Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bend za svadbe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Bend za svadbe

U odnosu na razna druga veselja, svadba ima najveći značaj. To se ogleda u činjenici da se takav događaj odigrava samo jednom u životu dvoje ljudi, zatim u broju zvanica koje prisustvuju proslavi kao i u vremenskom trajanju svadbnog veselja.

bend za svadbe

 

Muzika za svadbe

Svi mladenci žele da njihova svadba ostane u najlepšem sećanju, kako njima samima, tako i svim gostima. Pored savršene mladine venčanice, mladoženjinog odela, dekoracije sale za proslavu, idealne torte na nekoliko spratova, osnovu dobre atmosfere čini muzika.

Da bi se svi fenomalno proveli, potrebno je da odaberete pravi bend koji će svojim nastupom uveličati događaj, tako što će sjajnim izborom pesama dovesti atmosferu do usijanja, i podići na noge sve zvanice.

Bend za proslavu svadbi

Možda po prvi put birate bend koji će biti zadužen za svirku na vašem veselju, pa se pitate kojim to smernicama da se rukovodite? Jedan od dobrih pokazatelja da će bend zvučati dobro je činjenica da su članovi dugo godina u istom sastavu, da iza sebe imaju mnoštvo zajedničkih nastupa, što sve vodi ka tome da na nastupima deluju kompaktno i ujedinjeno.

Ljudi to vrlo lako primete, kao i to da li bend na svoj posao gleda samo kao na biznis, ili sviraju iz ljubavi, i vašu svadbu takođe vide kao i svoj dobar provod koji će i oni pamtiti dugo vremena.

bend za svadbe cena

 

Iskustvo članova benda govori nam da oni mogu da prilagode repertoar trenutnom raspoloženju gostiju, odnosno umeju da osete povratnu reakciju. U tom smislu, članovi benda za svadbe u svojoj glavi poseduju nekoliko hiljada pesama, koje će na vaš zahtev izvesti, a to mogu biti poznati starogradski hitovi, brze ili lagane, sentiš pesmice, rok pesme, sasvim novi hitovi...

Čitav repertoar će znalački biti uklopljen u jednu celinu, a posebna pažnja će se obratiti na melodije koje budu odjekivale sa zvučnika u trenutku kada se iznosi torta ili kada mladenci zaigraju svoj prvi zajednički ples.

Muzički bendovi za svadbe

Da bi sve bilo u najboljem redu, potrebno je voditi računa o opremi koja se koristi tokom nastupa. Bendovi za svadbe poseduju najsavremeniju i najkvalitetniju opremu i ozvučenje. Zahvaljujući svemu tome, jednako dobro će se čuti muzika i u dnu sale, kod gostiju koji su udaljeni pedesetak metara, kao i kod onih zvanica koje se nalaze u neposrednoj blizini zvučnika.

Ozvučenje se postavlja u skladu sa oblikom sale za svadbeno veselje, a isto tako se vodi računa i o mestima gde će se nalaziti dim mašine i svetlosni efekti. To su sve neke sitnice, a u stvari vrlo značajne stvari, o kojima izabrani bend za proslavu svadbi unapred razmišlja, kako bi vaše veselje bilo savršeno.

Takođe, bitno je da znate da ne postoji vremensko ograničenje nastupa, bend svira dokle vi to želite, kao i to da vas neće iznenaditi neki posebni dodatni troškovi.

Bend za svadbe – cena:

Na cenu utiče više faktora, kao što su: broj članova benda, kvalitet opreme, programska muzika ili opcija sa naručivanjem, termin održavanja svadbe, rasveta...

U tom smislu, cene variraju od 500 evra do 5000 evra za pojedine nastupe bendova za svadbe.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove za svadbe koji su oglašeni ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

14.01.2019
Goran Tomić

Ubedljivo najbolji bendovi za svadbe na jednom mestu.

04.09.2017
Marta Dencevic

Najbolje od svega je to sto bendova za svadbe ima veoma puno u Beogradu tako da usled te veoma siroke ponude, veoma je vazno da prosudite sami koji bend ce na najbolji moguci nacin da udovolji vasim zahtevima.

18.05.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju, ovakav bend treba i mora da se dosta plati, kako god da okrenete.

04.05.2017
Ljubinka Sreckovic

Nikako ni jedan ovakav bend nije previse jeftin.

20.04.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovog benda tice, pre ili kasnije sigurno morate da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas vazne.

20.04.2017
Nikolina Pantelic

Mora u svakom slucaju ovaj bend da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Kvalitet je tu nesto sto je i vise nego bitno.

04.04.2017
Ivan Stojanovic

Sto se ovog benda tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje. Nemate sta da trazite aako gledate samo kako cete jeftinije da prodjete.

21.03.2017
Jana Stankovic

Sigurno je samo to da je po pitanju ovih bendova sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

01.03.2017
Marko Petrovic

Sto se ove vrste bendova tice, kvalitet uvek treba da bude na prvom mestu. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

10.02.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta benda. To je ipka nesot sto je bas onako posebno.

31.01.2017
Dusan Markovic

Sto se tice ove vrste bendova, veoma je vazno da se od pocetka odlucite za kvalitet.