Bend za punoletstva, kako ga izabrati? Punoletstvo je verovatno najznačajniji rođendan, pored prvog i recimo stotog. Šalu na stranu, osamnaest svećica je veoma važna stvar, jer to znači da mlada osoba ulazi u svet odraslih, stiče određena prava i obaveze, postaje zrela.

Pročitaj više

Izaberite neki od BENDOVA ZA PUNOLETSTVA

Beograd

One man band Nikola Slamnig
One man band Nikola Slamnig
Pozovi

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu....
Pročitaj više

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave
KOMIKA - Gudački kvartet za proslave
Pozovi

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu....
Pročitaj više

MARIJA LUKIĆ I BEND
MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike....

Vuk Muzički studio
Vuk Muzički studio

Muzički studio Vuk nalazi se na Voždovcu. Nudi uslugu kompletnog muzičkog aranžmana, snimanje spotova, muzike, kavera, autorskih pesama....

Novi Sad

Muzički bend žuti kišobran
Muzički bend žuti kišobran
Bulevar Jovana Dučića 39v Pozovi

Bend Žuti Kišobran je jedan od najboljih bendova u Srbiji za klupske svirke, ali i nastupe na različitim vrstama proslava. Članovi benda su veoma iskusni i kvalitetni muzičari i pevači, a bend poseduje i lične instrumente, vrhunsko ozvučen...
Pročitaj više

Od Baha do Sevdaha
Od Baha do Sevdaha
Rade Kondića 55, Futog Pozovi

Orkestar po Vašoj meri za sve vrste proslava. Mi sviramo sve - od Baha do sevdaha!...
Pročitaj više

Bend za punoletstva, kako ga izabrati? Punoletstvo je verovatno najznačajniji rođendan, pored prvog i recimo stotog. Šalu na stranu, osamnaest svećica je veoma važna stvar, jer to znači da mlada osoba ulazi u svet odraslih, stiče određena prava i obaveze, postaje zrela.

Kada smo sasvim mali, žurimo da što pre krenemo iz vrtića u školu; zatim priželjkujemo da izgledamo kao odrasli, da nas roditelji, nastavnici i profesori shvataju ozbiljno; već smo doživeli prve izlaske i prve poljupce, a tu je negde i velika matura... Ipak, proslava punoletstva je centralni događaj naše mladosti, koji pripada samo nama i želimo da ga obeležimo na najbolji mogući način.

Muzika za punoletstva

Danas sve veći broj mladih ljudi odlučuje da svoj osamnaesti rođendan obeleži u određenom restoranu, koji je takvog kapaciteta da može da primi ne samo drugare i drugarice, već i porodicu, rodbinu i ostale prijatelje.

Pri tome, obraća se pažnja na svaku sitnicu, kao što je dekoracija same sale za proslavu punoletstva, svečanu tortu, savršeno odelo ili haljinu, cipele... Ipak, za dobru atmosferu i osmeh koji neće silaziti sa lica svih gostiju proslave punoletstva, najzaduženiji je muzički bend.

Mladići i devojke koji su na pragu ulaska u svet odraslih, u skladu sa svojim godinama, najviše vole brze ritmove i trenutno popularne hitove, tako da ta vrsta muzike sačinjava najveći deo repertoara.

Bend za punoletstvo

Spomenuli smo da sala mora da izgleda besprekorno, pa u tom smislu posao benda za punoletstva jeste da postavi rasvetu, ali i dim mašine kao i ozvučenje. Ozvučenje je izuzetno važno, pošto restoran može biti ogroman, i bitno je da svaku pesmu dobro čuju gosti koji se nalaze u neposrednoj blizini zvučnika, ali i svi ostali, koji su na dnu sale, udaljeni tridesetak i više metara.

Kod postavljanja ozvučenja, obraća se pažnja na oblik sale, a koristi se najsavremenija i najkvalitetnija oprema. Sve to garantuje sjajan zvuk i odličan provod, koji će se dugo prepričavati i pamtiti.

Muzički bendovi za punoletstva

Korisno je znati da najbolje zvuče oni bendovi čiji članovi dugo godina nastupaju zajedno. Oni su kao uigrani tim, dobro su sinhroizovani, tako da se njihova kompatibilnost i ujedinjenost vidi pri nastupu.

Često „u glavi drže“ preko hiljadu različitih pesama, a repertoar se kod proslave punoletstva prilagođava mladima, mada se u obzir uzimaju i želje roditelja, i svih drugih starijih zvanica, pa se tu često nađe i neka novokomponovana ili starogradska pesma i slično.

Muzički bend aktivno učestvuje u proslavi, članovi znalački prepoznaju emocije publike, i uzvraćaju pravom pesmom u pravom trenutku, čime podižu sve na noge i zagrevaju atmosferu do usijanja.

Na proslavi punoletstva đuska se i peva do ranih jutarnjih časova, jer je to događaj koji se svima nama dešava samo jednom i nikada više u životu, tako da je neophodno da se obeleži na poseban način.

Bend za punoletstva – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za muziku na proslavi punoletstva, zavisi od više činilaca, na primer: koliko bend ima članova, kada se održava proslava 18. rođendana, da li se izvodi muzika prema unapred utvrđenom repertoaru ili postoji opcija naručivanja pesama i slično. Cene se kreću od 500 pa sve do preko 2000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Dakic
  05.12.2018 12:30

  Ako vam treba kvalitetan bend za punoletstvo moja preporuka je muzicki bend zuti kisobran. Sjajni su i svima ih lreporucujemo!

  Marta Dencevic
  04.09.2017 10:46

  Ne postoji po meni ni jedan toliko bolji bend kao sto je upravo ovaj jedan bend. Veoma je vazno da gledate da u svakom slucaju to bude bend koji ce imati neku svoju jasnu svrhu. Jedina je stvar u tome da mora ozbiljno da se plati.

  Janko Zivanovic
  18.05.2017 07:19

  Ukoliko pricamo o kvalitetu, moze po pitanju muzicara da se ovi bendovi nadju ali nisu ni malo jeftini.

  Ljubinka Sreckovic
  04.05.2017 08:38

  Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo bendovi koji mogu da budu zaista dobri. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Petar Jankovic
  20.04.2017 11:55

  Koliko mi se samo cini, ovi bendovi mogu da budu bas onako kvalitetno da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Kvalitet mora da bude tu nesto sto je presudno.

  Nikolina Pantelic
  06.04.2017 09:48

  Po meni su u svakom slucaju ovo odlicni bendovi. Sve drugo je samo gubljenje vremena. Sve te stvari su po meni mnogo dobre i trebalo bi da se dobro odraze na zivot.

  Ivan Stojanovic
  04.04.2017 09:08

  Najvaznije od svega je samo to da svaki bend za punoletstva treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Jana Stankovic
  21.03.2017 10:02

  Po meni je sto se ovog benda tiuce, sigurno kvalitet nesto jako posebno. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Marko Petrovic
  01.03.2017 08:27

  Sto se ove vrste bendova tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Biljana Brankovic
  10.02.2017 11:13

  U svakom pogledu, pazljivo treba da izaberete koji je to bend najbolje resenje za vas.

  Dusan Markovic
  31.01.2017 08:30

  Realno za par stotina eura je veoma bitno da se odlucite za kvalitet.