Šapa System

 • 3
 • %
4.33 | 6 ocena

O nama - ŠAPA SYSTEM


Zaštitite svoje vozilo od obijanja ili krađe, svoj stan, kuću, poslovni prostor uz našu pomoć. Mi smo Alarmni sistemi Šapa System i imamo bogato iskustvo, ne samo u prodaji, već i u ugradnjih svih vrsta mehaničkih i elektronskih bezbednosnih sistema.

Potražite nas na dve lokacije u Beogradu pod imenom Imobil Car Security i odaberite odgovarajući sistem zaštite za svoje dragocenosti.

Mi Vam predlažemo nešto iz naše bogate ponude:

 • -mehanička zaštita automobila (Šapa sistem klin, mul-t-lock brava - klin i igla, TopLock sigurnosna brava točka)
 • -elektronska zaštita automobila (OBD zaštita, alarmni uređaji, parking senzori, parking kamere, satelitsko praćenje, skriveni prekidač)
 • -zaštita objekata (alarmi, video nadzor, IP video nadzor)

Najklasičniji način zaštite automobila svakako je postavljanje Šapa System klin mehanizma, koji se montira na volan. Tako će biti onemogućeno bilo kakvo pomeranje vozila. Ovim sistemom se jednostavno rukuje, a vozač je potpuno bezbedan u svakoj prilici. Brava koja osigarava ovu šapu je blindirana i otporna na svaku vrstu sile i kontroliše se isključivo uz pomoć originalnog ključa koji je kod Vas.

Kombinacija Šape i nekog od alarmnih uređaja koje možete pronaći kod nas, zaštitiće Vaš automobil od svakog pokušaja krađe ili obijanja, a Vama obezbediti miran san.

Predlažemo Vam i jednu od inovacija na tržištu zaštite automobila, a to je TopLock brava koju zovu čuvarom točkova. Ona se postavlja na sva četiri točka i može da se skine samo uz pomoć specijalnog ključa. Ovo je idealan način zaštite kada Vaš automobil duže vremena ne pomerate sa određenog mesta, recimo, kada ste na odmoru, putovanju ili slično.

Naši brojni korisnici najčešće se odlučuju za elektronsku zaštitu, a kako mi imamo u ponudi više vrsta alarma, predlažemo da nas posetite i da se posavetujete, kako bismo u skladu sa Vašim potrebama odabrali odgovarajuće rešenje.

Elektronski sistemi - alarmi u kombinaciji sa mehaničkom zaštitom zaista predstavlja nepremostivu prepreku kradljivcima, te uglavnom i ne pokušavaju njima da se bave. Pored buke koju proizvode, naši alarmi mogu da Vam obezbede dodatnu zaštitu u vidu blokade motora, detekcije bilo čijeg pristustva u kabini vozača, da reaguju na otvaranje gepeka i slično.

Imobil Car Security raspolaže sa više vrsta veoma pouzdanih i kvalitetnih alarmnih sistema vodećih svetskih brendova, među kojima su: COBRA, DIGITAL SYSTEMS MAXSHIELD i VISION.
Novina koju je u bezbednost i zaštutu automobila donela savremena tehnologija svakako je ICS – GPS satelitsko praćenje vozila, gde je u svakom trenutku moguće moguće locirati auto. Ovaj sistem idealan je za one koji žele da povećaju efikasnost u potrošnji i učinkovitosti korisnika voznog parka, jer omogućava da se poštuje unapred zadata ruta kretanja što dovodi do značajnog smanjenja troškova goriva i održavanja. Svrha ICS – GPS je da pruži korisnu informaciju kroz sistem fleet managementa koji je prilagođen korisniku i vrlo jednostavan za korišćenje.

Korisnik ovog sistema u svakom trenutku može da ima vrlo detaljne podatke o trenutnoj lokaciji, statistici kretanja vozila, potrošnji goriva, zadržavanja, prosečne ili maksimalne brzine, nevolašćenog ili korišćenja van radnog vremena, termina za registraciju, servis i drugo, a sve to u vidu izveštaja kojem imate pristup na mobilnom telefonu ili računari. Uređaj se ugrađuje tako da je neprimetan jer ničim ne narušava enterijer vozila, a Vi sva obaveštenja možete dobiti na mejl ili preko sms poruke. Ukoliko se odlučite da nabavite ICS - GPS sistema u Imobil Car Security, detaljno ćemo Vas obučiti za njegovo korišćenje i to besplatno.

U našem asortimanu u ponudi je i najnoviji parking senzori i kamere, uz čiju pomoć ćete se lakše snalaziti u prostoru i sprečiti nastanak štete u svim situacijama. Imamo fabričke parking senzore Parkmatic, Meta System Easy Park i COBRA Park Master za sva vozila: Audi, VW, BMW, Mercedes, Opel, Reno, Fiat i drugi.

Imobil Car Security za Vas je obezbedio i prodaju sa ugradnjom vrhunskih audio ili multimedijalnih uređaja, kao i navigacionih sistema za sva vozila.

Mi se bavimo i zaštitom objekata sa kompletnom ugradnjom i obukom za korišćenje. Takođe, na raspolaganju su Vam i kamere za video nadzor i kompletna prateća oprema. Tako zaštićeni prostor možete na svom mobilnom telefonu uživo da pratite sva dešavanja tokom 24 sata.

Imobil Car Security ima više od 20 godina iskustva u zaštiti Vaših dragocenosti, tako da možete mirno da spavate.

Za Vas smo obezbedili i brojne pogonosti prilikom plaćanja. Takođe, kod nas možete da očekujete i akcije iznenađenja svakog meseca.

Alarmni sistemi Šapa System, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: od 08-18 h
Subotom: od 09-15 h

Lokacije:
Imobil Car Security - Danila Lekića 58a, Novi Beograd/Bežanijska kosa
Imobil Car Security - Visoka 18, Banovo brdo

Email: office@sapasystem.rs

Iskustva i preporuke posetilaca

13.01.2021 12:59
Neregistrovan korisnik

Odlican servis ne menjam ih.Sa punim poverenjem ostavljam auto kod njih.Skoro sam ugradio i jonizator za auto.Sve pohvale.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Bezbednost motornih vozila
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Šapa System
 • Šapa System,
 • Šapa System Zaštita vozila,
 • Najsigurniji sistem zaštite vozila Šapa System,
 • Šapa System Novi Beograd,
 • Šapa System zaključavanje,
 • Šapa System Zaštita vozila radno vreme