaju vecini ljudi. Kako god da okrenete, cene bi trebale da budu posebno kvalitetne.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
Ukoliko o ovim telefonima pricamo, pre ili kasnije se sigurno necete iznervirati.
28.04.2017
Milen Jovanovic
Samo treba da znate da su ovo i vise nego odlicni telefoni kako god da okrenete.
18.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih telefona moze da postoji nesto bolje u smislu jednostavnosti i kvaliteta izrade.
04.04.2017
Filip Milutinovic
Veoma je vazno da znate da svi ovi modeli mobilnih telefona imaju neke svoje specificnosti.
31.03.2017
Simona Vucinic
ovi telefoni ima svoj poseban operativni sistem a meni se to ni malo ne svidja.
17.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni sto se tice ovih polovnih telefona kvalitet treba da bude nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
27.02.2017
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ovu su i vise nego povoljni telefoni. Sve drugo je mnogo gore resenje.
08.02.2017
Todor Markovic
Licno mislim da je ovo vrsta telefona koja predstavlja za mnoge jedno pravo resenje. Sve drugo je daleko manje vazno.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Licno, nikada ne bih uzeo ni jedan ovakav ili slican mobilni telefon. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
12.01.2017
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, ovo su odlicni telefoni. Ako to sve bude kako treba, mozete ih u danasnje vreme kupiti za relativno male pare.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ove vrste telefona samo treba da se odlucite za kvalitet. Ukoliko bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Licno, kada bi imao novca, odmah bih kupio Blackberry polovni telefon i pri tome se ne bih ni jednog trenutka po tom pitanju dvoumio.
18.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko trazite kvalitetne Blackberry polovne telefone, definitivno je najbolje da posetite radnju koja se zove Sky Mobile i u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Moju paznju definitinvo ne zasluzuju iz jednog prostog razloga sto imaju iz licnog iskustva govorim popirlicno komplikovan operativni sistem.
08.09.2016
Marko Petrovic
Ovu se definitivno telefoni koji zasluzuju svu vasu paznju. Pri tome, veoma moderno i savremeno izgledaju tako da se sigurno necete pokajati ukoliko ih kupite.
03.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da u eri iPhone telefona Blackberry telefoni predstavljaju zaista jedne od najboljih resenja. Ukoliko odlucite da kupite ili prodate ovaj tip mobilnog telefona, najbolje je da dobro unapred razmislite o svemu.
04.07.2016
Petar Jankovic
Pre kupovine Blackberry mobilnog telefona, nonog ili polovnog, dobro se raspitajte o njegovim karakteristikama. Pre svega, morate znati da ovo nisu telefoni koji su poznati kao open source, onda ne dozvoljavaju instalaciju svih programa.