Bilijar Santa Fe

 • 1
 • %
5.00 | 1 ocena

O nama - BILIJAR SANTA FE


Uživajte u partiji bilijara sa prijateljima po najpovoljnijim cenama u gradu, posetite Bilijar Santa Fe na Vračaru. Pored bilijar stolova, u našem sportskom kutku na raspolaganju su i stoni fudbal, pikado aparat, kao i najnovije SonyPlaystation 4 konzole. Kada poželite predah od igre, možete se opustiti u prelepom kafiću, uz izvrsnu ponudu hrane i pića.

Naše carstvo zabave prostire se na dva nivoa i obuhvata ogromnih 250 kvadrata. Bilijar klub Santa Fe opremljen je u skladu sa svetskim standardima, a maksimalna pažnja je posvećena tehničkim elementima (rasveta, ventilacija...), što naš klub svrstava među najbolje u gradu. Takođe, svim igračima na raspolaganju je kompletna oprema: štapovi, kugle, kiks i trougao za ravnanje kugli.

Pored bilijara, u prijatnom ambijentu našeg kluba možete se oprobati i u drugim veštinama, kao što su: stoni fudbal, pikado ili SonyPlaystation 4. Potrebno je samo da okupite prijatelje i takmičenje može da počne. Ukoliko više volite da sport pratite iz fotelje, nudimo veliki izbor sportskih kanala, kao i WI-FI internet.

U prizemlju našeg objekta, smešten je kafe prijatnog ambijenta i veselih boja, sa udobnim separeima u kojima se možete opustiti i uživati u Vašem omiljenom piću. Iz naše ponude posebno izdvajamo vrhunsku kafu, prirodno ceđene sokove, smoothie napitke, kao i veliki izbor toplih i hladnih čajeva. Za sve ljubitelje slatkoga, tu su raznovrsne voćne i čokoladne poslastice: plazma shake, frapee, topla čokolada (crna i bela), kao i najbolji milk shake u gradu.

Ako nakon nekoliko partija bilijara ili pikada sa prijateljima ogladnite, možete se okrepiti uz raznovrsne pice prepoznatljivog ukusa, zatim tople sendviče, slane i slatke palačinke. Za najslađi završetak obroka preporučujemo voćne kupove, sladoled i voćne salate.

Prelepi enterijer našeg kafića je savršen i za organizaciju različitih vrsta proslava: rođendani, krštenja, žurke, momačke i devojačke večeri... Kapacitet prostora je 200 ljudi, a naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti. Takođe, gostima je na raspolaganju velika letnja bašta.

Dobrodošli u Santa Fe carstvo zabave, gde igra nikada ne prestaje!

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 08-24h
petak i subota od 08-01h
nedelja od 08-24h

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/cafebilijarsantafe

Bilijar Santa Fe, Vojislava Ilića 44 (kod ATŠ-a), Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.08.2018 04:20
Djordje Markovic

Odigrajte partiju bilijara sa svojim prijateljima po najpovoljnijim cenama u gradu!SANTA FE bilijar je za svu pohvalu i preporuku!!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Bilijar klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bilijar Santa Fe
 • bilijar Santa Fe,
 • bilijar Santa Fe Vračar,
 • bilijar Santa Fe Beograd,
 • bilijar Santa Fe radno vreme,
 • Santa Fe bilijar,
 • Santa Fe bilijar Vračar,
 • Santa Fe bilijar Beograd,
 • bilijar Vračar,
 • bilijar Beograd