Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita

Dimitrija Tucovića 115
Zvezdara, Beograd

Beozaštita je specijalizovano preduzeće čije su težišne delatnosti fizičko-tehničko obezbeđenje, zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu i higijensko-tehnički poslovi....
Pročitaj više

Kasum - Bezbednost i zdravlje na radu

Milana Jovanovića 10. Žarkovo
Čukarica, Beograd

„KASUM“ D.O.O nalazi se u Beogradu. Firma je specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti Zaštite na radu kao i oblasti bezbednosti i zdravlja na radu....
Pročitaj više

Preving Live agencija za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara

Vitanovačka 10
Voždovac, Beograd

Preving Live agencija za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara nalazi se na Voždovcu, ali posluje na teritoriji cele zemlje. Najveći deo aktivnosti odnosi se na rad sa pravnim licima i utvrđivanje potencijalnih rizika na radu za s...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bezbednost i zdravlje na radu
Pitaj firme

Agencija GDS

Ispred nas stoji stručan tim koji Vam nudi obavljanje poslova Bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara kao i procenu rizika....

Europreving

Predvođena stručnim kadrom, firma Europreving d.o.o., osnovana je 2009 godine. Pružamo Vam adekvatnu pomoć iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, uvođenja HACCP sistema...

Bezbednost i zdravlje na radu Mega Zastita

Domen naših usluga ogleda se u osiguranju maksimalne bezbednosti i zdravlja na radu zaposlenih u različitim preduzećima. Takođe u okviru svog rada sprovodimo mere zaštite od požara, poslove dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije prostora...

Bezbednost i zdravlje na radu Mega zastita

Naša misija je da stvorimo znatno prijatnije i produktivnije uslove za rad u Vašem preduzeću, da obezbedimo sve neophodne komponente za nesmetan i bezbedan rad ljudi…...

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
15.01.2021 00:21

Sve pohvale. Profesionalnost na prvom mestu. Hvala vam.

Preving Live agencija za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara
Neregistrovan korisnik
11.11.2020 19:32

Profesionalan tim, brza izrada, korektne cene. Svaka preporuka

Preving Live agencija za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara
Tihomir Senic
12.04.2018 11:04

Dugo vec tragam za odgovornom i ozbiljnom firmom koja se bavi zastitom na radu,zastitom od pozara,zastitom zivotne sredine,ciscenje i odrzavanje objekata.U danasnje vreme se covek tesko odlucuje da izabre odgovarajucu uslugu jer nam je izbor sarenolik. Preko prporuke sam saznao za Evropreving i moram da priznam da sam se odusevio. Pored svih usluga uvodi se jos i HCPPsistem. Hvala!

Europreving
Jelena Jovanovic
11.04.2018 03:41

Dugo vremena se picalo da ce svaka firma morati da ima akto o bezbednosti i zastiti na radu, kao i neka lica koja ce biti obucena za rukovanje pp aparatima i ostalim stvarima, medjutim vidim u poslednje vreme da se o tome vise uopste i ne prica, pa me zanima da li je to i dalje aktivno ili se vise ne trazi? Takodje me zanima i koji su uslovi ako bi to radili preko Vase firme. Mi se nalazimo u Beogradu i firma ima manje od 10 zaposlenih.

Bezbednost i zdravlje na radu Mega Zastita
Marko Miletic
11.04.2018 03:38

Video sam da radite izradu akta o proceni rizika kao i obuku za prvu pomoc, pa me zanima zbog ovih novih zakona , koji mozda i nisu toliko novi koliko ja nisam stigao da se na vreme informisem, pa me zanima da li preko Vse firme mogu da dobijem upravo takve usluge za obuku mojih zaposlenih i izradu kompletne dokumentacije za pravno lice. Napomenuci da se firma bavi pravnim uslugama i konsaltingom, pa iz tog razloga nikada nismo videli realnu potrebu da nam sve to treba ali smo naculi da ce poostriti mere kontrole pa onda mozda ipak bolje da to odradimo nego da nam pisu neke kazne.

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita
Zoran Josipovic
15.07.2017 08:51

Bave se pre svega ispitivanjem samih uslova radne sredine,odnosno mikroklime, osvetljenosti,fizickih stetnosti i hemijskih zagadjenja.Vrse teoretsko i pratkicno osposobljavanje radnika za siguran i zdrav nacin rada.

Europreving
Sandra Marinkovic
15.07.2017 08:48

Kada su u pitanju usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu nude vam izradu dokumentacije i to akti o proceni rizika,akti o licu koje je zaduzeno za posao bezbednosti i zdravlja na radu u datom preduzecu.

