Dodaj firmu

Holescin biljne kapi

5.0 | 1 ocena
Član od 2022.

HOLESCIN POMAŽE KOD NADIMANJA I GASOVA

Holesscin pokazuje dejstvo karminativa!

Karminativi su lekovi protiv nadimanja i gasova.

Holescin trenutno ublažava simptome nadimanja i gasova i osecaj punoće tako što eliminiše gasove iz stomaka i oslobađa od nadutosti. Pomaže kod slabog varenja.

Lekovite biljke u sastavu Holescina tradicionalno se koriste za lečenje nadimanja i gasova, to jest imaju dejstvo karminativa.

List artičoke, koren vodopije, plod badelja (sikavica), koren i herba maslačka (nadzemni i podzemni deo), cvast smilja u tradicionalnoj biljnoj medicini koriste se za lečenje gasova, nadutosti, osećaja punoće, problema sa varenjem.

Svi navedeni delovi lekovitih biljaka (biljne droge) nalaze se u Holescin biljnim kapima.

Holescin se pokazao delotvoran kod nadimanja i gasova.

Najveći učinak kod nadimanja i gasova ima koren vodopije, list artichoke i cvast smilja!

HOLESCIN UBLAŽAVA BOLOVE U ŽELUCU I PROBLEME SA VARENJEM

Holescin ublažava bolove u želucu (dispepsija) pa pokazuje osobine dispeptika, čemu doprinose u mnogome gvajanolidi iz korena vodopije.

U tradicionalnoj medicini lekovite biljke u sastavu Holescina koriste se kod grčeva i bolova u želucu i stomaku. Holescin ispoljava dejstvo spazmolitika odnosno dovodi do opuštanja i relaksiranja mišića želuca, kao i mišića celog digestivnog trakta. Momentalno zaustavlja osećaj mučnine i nadražaja na povraćanje. Biljni gorki sastojci Holescina podstiču lučenje želudačnih I pankreasnih sokova i time olakšava varenje hrane.

Važno je naglasiti da Holescin deluju i antiinflamatorno – protivupalno jer je bogat fitomaterijama antiinflamatornog dejstva kakav je taraxasterol, čime pomaže kod zaceljivanja rana i ranica sluzokože unutrašnjih organa (usne duplje, želudca, digestivnog trakta), kao i varikoziteta vena (proširenja vena).

Kategorija: Dijetetski suplementi Beograd
Podkategorija: Biljne kapi Beograd
Objavljeno: 22.05.2022.
# ID Oglasa: 082022
Firma: Holescin biljne kapi
Website: holescin.com
Idi na vrh strane