Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bend za punoletstva
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Bend za punoletstva

Punoletstvo je verovatno najznačajniji rođendan, pored prvog i recimo stotog. Šalu na stranu, osamnaest svećica je veoma važna stvar, jer to znači da mlada osoba ulazi u svet odraslih, stiče određena prava i obaveze, postaje zrela.

bend za punoletstva

 

Kada smo sasvim mali, žurimo da što pre krenemo iz vrtića u školu; zatim priželjkujemo da izgledamo kao odrasli, da nas roditelji, nastavnici i profesori shvataju ozbiljno; već smo doživeli prve izlaske i prve poljupce, a tu je negde i velika matura... Ipak, proslava punoletstva je centralni događaj naše mladosti, koji pripada samo nama i želimo da ga obeležimo na najbolji mogući način.

Muzika za punoletstva

Danas sve veći broj mladih ljudi odlučuje da svoj osamnaesti rođendan obeleži u određenom restoranu, koji je takvog kapaciteta da može da primi ne samo drugare i drugarice, već i porodicu, rodbinu i ostale prijatelje.

Pri tome, obraća se pažnja na svaku sitnicu, kao što je dekoracija same sale za proslavu punoletstva, svečanu tortu, savršeno odelo ili haljinu, cipele... Ipak, za dobru atmosferu i osmeh koji neće silaziti sa lica svih gostiju proslave punoletstva, najzaduženiji je muzički bend.

Mladići i devojke koji su na pragu ulaska u svet odraslih, u skladu sa svojim godinama, najviše vole brze ritmove i trenutno popularne hitove, tako da ta vrsta muzike sačinjava najveći deo repertoara.

Bend za punoletstvo

Spomenuli smo da sala mora da izgleda besprekorno, pa u tom smislu posao benda za punoletstva jeste da postavi rasvetu, ali i dim mašine kao i ozvučenje. Ozvučenje je izuzetno važno, pošto restoran može biti ogroman, i bitno je da svaku pesmu dobro čuju gosti koji se nalaze u neposrednoj blizini zvučnika, ali i svi ostali, koji su na dnu sale, udaljeni tridesetak i više metara.

bend za punoletstvo cena

 

Kod postavljanja ozvučenja, obraća se pažnja na oblik sale, a koristi se najsavremenija i najkvalitetnija oprema. Sve to garantuje sjajan zvuk i odličan provod, koji će se dugo prepričavati i pamtiti.

Muzički bendovi za punoletstva

Korisno je znati da najbolje zvuče oni bendovi čiji članovi dugo godina nastupaju zajedno. Oni su kao uigrani tim, dobro su sinhroizovani, tako da se njihova kompatibilnost i ujedinjenost vidi pri nastupu.

Često „u glavi drže“ preko hiljadu različitih pesama, a repertoar se kod proslave punoletstva prilagođava mladima, mada se u obzir uzimaju i želje roditelja, i svih drugih starijih zvanica, pa se tu često nađe i neka novokomponovana ili starogradska pesma i slično.

Muzički bend aktivno učestvuje u proslavi, članovi znalački prepoznaju emocije publike, i uzvraćaju pravom pesmom u pravom trenutku, čime podižu sve na noge i zagrevaju atmosferu do usijanja.

Na proslavi punoletstva đuska se i peva do ranih jutarnjih časova, jer je to događaj koji se svima nama dešava samo jednom i nikada više u životu, tako da je neophodno da se obeleži na poseban način.

Bend za punoletstva – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za muziku na proslavi punoletstva, zavisi od više činilaca, na primer: koliko bend ima članova, kada se održava proslava 18. rođendana, da li se izvodi muzika prema unapred utvrđenom repertoaru ili postoji opcija naručivanja pesama i slično. Cene se kreću od 500 pa sve do preko 2000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.12.2018
Marina Dakic

Ako vam treba kvalitetan bend za punoletstvo moja preporuka je muzicki bend zuti kisobran. Sjajni su i svima ih lreporucujemo!

04.09.2017
Marta Dencevic

Ne postoji po meni ni jedan toliko bolji bend kao sto je upravo ovaj jedan bend. Veoma je vazno da gledate da u svakom slucaju to bude bend koji ce imati neku svoju jasnu svrhu. Jedina je stvar u tome da mora ozbiljno da se plati.

18.05.2017
Janko Zivanovic

Ukoliko pricamo o kvalitetu, moze po pitanju muzicara da se ovi bendovi nadju ali nisu ni malo jeftini.

04.05.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo bendovi koji mogu da budu zaista dobri. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

20.04.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, ovi bendovi mogu da budu bas onako kvalitetno da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Kvalitet mora da bude tu nesto sto je presudno.

06.04.2017
Nikolina Pantelic

Po meni su u svakom slucaju ovo odlicni bendovi. Sve drugo je samo gubljenje vremena. Sve te stvari su po meni mnogo dobre i trebalo bi da se dobro odraze na zivot.

04.04.2017
Ivan Stojanovic

Najvaznije od svega je samo to da svaki bend za punoletstva treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

21.03.2017
Jana Stankovic

Po meni je sto se ovog benda tiuce, sigurno kvalitet nesto jako posebno. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

01.03.2017
Marko Petrovic

Sto se ove vrste bendova tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

10.02.2017
Biljana Brankovic

U svakom pogledu, pazljivo treba da izaberete koji je to bend najbolje resenje za vas.

31.01.2017
Dusan Markovic

Realno za par stotina eura je veoma bitno da se odlucite za kvalitet.