Bezbednost i zdravlje na radu Mega Zastita
Zarko Manic
15.07.2017 08:46

Nude vam izradu akata o proceni rizika na radnom mestu,normativna akta o bezbednosti i zdravlju na radu,izradu svih evidencija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu,
kontrolu i savetovanje u vezi planiranja.

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita
Andrija Atanaskovic
06.04.2017 10:45

Pregled i ispitivanja svih elektro i gromobranskih instalacija,merenje otpora izolacije provodnika i kablova,merenje otpora razvodnih postrojenja,pregled instalacije u Ex izvedbi.

Europreving
Milos Topalovic
06.04.2017 10:44

Iradjivanje uputa za siguran i zdrav rad,nabavka strucnih nalaza nadleznih ustanova o uslovima rada okoline,nabavka strucnih nalaza nadleznih ustanova o ispravnosti sredstava koja se koriste za rad.

Bezbednost i zdravlje na radu Mega Zastita
Milos Topalovic
06.04.2017 10:41

Ovo specijalizovano predizece za zastitu nusi vam izradu akata o proceni rizika na radnom mestu,normativna akta o bezbednosti i zdravlju na radu,izradu svih evidencija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu,kontrolu i savetovanje u vezi planiranja, koriscenja i odrzavanja sredstava za rad.

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita
Andrija Atanaskovic
03.01.2017 05:35

Bezbednost i zdravlje na radu.Njihova misija je da stvorimo idealne uslove za rad u vasem preduzecu.Okruzenje koje poseduje sve neophodne komponente za nesmetan i bezbedan rad ljudi,znatno je prijatnije za sve zaposlene i u istom je prisutna visa stopa produktivnosti.

Bezbednost i zdravlje na radu Mega Zastita
Milos Topalovic
03.01.2017 05:31

Upravljanje identifikovanim opasnostima koje mogu da ugroze kvalitet i bezbednost proizvoda u svim procesima poslovanja.Visoki standardi u odnosu prema kupcima, zaposlenima,spoljnim saradnicima,poslovnim partnerima i dobavljacima.

Europreving
Sanja Kekic
03.01.2017 05:26

Akt o licu koje je zaduzeno za posao bezbednosti i zdravlja na radu u datom preduzecu.Zastita zdravlja na radu namenjena je organizacijama koje su svesne znacaja bezbednosti zdravlja svojih zaposlenih i stalno nastoje da unaprede i odrzavaju nivo fizicke,mentalne i drustvene bezbednosti radnika svih zanimanja,kao i njihovog povredjivanja.

Bezbednost i zdravlje na radu Mega zastita
Ilija Radovic
26.06.2016 07:38

Najpovoljnija izrada planova za upravljanje otpadnim materijama.Upravljanje otpadom je sprovodjenje propisanih mera postupanja sa otpadom u okviru sakupljanja,transporta, skladistenja,ponovnog iskoriscenja i odlaganja otpada,ukljucujuci i nadzor nad tim aktivnostima i brigu o odlagalistima posle zatvaranja.

Zastita zivotne sredine MKS Inteko d.o.o
Jovica Vitakic
26.06.2016 07:27

Sve pohvale za evropske standarde koje postuju u radu.Ova firma ima ovlascenje da u skladu sa zakonom i vazecim standardima pruzi klijentima adekvatnu pomoc iz oblasti zastite na radu,zastite od pozara,zastite zivotne sredine,
uvodjenja HACCP sistema,ciscenje i odrzavanja objekata.

Europreving
Ana Milosavljevic
26.06.2016 07:23

Specijalnost im je izrada akata kako bi se smanjile i sprecile povrede radnika.Preduzece Bezastita je specijalizovano za oblasti bezbednost i zdravlje za radu, zastita od pozara,fizicko i tehnicko obezbedjenje,higijensko tehnicki poslovi,zastita zivotne sredine.

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita
Ana Maric
31.07.2015 09:07

Interesuje me obuka za zaštitu na radu i izrada akata o proceni rizika, koja je cena?

Bezbednost i zdravlje na radu Beozastita
Ljubica Topalović
21.03.2015 09:34

Ukoliko vam je neophodna Studija o proceni uticaja na zivotnu sredinu ili Projekat zaštite od pozara, najbrže i najpovoljnije ce vam odraditi Europreving. Veoma su efikasni i precizni. Sve pohvale!

Europreving
Aleksandra Radosevic
21.03.2015 02:56

Sve pohvale za firmu Europreving koja svim klijentima pruža adekvatnu pomoć iz oblasti zaštita na radu i bezbednost na radu. Vrhunski stručnjaci i dugogodišnje iskustvo.

Europreving