O nama - DECO PRO PROIZVODNJA BETONSKIH STUBOVA


Firma "Deco Pro" se bavi proizvodnjom okruglih betonskih stubova jedinstvenih jer su mnogo kvalitetniji od cetvrtastih. Nemaju ivice koje prve popucaju kod cetvrtastih. Stubovi se rade na vibro stolu sa odredjenom separacijom sodera i specijalnim cementom, pored toga se dodaje plastifikatorza jos bolji kvalitet i vecu zavrsnu cvrstocu. Proizvodimo tri tipa stuba. Prvi sa tri sestice celicne, precnika 10cm. Cena po duznom metru je 260dinara. Drugi tip stuba je istog precnika sa tri rebraste armature F8. Cena po duznom metru iznosi 300din. Treci tip stuba je pocetni stub precnika 11.5cm sa varenim binorima koji trpi velika opterecenja. Alkice se ubacuju po meri zice i to je uracunato u cenu stuba. Cena pocetnog stuba po duznom metru je 350 dinara. Stubove radimo po narudzbini meri i zelji kupca.

NOVO U PONUDI, kompozitna armatura dugotrajno resenje! ! !

Prednosti kompozitne polimerne armature GFRP:


HEMIJSKA I KOROZIONA IZDRŽLJIVOST.
Visoka stabilnost u vodenim, alkalnim i kiselim sredinama. Ubraja se u materijale prve kategorije hemijske izdržljivosti. Samim tim zagarantovana je istrajnost i otsutstvo pucanja u rušenja armiranih betonskih konstrukcija kao posledice unutrašnjih naprezanja prouzrokovanih procesom korodiranja i korozionim otokom kao što je slušaj kod čelične armature.

DVA PUTA JE JAČA OD OBIČNE ČELIČNE ISTOG PREČNIKA.

Zahvaljujući tome treba smanjiti veličinu mreže (u slučaju korišćenja GFRP prečnika jednakog čeličnoj armaturi), ili ostaviti istu veličinu mreže a koristiti GFRP manjeg (iste jačine) prečnika. U oba slučaja.

Cena po duznom metru je 260/280/350 dinara po duznom metru u zavisnosti od debljine kompozitne armature u njemu.

Za sve dodatne informacije se javite na broj: 064/301-31-84


Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Betonska galanterija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Deco pro proizvodnja betonskih stubova
  • Deco pro proizvodnja betonskih stubova,
  • Deco pro proizvodnja betonskih stubova Šabac,
  • Deco pro Šabac,
  • proizvodnja betonskih stubova u Šapcu,
  • Deco pro proizvodnja betonskih stubova radno vreme,
  • Okrugli betonski stubovi,
  • betonski stubovi,
  • proizvodnja betonskih stubova po meri