Kontakt podaci za vašu firmu

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita

  • 4
5.0 | 2 ocena
Beozaštita je specijalizovano preduzeće čije su težišne delatnosti fizičko-tehničko obezbeđenje, zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu i higijensko-tehnički poslovi....
Pročitaj više
Dalmatinska 101
Palilula,Beograd

Europreving

  • 6
5.0 | 7 ocena
Predvođena stručnim kadrom, firma Europreving d.o.o., osnovana je 2009 godine. Pružamo Vam adekvatnu pomoć iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, uvođenja HACCP sistema...
Pročitaj više
Drinčićeva 18, Beograd
Stari grad,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

12.04.2018 11:04
Tihomir Senic
Dugo vec tragam za odgovornom i ozbiljnom firmom koja se bavi zastitom na radu,zastitom od pozara,zastitom zivotne sredine,ciscenje i odrzavanje objekata.U danasnje vreme se covek tesko odlucuje da izabre odgovarajucu uslugu jer nam je izbor sarenolik. Preko prporuke sam saznao za Evropreving i moram da priznam da sam se odusevio. Pored svih usluga uvodi se jos i HCPPsistem. Hvala!
11.04.2018 03:41
Jelena Jovanovic
Dugo vremena se picalo da ce svaka firma morati da ima akto o bezbednosti i zastiti na radu, kao i neka lica koja ce biti obucena za rukovanje pp aparatima i ostalim stvarima, medjutim vidim u poslednje vreme da se o tome vise uopste i ne prica, pa me zanima da li je to i dalje aktivno ili se vise ne trazi? Takodje me zanima i koji su uslovi ako bi to radili preko Vase firme. Mi se nalazimo u Beogradu i firma ima manje od 10 zaposlenih.
11.04.2018 03:38
Marko Miletic
Video sam da radite izradu akta o proceni rizika kao i obuku za prvu pomoc, pa me zanima zbog ovih novih zakona , koji mozda i nisu toliko novi koliko ja nisam stigao da se na vreme informisem, pa me zanima da li preko Vse firme mogu da dobijem upravo takve usluge za obuku mojih zaposlenih i izradu kompletne dokumentacije za pravno lice. Napomenuci da se firma bavi pravnim uslugama i konsaltingom, pa iz tog razloga nikada nismo videli realnu potrebu da nam sve to treba ali smo naculi da ce poostriti mere kontrole pa onda mozda ipak bolje da to odradimo nego da nam pisu neke kazne.
15.07.2017 08:51
Zoran Josipovic
Bave se pre svega ispitivanjem samih uslova radne sredine,odnosno mikroklime, osvetljenosti,fizickih stetnosti i hemijskih zagadjenja.Vrse teoretsko i pratkicno osposobljavanje radnika za siguran i zdrav nacin rada.
15.07.2017 08:48
Sandra Marinkovic
Kada su u pitanju usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu nude vam izradu dokumentacije i to akti o proceni rizika,akti o licu koje je zaduzeno za posao bezbednosti i zdravlja na radu u datom preduzecu.
15.07.2017 08:46
Zarko Manic
Nude vam izradu akata o proceni rizika na radnom mestu,normativna akta o bezbednosti i zdravlju na radu,izradu svih evidencija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kontrolu i savetovanje u vezi planiranja.
06.04.2017 10:45
Andrija Atanaskovic
Pregled i ispitivanja svih elektro i gromobranskih instalacija,merenje otpora izolacije provodnika i kablova,merenje otpora razvodnih postrojenja,pregled instalacije u Ex izvedbi.
06.04.2017 10:44
Milos Topalovic
Iradjivanje uputa za siguran i zdrav rad,nabavka strucnih nalaza nadleznih ustanova o uslovima rada okoline,nabavka strucnih nalaza nadleznih ustanova o ispravnosti sredstava koja se koriste za rad.
06.04.2017 10:41
Milos Topalovic
Ovo specijalizovano predizece za zastitu nusi vam izradu akata o proceni rizika na radnom mestu,normativna akta o bezbednosti i zdravlju na radu,izradu svih evidencija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu,kontrolu i savetovanje u vezi planiranja, koriscenja i odrzavanja sredstava za rad.
03.01.2017 05:35
Andrija Atanaskovic
Bezbednost i zdravlje na radu.Njihova misija je da stvorimo idealne uslove za rad u vasem preduzecu.Okruzenje koje poseduje sve neophodne komponente za nesmetan i bezbedan rad ljudi,znatno je prijatnije za sve zaposlene i u istom je prisutna visa stopa produktivnosti.
03.01.2017 05:31
Milos Topalovic
Upravljanje identifikovanim opasnostima koje mogu da ugroze kvalitet i bezbednost proizvoda u svim procesima poslovanja.Visoki standardi u odnosu prema kupcima, zaposlenima,spoljnim saradnicima,poslovnim partnerima i dobavljacima.
03.01.2017 05:26
Sanja Kekic
Akt o licu koje je zaduzeno za posao bezbednosti i zdravlja na radu u datom preduzecu.Zastita zdravlja na radu namenjena je organizacijama koje su svesne znacaja bezbednosti zdravlja svojih zaposlenih i stalno nastoje da unaprede i odrzavaju nivo fizicke,mentalne i drustvene bezbednosti radnika svih zanimanja,kao i njihovog povredjivanja.
26.06.2016 07:38
Ilija Radovic
Najpovoljnija izrada planova za upravljanje otpadnim materijama.Upravljanje otpadom je sprovodjenje propisanih mera postupanja sa otpadom u okviru sakupljanja,transporta, skladistenja,ponovnog iskoriscenja i odlaganja otpada,ukljucujuci i nadzor nad tim aktivnostima i brigu o odlagalistima posle zatvaranja.
26.06.2016 07:27
Jovica Vitakic
Sve pohvale za evropske standarde koje postuju u radu.Ova firma ima ovlascenje da u skladu sa zakonom i vazecim standardima pruzi klijentima adekvatnu pomoc iz oblasti zastite na radu,zastite od pozara,zastite zivotne sredine, uvodjenja HACCP sistema,ciscenje i odrzavanja objekata.
26.06.2016 07:23
Ana Milosavljevic
Specijalnost im je izrada akata kako bi se smanjile i sprecile povrede radnika.Preduzece Bezastita je specijalizovano za oblasti bezbednost i zdravlje za radu, zastita od pozara,fizicko i tehnicko obezbedjenje,higijensko tehnicki poslovi,zastita zivotne sredine.
31.07.2015 09:07
Ana Maric
Interesuje me obuka za zaštitu na radu i izrada akata o proceni rizika, koja je cena?
21.03.2015 09:34
Ljubica Topalović
Ukoliko vam je neophodna Studija o proceni uticaja na zivotnu sredinu ili Projekat zaštite od pozara, najbrže i najpovoljnije ce vam odraditi Europreving. Veoma su efikasni i precizni. Sve pohvale!
21.03.2015 02:56
Aleksandra Radosevic
Sve pohvale za firmu Europreving koja svim klijentima pruža adekvatnu pomoć iz oblasti zaštita na radu i bezbednost na radu. Vrhunski stručnjaci i dugogodišnje iskustvo.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Bezbednost i zdravlje na radu